- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.838
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.341
Günaydın tatlım ne yaptın yordun kendini o kadarGünaydın herkese
Dün aşırı derecede yorgunluk vardı bende hiç bişey yapamadım. Yediklerime de pek dikkat edemedim. Spor da yok. Kolumu kaldıracak gücüm yok. Bugün toparlanmaya çalışcam.
Bilmiyorum ki canım. Kas ağrılarım vardı zaten. Ama bugün daha iyiyim. Okula gidip geldikten sonra sporumu yaparım artık.Günaydın tatlım ne yaptın yordun kendini o kadar
canım hem redbull hem cola zero sen dengeliyorsun ama sağlıksız deniz cimBugünkü menüm
Sabah ; 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir, 4 kaşık menemen, 5 zeytin
Ara; 1 sütlü kahve 10 fındık
Öğlen ; Urfa kebap, 1 dilim ekmek bol salata
Ara; 1 sade kahve, 177 kalori çikilat
Akşam; henüz belli değil ama kurt gibi açım :)
- 1 lt yakın su
- 1 redbull zero , 1 cola zero
Spor yok yürüyüş var ama gezinti modu.
güziş cim altınbaşak yerine 1 dilim tam buğday yada çavdar yeseydin daha çok doyardın sankiBugünkü menu
Kahvaltim
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin salatalık domates
Ara sade türk kahvesi
Öğle
4 kaşık yoğurt
6 kaşık kırmızı biber yemeği
Yarım paket Altınbaşak
Ara 4kasik yoğurt
1armut
Tarcin
Aksam 4adet tavuk Kanat
Salata yarı m kepçe çorba yarım dilim ekmek
Su 3lt olur yatana kadar spor şimdilik yok
kolay gelsin tatlımEvet bizim için yarın başlayan eğitim maratonu veliler için de öğrenciler için de kolaylıklarla dolu olup başarıyla sonuçlansın inşallah. Hayırlı geceler
hayırdır hasta mı olacaksın benim küçük oğlanda hasta bugün okula göndermedim evde şimdiGünaydın herkese
Dün aşırı derecede yorgunluk vardı bende hiç bişey yapamadım. Yediklerime de pek dikkat edemedim. Spor da yok. Kolumu kaldıracak gücüm yok. Bugün toparlanmaya çalışcam.
Evet iyi olurdu ama yanıma almamışım o yüzden onu yedimgüziş cim altınbaşak yerine 1 dilim tam buğday yada çavdar yeseydin daha çok doyardın sanki
Günaydın canımGünaydın herkese
Sağlıksız tabii bilmez miyim.belki Regl olmanın etkisi ile bilmiyorum ama dün ağzım hiç boş durmadı, kendimi de tutamadım. Rebdull zero kocamın içeceğidir evde her zaman vardır ve yüzüne bakmam ama dün öyle oldu. Aslında bu redbull, cola, bol kahveler sıfır kalori diye tercih ettiğim şeyler oldu, ama her kalorisiz iyi değil sonuçta ve zerolar son derece sağlıksız.. diyette olmasan da zero içecekler asla tüketme der diyetisyenim.canım hem redbull hem cola zero sen dengeliyorsun ama sağlıksız deniz cim
aynen diyetisyenine katılıyorum tatlım sonuna kadarSağlıksız tabii bilmez miyim.belki Regl olmanın etkisi ile bilmiyorum ama dün ağzım hiç boş durmadı, kendimi de tutamadım. Rebdull zero kocamın içeceğidir evde her zaman vardır ve yüzüne bakmam ama dün öyle oldu. Aslında bu redbull, cola, bol kahveler sıfır kalori diye tercih ettiğim şeyler oldu, ama her kalorisiz iyi değil sonuçta ve zerolar son derece sağlıksız.. diyette olmasan da zero içecekler asla tüketme der diyetisyenim.
Yorma kendini çok canımBilmiyorum ki canım. Kas ağrılarım vardı zaten. Ama bugün daha iyiyim. Okula gidip geldikten sonra sporumu yaparım artık.
Senin hurma diyeti nasıl gitti. Sonuç güzel mi
Sabah yorgun uyanıyorum bi boğaz ağrısı da var. Üşütmüş olabilirim hem kafayı hem bedeni. Bi de küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 1 haftadır. O yordu galiba kaptanım. Toparlicam ama bugün inşallahhayırdır hasta mı olacaksın benim küçük oğlanda hasta bugün okula göndermedim evde şimdi
Sanırım biraz üşüttüm canım. Küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 1 haftadır o da yordu biraz. Uykusuzluk cabası.Günaydın canım
Neden bu kadar yoruldun ki?
Aaa başladınız mı :)) kazanız mübarek olsun :)) inş hemencecik öğrenir canım hiç stres yapmaSabah yorgun uyanıyorum bi boğaz ağrısı da var. Üşütmüş olabilirim hem kafayı hem bedeni. Bi de küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 1 haftadır. O yordu galiba kaptanım. Toparlicam ama bugün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?