Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hem redbull hem cola zero sen dengeliyorsun ama sağlıksız deniz cim

güziş cim altınbaşak yerine 1 dilim tam buğday yada çavdar yeseydin daha çok doyardın sanki

Günaydın herkese
Dün aşırı derecede yorgunluk vardı bende hiç bişey yapamadım. Yediklerime de pek dikkat edemedim. Spor da yok. Kolumu kaldıracak gücüm yok. Bugün toparlanmaya çalışcam.
hayırdır hasta mı olacaksın benim küçük oğlanda hasta bugün okula göndermedim evde şimdi

günaydınlarrr
kızlar dün akşam gene güzel yürüyüş yaptım bu hafta hiç tartılmadım sonucu merak ediyorum açıkcası yarın ne olacak dünki tek kaçamağım ev yapımı 2 parça elmalı pestil oldu komşum yapmış içinde nişasta yok çok az bal zencefille tarçınla yapmış sağlıklı bir atıştırmalıktı toplam yediğim avuç içi kadar bir pestildi

canım hem redbull hem cola zero sen dengeliyorsun ama sağlıksız deniz cim
Sağlıksız tabii bilmez miyim.belki Regl olmanın etkisi ile bilmiyorum ama dün ağzım hiç boş durmadı, kendimi de tutamadım. Rebdull zero kocamın içeceğidir evde her zaman vardır ve yüzüne bakmam ama dün öyle oldu. Aslında bu redbull, cola, bol kahveler sıfır kalori diye tercih ettiğim şeyler oldu, ama her kalorisiz iyi değil sonuçta ve zerolar son derece sağlıksız.. diyette olmasan da zero içecekler asla tüketme der diyetisyenim.

aynen diyetisyenine katılıyorum tatlım sonuna kadar

Günaydın kızlar
ödemlerimle ben kalktık oturuyoruz. Birazdan maydanoz suyu içeceğim gece yatmadan da Yeşilçay. Umarım tüm ödemden bugün kurtulurum. Normalde spor yok ama fırsat olursa 8 dk bir hit egzersiz sıkıştırırım aralara bir yere. Yarın sabah umarım eksi geleceğim.

Bilmiyorum ki canım. Kas ağrılarım vardı zaten. Ama bugün daha iyiyim. Okula gidip geldikten sonra sporumu yaparım artık.

Senin hurma diyeti nasıl gitti. Sonuç güzel mi
Yorma kendini çok canım
Ya benim regli devam ediyor ve karnım şiş ama ona rağmen 74.7 muhtemelen 74 olmuşumdur gibi geliyor normalde + 1 oluyorum regli zamanı

hayırdır hasta mı olacaksın benim küçük oğlanda hasta bugün okula göndermedim evde şimdi
Sabah yorgun uyanıyorum bi boğaz ağrısı da var. Üşütmüş olabilirim hem kafayı hem bedeni. Bi de küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 1 haftadır. O yordu galiba kaptanım. Toparlicam ama bugün inşallah

Aaa başladınız mı :)) kazanız mübarek olsun :)) inş hemencecik öğrenir canım hiç stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…