- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.521
Çok komik yaaEşler aynıymışbizde kimyasal düşük yaptığımda kadın doğumda sıra beklerken eşime aa ne güzel kardeşini getirmişsin demişlerdi sigara vermediler bikaç kez üni kartımı gösteriyorum bak diyorum 2012de üniye başladım zaten o zaman 18 oluyorum yok diyo vermem illede kimlik iş yerinde falan da pek kaile alınmıyorum stajer sanıyolar. O yüzden hemen 40 falan olmak istiyorum
Evet ona çok çok katılıyorum top gibi oluyoruzÇok komik yaa
Aslında bakarsan artıları da çok ben alıştım artık tek sıkıntı biz minyonlarda kilo iyi durmuyor
Allah seniEvet ona çok çok katılıyorum top gibi oluyoruz
Nasip olmadı, inşallah olurAllah senihele de hamilelik süreci gecirdiysen bir tık ta işin rahatsa benim doğumdan sonra duba gibiydim düşün 67 ile doğuma girdim çıktım 64 ee çocuk zaten 3 kiloya yakındı hani hamilelik kilolariydi bunlar
Eşim takılırdı yokuşlarda dur tutim da yuvarlanma diye
Bu arada yaşlarda yakın 93 lüyüm ben sende tahminen 94 lü olmalisinEşler aynıymışbizde kimyasal düşük yaptığımda kadın doğumda sıra beklerken eşime aa ne güzel kardeşini getirmişsin demişlerdi sigara vermediler bikaç kez üni kartımı gösteriyorum bak diyorum 2012de üniye başladım zaten o zaman 18 oluyorum yok diyo vermem illede kimlik iş yerinde falan da pek kaile alınmıyorum stajer sanıyolar. O yüzden hemen 40 falan olmak istiyorum
Olur inş çocuk var mı ?Nasip olmadı, inşallah olurablamla da abim dalga geçiyodu ikinciden sonra itiklesem yuvarlancan tam bi futbol topusun diye
Evet 94lüyüm, yok bebişim olmadı 2 yılı geçti. Ekimde tedaviye başlıyoruz inşallahBu arada yaşlarda yakın 93 lüyüm ben sende tahminen 94 lü olmalisin
Üzülme cnmEvet 94lüyüm, yok bebişim olmadı 2 yılı geçti. Ekimde tedaviye başlıyoruz inşallah
Son haftalarda yaşamak çok acı, Allah sabır versinÜzülme cnm
Benim de ilk hamileliğim 38 . Hafta da kordon dolonmasindan dolayı bebeğimi ölü doğurdum .2 ay sonra can oğluma hamile kaldim. Onu dogurana kadar 9 doğurdum 9 ayım kabus gibi geçti cokcok şükür saglikla kucağıma aldım inanıyorum sende hamile kalacaksın
Aynen cnm sana üzülme en azinda ileriki haftalarda olmamış diye teselli de bulunacaktim çekindim aslında evlat evlattir ama şu da bir gerçek 1 aylikla 9 aylık bir olmuyor 1 yaşında ki ile 10 yaşında ki bir olmuyor ben hep dedim düşük tehlikem olduğu anlarda keşke dusseydi o kadar içimde büyüyüp öyle bir aciyla gitmesydi diyeSon haftalarda yaşamak çok acı, Allah sabır versinsağlıkla büyüsün oğlun ister istemez üzülüyo insan tabi de, bakalım belki tedaviyle ikiz bebişlerim olur tek seferde büyütür çıkarım hayırlısıyla
canım buraya fazla takılmıyorsun diye dedim paylaşımın az diye tatlım mümkün olduğu kadar yaz burada menülere yorum yap spor yaptoplight canım kusura bakma ama ben anlamadım galiba ne paylaşımı bir paylaşım mı yapmam lazım??
Ooo ooo kaptanım 781 puan var burda. 354 de diğer listede var. 1235 puan yapar. Süpersin kaptanım. Spor 3.lüğü değişmiş oldu.Eki Görüntüle 2304954
sana söylemeyi unuttuğum yürüyş dakikaları kardelelen cim telefondan ekledim şimdi
İnşallah canımm çok sağolAynen cnm sana üzülme en azinda ileriki haftalarda olmamış diye teselli de bulunacaktim çekindim aslında evlat evlattir ama şu da bir gerçek 1 aylikla 9 aylık bir olmuyor 1 yaşında ki ile 10 yaşında ki bir olmuyor ben hep dedim düşük tehlikem olduğu anlarda keşke dusseydi o kadar içimde büyüyüp öyle bir aciyla gitmesydi diye
Yine de çok şükür oğlum sağlıklı olsun abisi bizi bekliyor nasıl olsa
İns sağlıkla kucağına alirsin bebislerini inanıyorum anneliği tadacagina
doğru tatlımCnm günlük en az 5 mesaj yazıp artı günlük menü paylaşımı yapmalisin. Ben bu şekil biliyorum. Eksik yanlış soylediysem Kaptanim aydinlatir bizitoplight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?