Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık kaptanımm

Meraba bende katılmak istiyorum daha öncede katılmıştım bi yirmi gün kdar hamile kaldığım için bırakmıştım ve dogum yaptim 3 aylık oldu oğlum diyetisyene de gidiyorum bu arada yeni başladım
canım hoşgeldin kaç kg sun şu an hemen yaz kilonu paylaşımlara başla tatlım

Kaptanım mezun olmak istiyor yazmamışsın ama bi sıkıntı mı var

Yapalımmm :)) bugün mü başlayacağız migren ve karın ağrısı var bende pek modum düşük enerjim yok sanki ya niye öyle oldum
Geçmiş olsun kuzum. Dinlen biraz. Cumaları ben de dinlenme günü yapıyorum kendime.

Eline sağlık canım. Belki bu hafta daha az puan topladın ama hemen her gün sporun var senin de..tebrikler :) yeni hafta hepimiz için çok güzel olacak
Bu hafta gaz vermeyi düşünüyorum canım. İnşallah daha güzel bi sonuç alıcam bu hafta.

Hosbulduk hedefim 65 şimdilik adım zehra İstanbulda yasiyorum 1 tane oğlum var 3 aylık
Allah bağışlasın evladını canım. Emziriyorsun sanırım o nedenle sıvı tüketimine ağırlık vermelisin. Zaten diyetisyene de gidiyormuşsun çok güzel. Hafif hafif egzersiz de yapmaya başlarsan harika şeyler olur.
İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcam. Sen de buraya düzenli olarak katılım sağlarsan çok iyi olur motivasyonun artar.

Sağol canım diyetisyen im 2 günde yarım saat yürüyüş yap dedi zaten ev işlerinden bebekten daha fazlasını yapabilirsem yapıcam. Ben bu sefer kararlıyım zayifliçim zaten dogumdaki kilomu vermişim tartıdan korkuyorum 13 kilo vermişim bu enerjiyle ınsallh vericem

canım buraya fazla takılmıyorsun diye dedim paylaşımın az diye tatlım mümkün olduğu kadar yaz burada menülere yorum yap spor yap
Hıııı anladım canım son haftalarda pek kilo veremedim ya ceza olarak bir yerlere paylaşım yapmam gerekiyor sandım iki küçük çocukla biraz zor oluyor o yüzden paylaşımım azdır daha çok paylaşıma dikkat ederim

Oooo Süpersin canım. Yaptıkların yapacaklarının teminatıdır. 13 kilo vermişsin devamı gelir yeterki azimli istikrarlı bi şekilde devam et. Kim tutar seni

Cnm günlük en az 5 mesaj yazıp artı günlük menü paylaşımı yapmalisin. Ben bu şekil biliyorum. Eksik yanlış soylediysem Kaptanim aydinlatir bizi toplight
Teşekkür edirm evet bunu biliyordum zamanım olmadığı için pek giremiyorm hergün menümü paylaşıyorum da yorum pek yapmamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…