- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.561
Hoşgeldin canım. 1.sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettiğini yazman gerekiyor ilk olarak. Sonra da bize kendini tanıtırsan çok memnun oluruz.Merhaba bende katılmak istiyorumm boy: 1.57 kilo 61 bucuk hedef 52
Sende hoşgeldin cnmMerhaba bende katılmak istiyorumm boy: 1.57 kilo 61 bucuk hedef 52
Hoşbuldukk canım sağolunSende hoşgeldin cnm
Evli değilsin sanırım.Kabul ediyorumİstanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım. Bir şirkette ön muhasebeciyimm :)
Orduluyum, evlenip ayrıldım. Bu arada günlük kilo bildirimini buraya mı yazıyoruz?Evli değilsin sanırım.
Bu arada ordulu musun.
Ayy canım ya kaç aylıktı bebeğin. Bazı alerjik durumlar büyüyünce geçiyo canım üzülmeKAHVALTI
2 yumurta sahanda 1 dilim peynir 5 zeytin domates maydonaz taze nane 1 dilim ekmek
ARA
1 tane cennet hurması
AKŞAM
2 Y.k bulgur pilavı 1 kase patates sulusu
2.5 litre su kızlar artık menülerimde ayran peynir yoğurt süt olmayacak malesef (hepsinide çok severdim) bebeğimin süt alerjisi çıktı bugün dr diyet verdi bakalım bir süre böyle
18 aylık evet inşallah geçer çok yüksek olmadığını orta düzeyde olduğunu söyledi ama yinede dikkat edicğm tabikiAyy canım ya kaç aylıktı bebeğin. Bazı alerjik durumlar büyüyünce geçiyo canım üzülme
Ben de Giresunluyum da ondan sordum. Günlük kilo paylaşmıyoruz canım. Cuma günleri tartı günü. Pazartesi de kontrol tartısı bildiriyoruz. Akşamları gün içinde yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporu yazıyoruz buraya. Herkes birbirinin menüsünü yorumlamaya çalışıyo. Yanlışları düzeltmek adına.Orduluyum, evlenip ayrıldım. Bu arada günlük kilo bildirimini buraya mı yazıyoruz?
Çok geçmiş olsun canım.18 aylık evet inşallah geçer çok yüksek olmadığını orta düzeyde olduğunu söyledi ama yinede dikkat edicğm tabiki
hoş geldin canım Allah bağışlasın oğlunu hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz inşHosbulduk hedefim 65 şimdilik adım zehra İstanbulda yasiyorum 1 tane oğlum var 3 aylık
Hemşeri çıktık :) Tamam canım ben yarından itibaren baslıyorum sanırımBen de Giresunluyum da ondan sordum. Günlük kilo paylaşmıyoruz canım. Cuma günleri tartı günü. Pazartesi de kontrol tartısı bildiriyoruz. Akşamları gün içinde yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporu yazıyoruz buraya. Herkes birbirinin menüsünü yorumlamaya çalışıyo. Yanlışları düzeltmek adına.
hoş geldin canımKabul ediyorumİstanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım. Bir şirkette ön muhasebeciyimm :)
geçmiş olsun inş çabuk geçer bu durumKAHVALTI
2 yumurta sahanda 1 dilim peynir 5 zeytin domates maydonaz taze nane 1 dilim ekmek
ARA
1 tane cennet hurması
AKŞAM
2 Y.k bulgur pilavı 1 kase patates sulusu
2.5 litre su kızlar artık menülerimde ayran peynir yoğurt süt olmayacak malesef (hepsinide çok severdim) bebeğimin süt alerjisi çıktı bugün dr diyet verdi bakalım bir süre böyle
Gerçekten mi ?1.olcaz derken sonuncu olcaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?