- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.581
Sonuncu olmayız ya inşallahÇoğu takım henüz yazmamış o yüzden belli değil ama şuan öyle :/
@guziss35 in yüzdesi çok güzel ama o da bölündü(( başka takımdaymışın daha önce ya o yüzden düştü
Hoşbulduk canımmhoş geldin canım
Belli değilse umut var demektir.Çoğu takım henüz yazmamış o yüzden belli değil ama şuan öyle :/
@guziss35 in yüzdesi çok güzel ama o da bölündü(( başka takımdaymışın daha önce ya o yüzden düştü
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun canım18 aylık evet inşallah geçer çok yüksek olmadığını orta düzeyde olduğunu söyledi ama yinede dikkat edicğm tabiki
Hoşgeldin o zaman aramızaKabul ediyorumİstanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım. Bir şirkette ön muhasebeciyimm :)
Geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallahKAHVALTI
2 yumurta sahanda 1 dilim peynir 5 zeytin domates maydonaz taze nane 1 dilim ekmek
ARA
1 tane cennet hurması
AKŞAM
2 Y.k bulgur pilavı 1 kase patates sulusu
2.5 litre su kızlar artık menülerimde ayran peynir yoğurt süt olmayacak malesef (hepsinide çok severdim) bebeğimin süt alerjisi çıktı bugün dr diyet verdi bakalım bir süre böyle
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruzOrduluyum, evlenip ayrıldım. Bu arada günlük kilo bildirimini buraya mı yazıyoruz?
Hoşbulduk canımHoşgeldin o zaman aramıza
Ne alaka şimdi bu takımdaÇoğu takım henüz yazmamış o yüzden belli değil ama şuan öyle :/
:) Kızma kızmaNe alaka şimdi bu takımda
Allah bağışlasın sende hoşgeldin :)Hosbulduk hedefim 65 şimdilik adım zehra İstanbulda yasiyorum 1 tane oğlum var 3 aylık
Sağol kuzum hep beraber İnşaAllah :)HatunLaz hoşgeldin takıma hayırlı uğurlu bol kilo vermeli olsun inş :))
Hoşgeldin canım :)Hosbulduk hedefim 65 şimdilik adım zehra İstanbulda yasiyorum 1 tane oğlum var 3 aylık
Hayır ben bizimle beraber olmasına çok memnunum orada olmamış bize gelmiş puanı nı bölmelerine kızdım:) Kızma kızma
Ya olabiliyor öbür takımdakilerle anlaşamamış olabilir veya grubun motivasyonu düşük oluyor kimse girmiyor çıkmıyor menü yazmıyor o zamanda insan o takımda olmak istemeyebiliyor bilmiyorum belki başta söylemiştir ben kaçırmış olabilirim
Kurallar kurallar :)))Hayır ben bizimle beraber olmasına çok memnunum orada olmamış bize gelmiş puanı nı bölmelerine kızdım
Hepmi bölceklerKurallar kurallar :)))
Yok canım bir kere 57 ye bölünmüş birdeHepmi bölcekler
Yazık olduYok canım bir kere 57 ye bölünmüş birdegitti güzelim yüzde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?