Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm ;

Sabah/ öğlen : 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, 2 hindi füme 5 zeytin domates salatalık,

Ara ; 3 hurma 2 ceviz

Öğlen / akşam ; 4 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü bol salata 2 dilim ekmek

Ara ; 1 porsiyon kavun, 1 bardak süt.

Yine bir öğün yok.. yarın düzene gireceğim. Ama akşama bir ara öğün daha yapacağım acıkırsam.
3 lt su
2000 ip atlama kardelelen321

Eklentiler

• 532B5E05-E561-4FCE-8D8A-160E02A2D56A.webp
    24 KB · Görüntüleme: 29
Menün de sporun da gayet iyi canım. Yarın karşılığını alırsın umarım

10da 2 D ekmekle menemen, biraz peynir
14te 1 sütlü nescafe ileufak salkım üzüm
16da 1 sütlü türk kahve,3 hurma
19da 4 köfte, 3 kanat,salata, 2 D karpuz,1D.ekmek
Su 2litre
Canım
Ben senin yerinde olsam gün içi meyve yediğim için akşam karpuzu çıkarırım. Ama canın istediyse afiyet olsun. Toplamda fazla bir menü değil zAten..

Menün de sporun da gayet iyi canım. Yarın karşılığını alırsın umarım
İnşallah alalım canım. Tartı sonucunu bilmiyorum ama aynada güzel sonuçlar alıyorum
Gözle görülür bi incelme var diyebilirim. Ben ilk göbekten veriyorum. Sanki balon da sönmüş gibi
Bunu gördükçe daha da gaza geliyorum. Spor çok güzel bişey

Menün çok güzel olmuş

Sabah 12 de kahvaltı
3 dilim ekmek 6 7 tane kızarmış patates
2 dilim peynir 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli 1 tane yumurta 1 tane domates
Ara yoğurt 1 tabak
Saat 4 gibi 2 bardak cay 2 dilim ekmek peynir
Ara 1 tane şeftali
Aksam
6 kaşık bulgur .salata
2 bardak şekersiz çay birazçık patlamış mısır
3 litre su
40 dakika yürüyüş

Benim vaktim olmuyo spora kaç kilo verdin şimdiye kadar

Kızlar yazıp heemen yatacağım
kardelelen321
Bu ilk oldu sanırım 3. Gün bende yine spor yok oğlum çığrından çıktı bu sinir harbiyle spora geçemiyorum.ve maalesef menüler gidiyor bugün bir kase patlamış mısır + bir kare bitter çikolata yedim bu iş olmazsa oğlum sebep olacak psikolojik olarak bitiriyor beni

Benim vaktim olmuyo spora kaç kilo verdin şimdiye kadar
Aslında çok veremedim. Ama sıkılaştım. Ben başlayalı 2 hafta oldu daha. Önceleri bi alıyordum bi veriyordum. 2 haftadır ciddi bi şekilde devam ediyor um. Çoğu ödem olmakla birlikte 3 kilo gitti.

Seni çok iyi anlıyorum canım yine uyutmamış anlaşılan. Olsun sen sakin ol. Bu durumlar çok tehlikeli biliyorsun hep böyle zamanlarda mahvolur diyet. Oğlun uyurken sen de yat dinlen uyanınca birlikte dışarı çıkın. Bol oksijen seni kendine getirir.

Günaydın canım şükür gece uyuduk Allah'ım bu uyku ne kadar önemli ya uyumadığında gün bitmiyor çok aksi oluyor bugün o da bende güzel uyandık şükür kahvemi içiyorum o da sütünü dışarı çıkacağız birazdan yürüyüş zamanı:)))

Nice güzel yıllara oldun inş canım
Ben daha ayılamadım kaçta kalkıyorsunda temizliğe geçtin maşallah :))
sağol canım eskiden cumartesi günleri 7 de kalkarım oğlum uyanmadan temizlik bitsin diye kendimi çok yıpratmışım şimdi gözümü ne zaman açarsam o zaman uyanıyorum
herkes ip atlıyor bende eve gidince ipimi bulayım
yaaaa bunları duyunca ikinciyi düşünmesem mi diyorum şimdi o kadar rahatız ki 3 kişi

Günaydın canım. Dinlenebilmene çok sevindim. Uyku gerçekten çok önemli. Uykusuzluk yaşam kalitesini düşürüyor resmen. Beni de aşırı asabi yapıyor. Atlatıcaz unutcaz bile bu günleri.

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok yorgunum hafa sonum çok hareketli geçti baya yoğun ve yorucuydu çok kaçırmadım ama çokta düzenli değildim hafta içi daha düzenli oluyorum
Günaydın. Olsun zamanla düzeni hafta sonu için de oturtursun canım. Şimdi tam gaz devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…