- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.761
Menün de sporun da gayet iyi canım. Yarın karşılığını alırsın umarımBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- Klasik Karatay kahvaltı
- Yeşil çay
Akşam
- 2 kaşık yulaf ezmesi
- 3 kaşık yoğurt
- Yarım muz
- 10 tane üzüm
3 lt su
- 1 tabak barbunya pilaki
- Gün içinde 2 kupa sütlü neskafe
500 ip atlama
30 dk bölgesel egzersiz
Canım10da 2 D ekmekle menemen, biraz peynir
14te 1 sütlü nescafe ileufak salkım üzüm
16da 1 sütlü türk kahve,3 hurma
19da 4 köfte, 3 kanat,salata, 2 D karpuz,1D.ekmek
Su 2litre
İnşallah alalım canım. Tartı sonucunu bilmiyorum ama aynada güzel sonuçlar alıyorumMenün de sporun da gayet iyi canım. Yarın karşılığını alırsın umarım
Menün çok güzel olmuşBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- Klasik Karatay kahvaltı
- Yeşil çay
Akşam
- 2 kaşık yulaf ezmesi
- 3 kaşık yoğurt
- Yarım muz
- 10 tane üzüm
3 lt su
- 1 tabak barbunya pilaki
- Gün içinde 2 kupa sütlü neskafe
500 ip atlama
30 dk bölgesel egzersiz
Benim vaktim olmuyo spora kaç kilo verdin şimdiye kadarİnşallah alalım canım. Tartı sonucunu bilmiyorum ama aynada güzel sonuçlar alıyorum
Gözle görülür bi incelme var diyebilirim. Ben ilk göbekten veriyorum. Sanki balon da sönmüş gibi
Bunu gördükçe daha da gaza geliyorum. Spor çok güzel bişey
Aslında çok veremedim. Ama sıkılaştım. Ben başlayalı 2 hafta oldu daha. Önceleri bi alıyordum bi veriyordum. 2 haftadır ciddi bi şekilde devam ediyor um. Çoğu ödem olmakla birlikte 3 kilo gitti.Benim vaktim olmuyo spora kaç kilo verdin şimdiye kadar
Seni çok iyi anlıyorum canım yine uyutmamış anlaşılan. Olsun sen sakin ol. Bu durumlar çok tehlikeli biliyorsun hep böyle zamanlarda mahvolur diyet. Oğlun uyurken sen de yat dinlen uyanınca birlikte dışarı çıkın. Bol oksijen seni kendine getirir.Kızlar yazıp heemen yatacağım
kardelelen321
Bu ilk oldu sanırım 3. Gün bende yine spor yok oğlum çığrından çıktı bu sinir harbiyle spora geçemiyorum.ve maalesef menüler gidiyor bugün bir kase patlamış mısır + bir kare bitter çikolata yedim bu iş olmazsa oğlum sebep olacak psikolojik olarak bitiriyor beni
Günaydın canım şükür gece uyudukSeni çok iyi anlıyorum canım yine uyutmamış anlaşılan. Olsun sen sakin ol. Bu durumlar çok tehlikeli biliyorsun hep böyle zamanlarda mahvolur diyet. Oğlun uyurken sen de yat dinlen uyanınca birlikte dışarı çıkın. Bol oksijen seni kendine getirir.
sağol canım eskiden cumartesi günleri 7 de kalkarım oğlum uyanmadan temizlik bitsin diye kendimi çok yıpratmışım şimdi gözümü ne zaman açarsam o zaman uyanıyorumNice güzel yıllara oldun inş canım
Ben daha ayılamadım kaçta kalkıyorsunda temizliğe geçtin maşallah :))
herkes ip atlıyor bende eve gidince ipimi bulayımGünaydın kızlar
Az önce tartildim 55.9 kg görünce koştur kkoşturkostur TLF alıp foto çekip sizinle paylaşmak istedim. Tekrar tartilinca 56.1
Bir daha tartıtildim,bir daha tartildim ve hayal kırıklığı 56.1 sabah sabah 2'si1 arada yasadim.neyse 55 az kaldi. İp atlamayı tavsiye ediyorum kızlar gerçekten çok etkili
yaaaa bunları duyunca ikinciyi düşünmesem mi diyorum şimdi o kadar rahatız ki 3 kişiBende çok severim ama yine hayaller ve hayatlar diyorum :)
Oğlummm yapma bardak düşecek
Oğlum çatalı kulağına sokma
Oğlum düşcen sandalyeden şimdi
Mehmet emre sırtımdan inermisin yemek yiyorum burda
Oğlum tuzluğu yalamaasanaa
Oğlum bi git
Günaydın canım. Dinlenebilmene çok sevindim. Uyku gerçekten çok önemli. Uykusuzluk yaşam kalitesini düşürüyor resmen. Beni de aşırı asabi yapıyor. Atlatıcaz unutcaz bile bu günleri.Günaydın canım şükür gece uyudukAllah'ım bu uyku ne kadar önemli ya uyumadığında gün bitmiyor çok aksi oluyor bugün o da bende güzel uyandık şükür kahvemi içiyorum o da sütünü dışarı çıkacağız birazdan yürüyüş zamanı:)))
Günaydın. Olsun zamanla düzeni hafta sonu için de oturtursun canım. Şimdi tam gaz devam...günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok yorgunum hafa sonum çok hareketli geçti baya yoğun ve yorucuydu çok kaçırmadım ama çokta düzenli değildim hafta içi daha düzenli oluyorum
kesinlikle canım moral bozmak yok aynen devamGünaydın. Olsun zamanla düzeni hafta sonu için de oturtursun canım. Şimdi tam gaz devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?