- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.921
evet canım saat 8.30 da ders başlıyor6.30 mu çok erkenmiş ya sende erken aldığı için mi rahatsız oldun kaptanım
Of ofevet canım saat 8.30 da ders başlıyor
yok canım ankarayı dolaşmıyor 7,20 deokula bırakıp başka okula swervise gidiyormuşOf ofmaşallah bütün Ankara'yı o servis çekiyor galiba merkez dışında bir yerde değil oturduğunuz yer yani pes.. bu servis sıkıntısı eğitimin en büyük problemi ezelden beri var ben öğrenciyken de vardı hala var inş çözersiniz
Böyle zamanlar için diyetisyeninden ödem atıcı tarifler ve ya Regl dönemine özel diyetler alabilirsin canım aklında olsun. Benim bazen 2 kg fark ediyor adet dönemi kilom.bende bu sabah artıydım regli etkisidir diye umut ediyorum
Normalde bunu okulun çözmesi gerekir. servis şirketi başka servis çekmek için çocuğu erken alamaz ve de almamalı bence.. umarım çözülür kaptanım.yok canım ankarayı dolaşmıyor 7,20 deokula bırakıp başka okula swervise gidiyormuş
çocuk 1 saatten fazla okulda beklyor
Ay uyanık kıyamam o çocuklara yazık günahyok canım ankarayı dolaşmıyor 7,20 deokula bırakıp başka okula swervise gidiyormuş
Normalde yemiyorum, hashimato tiroidiyim. Denedim bağırsaklarım çok rahatladı, eskiden hazımsızlık ve gaz olurdu bende. Kalmadı onlarDiyet mi glutensiz normal de mi yemiyosun
Sırf bu yüzden cocuk okul yaşına geldiğinde istanbuldan taşraya taşınacağım inşallahevet canım saat 8.30 da ders başlıyor
Maalesef yatılı misafir varsa spor olmuyor. Ama dert etme üç gün sonra kaldığın yerden devam edersinBenimde yatılı misafirim geliyor bu akşam 3 gün kalacaklar sporlar iptal
Öyle olcak artık ne yapalım :/Maalesef yatılı misafir varsa spor olmuyor. Ama dert etme üç gün sonra kaldığın yerden devam edersin
genelde kötü rüyayı iyiye yorarız inş iyi şeyler olur canımGünaydın herkese
Ben bu sabah pek iyi değilim. Çok kötü rüyalar gördüm ve çok etkilendim. Bu sabah tartıda 89,5 gördüm ona bile sevinemedim.
inş canım bende şu 65 den aşağı düşsem çok sevinicemCumaya kadar hedefine ulaşırsın umarım canım. Yeterince zaman var bence.
çocuğun okulda 1 saat beklemesi kötü allah herkese kolaylık versin. benim oğlumu da sabah güvenliğe bırakıyor babası 10-15 dakika bekliyor servisi akşamda güvenlik alıyor. 10-15 dakika sonra ben güvenlikten alıyorum. aklımız çocukta kalıyoryok canım ankarayı dolaşmıyor 7,20 deokula bırakıp başka okula swervise gidiyormuş
Süpersin canım. Ben de senin adına çok sevindim. 75i çok kolay kıracaksın benceBen de sabah 75,9 dum. Ucundan kenarından göründü 75.. şu an tüm gün spor yapasım var 75’i hızlıca kırmak için :) bunu geride bırakıp iki hafta içinde 72 olmak istiyorum. Böylece diyetisyene de 7 kilo kalmış olacak. Eşim de 10 kg ver diyetisyenle zAten tedavide 3 kg alıyorum diyorsun 3 kg düşük başla diyor. Bence çok haklı.. ama benim kardeş pastacı ben gitmeden istek listem ulaşıyor ona.. yapacaklarını yemek, iki kadeh bir şeyler içmek de istiyorum. Gittiğimde ve 65 olduğumdaki ruh halime göre hareket edeceğim artık :)
Sağolasın canım. 1 rüya bile insanın psikolojisini bozabiliyo. Yeni yeni kendime geliyorum. Sabahleyin eşimle biraz atıştık ona yordum zaten geldi geçtigenelde kötü rüyayı iyiye yorarız inş iyi şeyler olur canım
inş canım bende şu 65 den aşağı düşsem çok sevinicem
çocuğun okulda 1 saat beklemesi kötü allah herkese kolaylık versin. benim oğlumu da sabah güvenliğe bırakıyor babası 10-15 dakika bekliyor servisi akşamda güvenlik alıyor. 10-15 dakika sonra ben güvenlikten alıyorum. aklımız çocukta kalıyor
Onlar melek ne canavarıOy canım çok sağol kafamdaki çoğu şeyi yazmışsın
Yazını okuyunca hemen bir anason Melisa çayı yaptım sonra yok yaaa niye sadece ben içiyormuşum asıl canavar o dedim onada yaptımm:))) sağolasn evde vardı ama işte insanın içmek aklına gelmiyor...
Çocuğum evet çok bağımlı bana öyle ki kucağımda sarılmış vaziyette otururken bile ağlayıp anne seni istiyorum diye daha çok sarılıyor ://// babasıyla dışarda durur ama evde yine hep beni ister sen gittt diye babasına hep bağırır isteemz odasına bile almaz bir tek beni alır kapıyı hemenn kapatır durum çok vahim
Arkadaş evet lazım burası o açıdan çok zengin bir yer büyük bir lojman düşün ve her iki apartman arası park biz sabahtan akşama kadar o park senin bu park benim gezeriz bir iki arkadaş çıkar ama yaşından dolayı herhalde ne oyuncak paylaşıyor nede doğru düzgün oynuyor iki dkka oynayıp sonra saldırıyor çocuğao yüzden bu işi de beceremiyoruz. Oyun hamuru bir kere verdim ağzına arttı daha hala vermedim .. LEGO oynar ama işte o da iki saniye.. valla tek umudum kreş orda biraz benden kopar arkadaş kavramını anlar
Diye umuyorum
Kaptanım yalnız değilsin. Bugün 5 buçukta kalktım 6.15 de çocuğu servise indirdim ama Servis 6.45 te geldi. Okul 8.20 de başlıyor çocuk o saate kadar dolaşıyor düşün. sabah garajın önünde Başka araba olduğu için babası götüremedi. bunlar ilk günler oturana kadar servis güzergahı oturana kadar bu şekilde ama daha sonra daha geç gidiyor . Geçen sene öyle olmuştu tabi sizin daha farklı bir saat önceden okula gitmek çok gereksiz Yazık çocuğagünaydınlarrrr
bizim çok kötü idi sabah 6,30 da servis geldi çocuğu indirin diye bende indirmem dedim onu okula götürdüm okulun parasını peşin verdim servis sözleşmesi imzaladım ama zarara da girsem iptal edceğim bakalım ne olacak
Hayır olsun canım hayra yoralımSağolasın canım. 1 rüya bile insanın psikolojisini bozabiliyo. Yeni yeni kendime geliyorum. Sabahleyin eşimle biraz atıştık ona yordum zaten geldi geçti
Seni motive edecek rakamlara çabuk ulaşıyorsun ne güzel Darısı Başıma inşallahBen de sabah 75,9 dum. Ucundan kenarından göründü 75.. şu an tüm gün spor yapasım var 75’i hızlıca kırmak için :) bunu geride bırakıp iki hafta içinde 72 olmak istiyorum. Böylece diyetisyene de 7 kilo kalmış olacak. Eşim de 10 kg ver diyetisyenle zAten tedavide 3 kg alıyorum diyorsun 3 kg düşük başla diyor. Bence çok haklı.. ama benim kardeş pastacı ben gitmeden istek listem ulaşıyor ona.. yapacaklarını yemek, iki kadeh bir şeyler içmek de istiyorum. Gittiğimde ve 65 olduğumdaki ruh halime göre hareket edeceğim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?