- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.961
Teşekkürler genede ınsallh bilen biri çıkarGeçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir. Hiç bildiğim bir konu değil bir fikir veremiyorum bu nedenle.
Bu menüyle acikmadinmiKızlar menüm sabah
Domates közlenmiş biber patlıcan çeyrek ekmek
Öğlen 7,8 YK pilav
Bir tabak salata
Ara 5 incir
Yoğurtlu yulaf
Domates
Elma
Az su içtim bugün
Spor da kayda değer birşey yapmadım bugün köyden eve geçiyorum şimdi hepinize iyi geceler kızlar çok yorgunum
Enee nerelere kaçtı kiiKızlar diyet gitttiiiiii gittiiii gitttiiiiiibugün nakavt oldum maalesef
Tam olarak neler oldu yaz bize.. kötüleyelim vicdan yaptıralım sana :)Kızlar diyet gitttiiiiii gittiiii gitttiiiiiibugün nakavt oldum maalesef
Yakın zamanda arkadaşımla diyet yapmaya karar vermiştik. Diyetisyenimiz de ortak zaten. ama bir türlü istikrarlı gitmiyordu, iki geri bir ileri şeklinde ilerliyorduk. O zamanlar kahve yanında kalıp kalıp çikolataları gömüp, “ kanka ağzıma çikolata kaçtı” diye mesaj atıyordum beni durdursun diye.. o da bana yanlışlıkla ağzına kaçanları yazıyordu. Her seferinde konuşma “ bizden bir halt olmaz” şeklinde bitiyordu :)Enee nerelere kaçtı kii
Ahahah doğru diyorsunSonra da üniversite için geri gönderirsin o zaman alışır bak Ben şimdiden alıştırıyorum
Arada kaçsa güzel de bi süre sonra aman onu da yiyim, şunda da gözü kalmasına dönüyoYakın zamanda arkadaşımla diyet yapmaya karar vermiştik. Diyetisyenimiz de ortak zaten. ama bir türlü istikrarlı gitmiyordu, iki geri bir ileri şeklinde ilerliyorduk. O zamanlar kahve yanında kalıp kalıp çikolataları gömüp, “ kanka ağzıma çikolata kaçtı” diye mesaj atıyordum beni durdursun diye.. o da bana yanlışlıkla ağzına kaçanları yazıyordu. Her seferinde konuşma “ bizden bir halt olmaz” şeklinde bitiyordu :)
Hastalık nedirMeraba kızlar ben bugün menüm paylaşamiçin hastaneye gittim yeni geldim bebeğim uyuz olmustu açaba bu hastalihin tedavisinde bilginiz varmı kesin geçirebilcek kremler fayda etmiyo doktorun verdiği
Üniversitede İstanbul mükemmel bir yerdi benim için. Çalışırken kabus, arkama bakmadan kaçtım :)Ahahah doğru diyorsuno zaman kendi ne halt yerse yesin artık, sabah erken mi kalkar geç kalkar ders mi eker kendi bilir
Sorma acayip özlüyorum üniversite yıllarını, çok özlediğimden 30 yaşımda bir tane daha okudumÜniversitede İstanbul mükemmel bir yerdi benim için. Çalışırken kabus, arkama bakmadan kaçtım :)
Ya bizde de aynı durum var dolap abur cubur dolu, hele misafir de varken abarttılar gözümün önünde :) geçen çikolata yediğimde eşime “hala tam adapte olamamış baksana çikolata yedim” dedim. Çünkü normalde plan dışı hiç yemem. Kaçamaklarım bile planlıdır diyette. O da bana “ gayet adapte oldun abur cubur dolabından hiç bir şey eksilmiyor” diyor :) adam açılan abur cuburun bir başını görüyor, bazen ona bile yetişemiyorsa bir süredir :)Arada kaçsa güzel de bi süre sonra aman onu da yiyim, şunda da gözü kalmasına dönüyobu sıralar çok şeye hayır diyorum eşim yanımda tıkınıp duruyo bi yerde benim de ağzıma bişeyler kaçmaz inşallah sen şuan istikrarlısın ama maşallah kaçamağın da az, bu sefer başarcaksın
Ben de çok özlüyorum. Sanırım hepimiz özlüyoruzdur en güzel zamanlar ne de olsa :) ben 35 te yeni hayat kurmaya kalkınca şimdi dil öğrenmeye çalışıyorum sonra tekrar okullu olacağım denklik için :)Sorma acayip özlüyorum üniversite yıllarını, çok özlediğimden 30 yaşımda bir tane daha okudumyetmedi şimdi de acaba şu mesleği mi yapyfım diyorum, eşim de yeter artık kızım diyor
5 üzüm az gelmedi mi canım ya. Bazı listelerde 15 bazılarında 25 üzüm için bir porsiyon denir çünkü ( büyüklüğüne göre )Bugünki menüm
Sabah 1,5 yumurtalı (yarısını kız yedi:)) yatım haşlama patatesli marul kırmızı biberli az peynirli salata
Ara 2 tam ceviz
Öğle iki kibrit kutusu tulum peyniri 5 tane üzüm
Ara 200 kalorilik mısır pirinç patlağı, 1 tam ceviz, 15 beyaz keblebi
Akşam 125 gr civarı kavurma, üç kaşık pirinç pilavı, salata, 3 kaşık yoğurt
Ah bu beylerYa bizde de aynı durum var dolap abur cubur dolu, hele misafir de varken abarttılar gözümün önünde :) geçen çikolata yediğimde eşime “hala tam adapte olamamış baksana çikolata yedim” dedim. Çünkü normalde plan dışı hiç yemem. Kaçamaklarım bile planlıdır diyette. O da bana “ gayet adapte oldun abur cubur dolabından hiç bir şey eksilmiyor” diyor :) adam açılan abur cuburun bir başını görüyor, bazen ona bile yetişemiyorsa bir süredir :)
Süper tam zamanı, kafanı da dinlersin biraz, bedene de dinlenirsin. 40 yaşında çalışmak ve aynı anda evi çekip çevirmek ve bebişle ilgilenmek zorluyor beni. Bazen de şımarık mıyım acaba diyorum, hemen şükrediyorum halime:) istanbulda olmasaydım belki daha kolay olurdu herşey, kısmet işteBen de çok özlüyorum. Sanırım hepimiz özlüyoruzdur en güzel zamanlar ne de olsa :) ben 35 te yeni hayat kurmaya kalkınca şimdi dil öğrenmeye çalışıyorum sonra tekrar okullu olacağım denklik için :)
Sabahki salata tuttu galiba, fazla yiyesim gelmedi. O yüzden ara öğünü kaçırdım biraz. Senin dediğin kadar yeseydim ara öğünü cevizle geçiştirirdim5 üzüm az gelmedi mi canım ya. Bazı listelerde 15 bazılarında 25 üzüm için bir porsiyon denir çünkü ( büyüklüğüne göre )
Benim eş kişisi de gece acıktım diye tost yapıyor bu aralar. Gece haliyle acıktığım için o tost mis gibi kokuyor. Ben de bu tost ne zamandan beri böyle kokmaya başladı diye ağlıyorum evde :)Ah bu beyleronları da zoraki diyete sokmak lazım eşim de sözde spora başladı spora gitmeden önce yemek yiyo geliyo tüm enerjim tükendi diye tekrar yiyo şimdi de oo tatildeyiz diye ne bulduysa yiyo tüm yol boyu cips, kolayla geldi bide sürekli yesene diye motivasyonumu düşürüyo, şimdilik istikrarlı bi şekilde hayır diyorum ama inşallah zayıf anıma denk gelmez sen güzel adapte oldun bence hiç kendini üzme, idolümsün
Benim de sürecim çok farklı değil aslında. bu Aralık’ta 38 bitecek daha ortada bebek yok. Şu an için işte yok. Şimdilik Fransızca öğreniyorum. O da bir aşamaya geldi resmen ilerlemiyor. Şu an kesinlikle üniveristeye gidip ders dinleyecek seviyede değilim. Bu dönem kursa da gitmeyeceğim bakalım nasıl olacak.Süper tam zamanı, kafanı da dinlersin biraz, bedene de dinlenirsin. 40 yaşında çalışmak ve aynı anda evi çekip çevirmek ve bebişle ilgilenmek zorluyor beni. Bazen de şımarık mıyım acaba diyorum, hemen şükrediyorum halime:) istanbulda olmasaydım belki daha kolay olurdu herşey, kısmet işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?