- 23 Mart 2016
- 30.145
- 90.789
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.981
Demekki doğaları aynı bunlarınBenim eş kişisi de gece acıktım diye tost yapıyor bu aralar. Gece haliyle acıktığım için o tost mis gibi kokuyor. Ben de bu tost ne zamandan beri böyle kokmaya başladı diye ağlıyorum evde :)
Bazen de koşu bandında 10-15 dakika takılıyor, hit egzersiz yaptım, şimdi ne yesem diye abur cubur dolabına gidiyor :)
Bugğn ben de fenayım o yüzden bişey diyemiyorum. Sen yine yarım dilim yemişsin. Ben iki dilim gömdüm.Tavuk kalamar (kızartma ) 4 tane
Yarım dilim kek
Sporda yaptım ama bunlar mideme oturdu tabi keki birde geç yedim ya misafir ilk dakikadan beni bozdu hayırlısı yarın sporda yapamam neyse ben kendimi buraya koyuyorum siz beni linç edin
Benimki de o model. Bi de gece yarısı yerr ama hep fit arkadaş nasıl oluyoDemekki doğaları aynı bunlarınşuan ben de acıktım diye kıvrandığım saatlerdeyim
Aynen cnm evden ciktigin an gittiğin yere ayak uydurmak zorunda kalıyor insanİyi dinlenmeler canım. Karbonhidrattan zengin proteinden fakir bir menü olmuş ama köy ortamında normal sanırım. Ben de bizim köye gitsem sabah öğlen akşam patates yerim herhalde :)
Cnm köye gittiğim zaman bol bol domates yiyorum. domates konusunda kendime engel olamıyorum çünku çok seviyorum hele de bostandan yeni toplayıp getirmissek Menüyü kısa tuttum çünkü çok yorgunum incir topladım hem kurutmak için hem reçeli için gelmeden de bostana uğradım menüyü kısa tuttum o yüzden anlayacağın bugün diyeti bir tık bozdum.Bu menüyle acikmadinmi
BEn de yine hüpletilen tostların arkasından ağladım :)Demekki doğaları aynı bunlarınşuan ben de acıktım diye kıvrandığım saatlerdeyim
Bugğn ben de fenayım o yüzden bişey diyemiyorum. Sen yine yarım dilim yemişsin. Ben iki dilim gömdüm.
Evet ya biz onlar kadar yesek top niyetine oynarlar vallaBenimki de o model. Bi de gece yarısı yerr ama hep fit arkadaş nasıl oluyo
Kaderimiz bu galibaaBEn de yine hüpletilen tostların arkasından ağladım :)
Saol canimGeçmiş olsun canım yaa
otoracak canım oturmak zorunda biraz zorlanacağız ama düzene girergünaydın arkadaşlar bu hafta sporlar hep yalan oluyo oğlumun okul telaşı bi de ufaklık afacan var çokk yoruluyorum bu ara inş bi düzen oturtucam bakalım nasıl olcak
Evet canım önüme bakıyorum artık. Eskiden o hatayı çok yaptım. Bozulduğu zaman hepten bitiyordu. Sonra şu gün başlarsın bu hğn başlarım... Bu hallere geldik. İnşallah cumaya kadar halledicez.Cherry Mom ve kardelelen321 köşede tek ayak üstünde bekleyin bence :) kızlar şaka bir yana. Tabiki olmasa daha iyi ama arada olur böyle şeyler. Takılmayın ve önünüze bakın. Eski diyet listelerimden dönüşüm tablosunu bulayım yarın.. ne yersem neyin yerine geçer diye belki kullanmanız gerekir. Ben çok faydalanıyordum önceki diyetimde.
Hiç sorma ben de çok kıskanıyorum.Evet ya biz onlar kadar yesek top niyetine oynarlar vallametabolizmaları mo hızlıdır nedir, accayip kıskanıyorum
Bul canım bul dönüştürür dönüştürür yerizCherry Mom ve kardelelen321 köşede tek ayak üstünde bekleyin bence :) kızlar şaka bir yana. Tabiki olmasa daha iyi ama arada olur böyle şeyler. Takılmayın ve önünüze bakın. Eski diyet listelerimden dönüşüm tablosunu bulayım yarın.. ne yersem neyin yerine geçer diye belki kullanmanız gerekir. Ben çok faydalanıyordum önceki diyetimde.
Evet benzer hakikaten. 39umda hamile kaldım, darısı başına. Bebiş gelince zaten kurs ders dil rafa kalkar, zamanının nasıl geçtiğini anlamayacaksın:)Benim de sürecim çok farklı değil aslında. bu Aralık’ta 38 bitecek daha ortada bebek yok. Şu an için işte yok. Şimdilik Fransızca öğreniyorum. O da bir aşamaya geldi resmen ilerlemiyor. Şu an kesinlikle üniveristeye gidip ders dinleyecek seviyede değilim. Bu dönem kursa da gitmeyeceğim bakalım nasıl olacak.
Benimki de az yer, yyavaş yer, keyif ...i adam ve fit ne ki benimki slim fit ... satayım:))) adamın bu halinden konuşunca ağzım bozuluyor kusuruma bakmayınBenimki de o model. Bi de gece yarısı yerr ama hep fit arkadaş nasıl oluyo
Hepsi geçecek zamanla düzene girecek canım. Bu sürede diyete dikkat edebildiğin kadar etmen de yeterli olacaktır. Bir de üç dakika beş dakika demeden de spor yapabilirsin. Ben bazen yapıyorum mesela lahmacun yapmayı düşünüyorum bugün. Pişmesini beklerken kol, bacak çalışıyorum falan :) 3-5 dakika yapıyorum ama onlar toplanınca ciddi zamanlar ediyor bence.günaydın arkadaşlar bu hafta sporlar hep yalan oluyo oğlumun okul telaşı bi de ufaklık afacan var çokk yoruluyorum bu ara inş bi düzen oturtucam bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?