Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Demekki doğaları aynı bunların şuan ben de acıktım diye kıvrandığım saatlerdeyim

Bugğn ben de fenayım o yüzden bişey diyemiyorum. Sen yine yarım dilim yemişsin. Ben iki dilim gömdüm.

İyi dinlenmeler canım. Karbonhidrattan zengin proteinden fakir bir menü olmuş ama köy ortamında normal sanırım. Ben de bizim köye gitsem sabah öğlen akşam patates yerim herhalde :)
Aynen cnm evden ciktigin an gittiğin yere ayak uydurmak zorunda kalıyor insan
Bu menüyle acikmadinmi
Cnm köye gittiğim zaman bol bol domates yiyorum. domates konusunda kendime engel olamıyorum çünku çok seviyorum hele de bostandan yeni toplayıp getirmissek Menüyü kısa tuttum çünkü çok yorgunum incir topladım hem kurutmak için hem reçeli için gelmeden de bostana uğradım menüyü kısa tuttum o yüzden anlayacağın bugün diyeti bir tık bozdum.

Bugğn ben de fenayım o yüzden bişey diyemiyorum. Sen yine yarım dilim yemişsin. Ben iki dilim gömdüm.
Cherry Mom ve kardelelen321 köşede tek ayak üstünde bekleyin bence :) kızlar şaka bir yana. Tabiki olmasa daha iyi ama arada olur böyle şeyler. Takılmayın ve önünüze bakın. Eski diyet listelerimden dönüşüm tablosunu bulayım yarın.. ne yersem neyin yerine geçer diye belki kullanmanız gerekir. Ben çok faydalanıyordum önceki diyetimde.

günaydınlarrr
kızlar bugün çarşamba ve yarın perşembe ne oluyor virajdan önceki son dönemeç mi öyle bir laf vardı her neyse şimdi okul sorununu halledemediğim için kendime hala kızgınım ama bu süreç de geçecek pek sizinle ilgilenemiyorum bu arada kaptan yardımcılarımız parkybull ve ayvaçiçeği malum yoklar o yüzden bana kaptan yardımcısı lazım bu işe gönüllü olabilecek arkadaş var mı yoksam ben gözüme mi kestireyim ben uğrayamadığım zaman gerekirse listeleri hazırlayacak

günaydın hanımlar dünkü menüm
sabah
1 yumurta domates salatalık 10 zeytin 1 dilim peynir 1 ceviz

arada 2 erik 1 kase yoğurt 5 badem
15,30 yeşil fasulye salata

akşam yulaf lapası 1 şeftali yarım muzla
bol bol su içiyorum
spor önceki gün yarım saat bisiklet sürdüm oğlumla dün bir şey yapmadım kardelelen321

bu hafta umutluyum şuan reglim ama olsun bu hafta eksili çıkıcam

Evet canım önüme bakıyorum artık. Eskiden o hatayı çok yaptım. Bozulduğu zaman hepten bitiyordu. Sonra şu gün başlarsın bu hğn başlarım... Bu hallere geldik. İnşallah cumaya kadar halledicez.
Evet ya biz onlar kadar yesek top niyetine oynarlar valla metabolizmaları mo hızlıdır nedir, accayip kıskanıyorum
Hiç sorma ben de çok kıskanıyorum.

Bul canım bul dönüştürür dönüştürür yeriz

Evet benzer hakikaten. 39umda hamile kaldım, darısı başına. Bebiş gelince zaten kurs ders dil rafa kalkar, zamanının nasıl geçtiğini anlamayacaksın:)

Benimki de o model. Bi de gece yarısı yerr ama hep fit arkadaş nasıl oluyo
Benimki de az yer, yyavaş yer, keyif ...i adam ve fit ne ki benimki slim fit ... satayım:))) adamın bu halinden konuşunca ağzım bozuluyor kusuruma bakmayın

günaydın arkadaşlar bu hafta sporlar hep yalan oluyo oğlumun okul telaşı bi de ufaklık afacan var çokk yoruluyorum bu ara inş bi düzen oturtucam bakalım nasıl olcak
Hepsi geçecek zamanla düzene girecek canım. Bu sürede diyete dikkat edebildiğin kadar etmen de yeterli olacaktır. Bir de üç dakika beş dakika demeden de spor yapabilirsin. Ben bazen yapıyorum mesela lahmacun yapmayı düşünüyorum bugün. Pişmesini beklerken kol, bacak çalışıyorum falan :) 3-5 dakika yapıyorum ama onlar toplanınca ciddi zamanlar ediyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…