- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.001
Gelir gelmez hamile kalmış olmayı isterdim, yeni hayata aşılırken arada anneliğe de alışmaya çalışırdım :) ama olmadı maalesef. Bundan sonra önümüze bakacağız artık. Tam emin değilim ama bu kış yeniden tedaviye başlarız muhtemelen.. şimdilik fazla kilolardan kurtulmanın peşindeyim :)Evet benzer hakikaten. 39umda hamile kaldım, darısı başına. Bebiş gelince zaten kurs ders dil rafa kalkar, zamanının nasıl geçtiğini anlamayacaksın:)
Benim eşim bazen çok yer bazen az yer ama hep sabittir. Bir şekilde dengeliyor. Ben yanında sürekli zayıflayan kilo alırken o hep aynı :)Benimki de az yer, yyavaş yer, keyif ...i adam ve fit ne ki benimki slim fit ... satayım:))) adamın bu halinden konuşunca ağzım bozuluyor kusuruma bakmayın
Saol canım bilgin var mı ?Çok geçmiş olsun
Bişey olmaz can boğazdan gelirKızlar diyet gitttiiiiii gittiiii gitttiiiiiibugün nakavt oldum maalesef
Uyuz hastaligiHastalık nedir
Tedavide de kilo çok alınıyor yani ben almıştım daGelir gelmez hamile kalmış olmayı isterdim, yeni hayata aşılırken arada anneliğe de alışmaya çalışırdım :) ama olmadı maalesef. Bundan sonra önümüze bakacağız artık. Tam emin değilim ama bu kış yeniden tedaviye başlarız muhtemelen.. şimdilik fazla kilolardan kurtulmanın peşindeyim :)
evet zamanla oturcak bi düzen bakalım bende akşam eve giderken 20-25 dk yürüyorumHepsi geçecek zamanla düzene girecek canım. Bu sürede diyete dikkat edebildiğin kadar etmen de yeterli olacaktır. Bir de üç dakika beş dakika demeden de spor yapabilirsin. Ben bazen yapıyorum mesela lahmacun yapmayı düşünüyorum bugün. Pişmesini beklerken kol, bacak çalışıyorum falan :) 3-5 dakika yapıyorum ama onlar toplanınca ciddi zamanlar ediyor bence.
Evet ben de tedaviler sürecinde 15 kg aldım..her tedavide 3 kg aldım. Verme fırsatım da olmadı çünkü üst üste geldi tedaviler. bir iki de ameliyatta aldım. Toplam 17 kg vermem gerekiyordu işte şimdi vermeye başladım. 11 kg kaldı.Tedavide de kilo çok alınıyor yani ben almıştım da
Malesef canımSaol canım bilgin var mı ?
Aaa nedeeenn? Yarışıyoduk hemdeeeKızlar diyete sadık kalamiyorum .size ihtiyacım var.
Aynen bizimki de öyle. O kilo alınca seviniyor ben verinceBenimki de az yer, yyavaş yer, keyif ...i adam ve fit ne ki benimki slim fit ... satayım:))) adamın bu halinden konuşunca ağzım bozuluyor kusuruma bakmayın
Dikkat et canım sakatlanma. Yapınca fazlasıyla yapıyorsun. Arada dinlenmek hakkın.Günaydın kızlar
Dün bir takım aktiviteler içindeydim 75 e yaklaşmak için ama hiç de yaklaşamamışım. Yemediğim, arkasından baktığım gıdaların kalorisi de bana mı yazıyor acaba :)
Bu arada dizimi de sakatlamış olabilirim, dün akşam çok ağrıyordu, bükemiyordum, yürürken acıyordu falan ama bu saban iyi uyandım. Perşembe zAten atlamayacaktım ama bugun de ip atlamam sanırım. Biraz dinlensin..
Sen onunla sonuç almıştın kaptanım istersen bir günlük yap dediğin gibi ..ben kaç gündür tartılmıyoprdum gayet de güzel gidiyordu diyetim dikkat ediyordum sabahleyin tartıldım 79,00 çıktı resmen benim kabusum oldu 78 i göremedim ben bi türlü yarın 1 günlük hurma diyeti mi yapsam
Çalışanın elması kızarır rakibin kaçamakları sana birincilik getirecek :)Aaa nedeeenn? Yarışıyoduk hemdeee
Ne yedin şimdiye kadar canım. Günün geri kalanında toparlarsın belki, bence ekstra ip de atlatabilirsin.. kaçamak kalorine denk gelecek şekildeKızlar diyete sadık kalamiyorum .size ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?