Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet benzer hakikaten. 39umda hamile kaldım, darısı başına. Bebiş gelince zaten kurs ders dil rafa kalkar, zamanının nasıl geçtiğini anlamayacaksın:)
Gelir gelmez hamile kalmış olmayı isterdim, yeni hayata aşılırken arada anneliğe de alışmaya çalışırdım :) ama olmadı maalesef. Bundan sonra önümüze bakacağız artık. Tam emin değilim ama bu kış yeniden tedaviye başlarız muhtemelen.. şimdilik fazla kilolardan kurtulmanın peşindeyim :)

Günaydın kızlar
Dün bir takım aktiviteler içindeydim 75 e yaklaşmak için ama hiç de yaklaşamamışım. Yemediğim, arkasından baktığım gıdaların kalorisi de bana mı yazıyor acaba :)
Bu arada dizimi de sakatlamış olabilirim, dün akşam çok ağrıyordu, bükemiyordum, yürürken acıyordu falan ama bu saban iyi uyandım. Perşembe zAten atlamayacaktım ama bugun de ip atlamam sanırım. Biraz dinlensin..

Benimki de az yer, yyavaş yer, keyif ...i adam ve fit ne ki benimki slim fit ... satayım:))) adamın bu halinden konuşunca ağzım bozuluyor kusuruma bakmayın
Benim eşim bazen çok yer bazen az yer ama hep sabittir. Bir şekilde dengeliyor. Ben yanında sürekli zayıflayan kilo alırken o hep aynı :)

Bugünkü menüm

Sabah; 1 orta boy fırında kızarmış patates, 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek, 5 zeytin 2 ceviz

Ara; 3 hurma, sade kahve

Öğlen ; 8 kaşık taze fasulye 4 kaşık yoğurt ( buradaki ekmeği çıkarma nedenim akşam lahmacun yemek istemem)

Ara ; 1 elma, 7 badem

Akşam; 1 lahmacun, ayran diyorum şimdilik ama belki de fırında kabak yaparım.

Bugün menümü böyle planladım. Ama akşamı değiştirebilirim. Çünkü lahmacun yapmayabilirim. Bakalım ilerleyen saatlerde belli olur. Şimdi kahve içiyor keyif yapıyorum :)

Tedavide de kilo çok alınıyor yani ben almıştım da

evet zamanla oturcak bi düzen bakalım bende akşam eve giderken 20-25 dk yürüyorum

Tedavide de kilo çok alınıyor yani ben almıştım da
Evet ben de tedaviler sürecinde 15 kg aldım..her tedavide 3 kg aldım. Verme fırsatım da olmadı çünkü üst üste geldi tedaviler. bir iki de ameliyatta aldım. Toplam 17 kg vermem gerekiyordu işte şimdi vermeye başladım. 11 kg kaldı.

Benimki de az yer, yyavaş yer, keyif ...i adam ve fit ne ki benimki slim fit ... satayım:))) adamın bu halinden konuşunca ağzım bozuluyor kusuruma bakmayın
Aynen bizimki de öyle. O kilo alınca seviniyor ben verince
Dikkat et canım sakatlanma. Yapınca fazlasıyla yapıyorsun. Arada dinlenmek hakkın.

Sen onunla sonuç almıştın kaptanım istersen bir günlük yap dediğin gibi ..

Aaa nedeeenn? Yarışıyoduk hemdeee
Çalışanın elması kızarır rakibin kaçamakları sana birincilik getirecek :)

Kızlar diyete sadık kalamiyorum .size ihtiyacım var.
Ne yedin şimdiye kadar canım. Günün geri kalanında toparlarsın belki, bence ekstra ip de atlatabilirsin.. kaçamak kalorine denk gelecek şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…