- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.021
Evet aslında kafamda bugün de iyi bir sayı atlamak vardı ama böyle olunca mola verdim, tempolu yürüyüş yaparım diyordum dışarıda ama hiç halim yok bu saatten sonra benim için yatış.Aynen bizimki de öyle. O kilo alınca seviniyor ben verince
Dikkat et canım sakatlanma. Yapınca fazlasıyla yapıyorsun. Arada dinlenmek hakkın.
Aslında dundenbu yana spor yapmadım bol bol sebze yiyorum da tartıda 56 görünce moralim bozuldu .evdeyim ve herşey elimin altında bir ondan bir bundan sabah incir kurutmasi için incirlerle uğraşırken bol incir yedim her salçayı karistirdigimdan birde ağzıma alıp yiyorum böyle devamlı yiyince eskisi gibi olmaya korkuyorumÇalışanın elması kızarır rakibin kaçamakları sana birincilik getirecek :)
Ne yedin şimdiye kadar canım. Günün geri kalanında toparlarsın belki, bence ekstra ip de atlatabilirsin.. kaçamak kalorine denk gelecek şekilde
Valla cnm sanırım evde kalmam ters etki yaptı bende akşama çorba ve salata yapacam spor icinborhedefimde yok bugün bilemiyorumAaa nedeeenn? Yarışıyoduk hemdeee
Canım o şunun tadına bakayım ondan bir tane bundan bir tane durumu acayip kilo aldırıyor insana oralarda gizli kilolar saklı düşünüyorsun yemek ymedinn ama aslında bir hayli kalori aldın insanı aldatıyor. Karşı koydukça direncin artıyor karşı koydukça tırtıklamamayı öğreniyorsun. Biraz kendini alıştır bak gör yaparsınAslında dundenbu yana spor yapmadım bol bol sebze yiyorum da tartıda 56 görünce moralim bozuldu .evdeyim ve herşey elimin altında bir ondan bir bundan sabah incir kurutmasi için incirlerle uğraşırken bol incir yedim her salçayı karistirdigimdan birde ağzıma alıp yiyorum böyle devamlı yiyince eskisi gibi olmaya korkuyorum
Söyle gaz verseniz muhtesm olacak benim için ol
geçmiş olsun canım benimde bi bilgim yok bu konuda.ancak diğer cilt hastalıklarına iyi gelen şeyleri kullanabilirsin diye düşündüm ilaçlarını kullanırken bence.sirkeli suyla tuzlu suyla vucudu silmek veya yıkamak gibi.lavanta okudum internette.saç biti içinde lavanta veya kafuru kullanılır mesela.bunlar gibi.üzüldüm gerçekten kaşıntıya nasıl dayanıyor .ne kadar bebeğin.Meraba kızlar ben bugün menüm paylaşamiçin hastaneye gittim yeni geldim bebeğim uyuz olmustu açaba bu hastalihin tedavisinde bilginiz varmı kesin geçirebilcek kremler fayda etmiyo doktorun verdiği
ben bu kadar gaddar değilim yaaa.madem yedin afiyet olsunBugün resmen aç gezdim kızlar dünkü kaçamağın bedeli ağır oldu eziyet ettim kendime sen misin yiyenkahvaltı ile bu saate geldim akşam yemeği olarak yoğurtlu semiz otu ve kapanış
Kaçamak yapan suç ortaklarımmmm sizde toparladınız inş
Yok ben böyle zorluyorum ki bir daha yemeğe cesaretim olmasın birde misafir var spor yapamıyorum ondan bari yemeyi keseyim dedim .. soda ve Türk kahvesiyle tıkadım kendimi :))ben bu kadar gaddar değilim yaaa.madem yedin afiyet olsun.yersen veremezsin bu kadar basit(benim gibi)
(nabza göre şerbet veriyoruzdennisgo )
şöyle bi menülerine baktım düzenli değil verdiklerin ya ödemdi muhtemel çünkü son günlerde evişleriyle çok hareketliymişsin.yada son günlerde kaçırıyorsun o yüzden fazla çıktın 7-8 kaşık pilav gibi.yorgunlukta ödem yapabilir o ayrı tabii.menülerini düzene sokup iki gün kendini takip edersen niye aldığını anlarsın.protein karbonhidrat lif dengesi kurmaya çalışKızlar diyete sadık kalamiyorum .size ihtiyacım var.
çocuğu varmı misafirin. napıyo seninkiYok ben böyle zorluyorum ki bir daha yemeğe cesaretim olmasın birde misafir var spor yapamıyorum ondan bari yemeyi keseyim dedim .. soda ve Türk kahvesiyle tıkadım kendimi :))
Hadi bakalım inşallahÇalışanın elması kızarır rakibin kaçamakları sana birincilik getirecek :)
Ne yedin şimdiye kadar canım. Günün geri kalanında toparlarsın belki, bence ekstra ip de atlatabilirsin.. kaçamak kalorine denk gelecek şekilde
Spor ben de planlı yapmadım ama çok dağ bayır tırmandımValla cnm sanırım evde kalmam ters etki yaptı bende akşama çorba ve salata yapacam spor icinborhedefimde yok bugün bilemiyorum
Yalnız böyle aç gezmenin, vücudu strese sokmanın dönüşü metabolizma yavaşlaması ile su içsem yarıyor hali oluyor. Bir gün cezanı çekmişsin yarın normalde dön artık :) bir de akşam semizotu az gelmez mi?Bugün resmen aç gezdim kızlar dünkü kaçamağın bedeli ağır oldu eziyet ettim kendime sen misin yiyenkahvaltı ile bu saate geldim akşam yemeği olarak yoğurtlu semiz otu ve kapanış
Kaçamak yapan suç ortaklarımmmm sizde toparladınız inş
Evet ya bana bir afiyet olsun dememiştin bile, hemen ceza vermiştin :)ben bu kadar gaddar değilim yaaa.madem yedin afiyet olsun.yersen veremezsin bu kadar basit(benim gibi)
(nabza göre şerbet veriyoruzdennisgo )
Doğru diyorsun cnmşöyle bi menülerine baktım düzenli değil verdiklerin ya ödemdi muhtemel çünkü son günlerde evişleriyle çok hareketliymişsin.yada son günlerde kaçırıyorsun o yüzden fazla çıktın 7-8 kaşık pilav gibi.yorgunlukta ödem yapabilir o ayrı tabii.menülerini düzene sokup iki gün kendini takip edersen niye aldığını anlarsın.protein karbonhidrat lif dengesi kurmaya çalış
Az olsa hareket var sende cnm ben bugün birşey yapmadim .birazdan ip atlicam tekrar 55 görmek adına ama şu bir gerçek çalışırken daha sadigim diyeteSpor ben de planlı yapmadım ama çok dağ bayır tırmandım
Aynen cnm daha dikkat edecem. Herşeye yarın bende senin gibi yabacam yarın menüm yok gibi olacakCanım o şunun tadına bakayım ondan bir tane bundan bir tane durumu acayip kilo aldırıyor insana oralarda gizli kilolar saklı düşünüyorsun yemek ymedinn ama aslında bir hayli kalori aldın insanı aldatıyor. Karşı koydukça direncin artıyor karşı koydukça tırtıklamamayı öğreniyorsun. Biraz kendini alıştır bak gör yaparsın
Bi yarın kaldı rakibçiimm bol spor, az yemekAz olsa hareket var sende cnm ben bugün birşey yapmadim .birazdan ip atlicam tekrar 55 görmek adına ama şu bir gerçek çalışırken daha sadigim diyete
Aynen cnm şuan 150 ip atladim hedefim 750 yapmak yarında az yemekle inş büyük güne hazır olurumBi yarın kaldı rakibçiimm bol spor, az yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?