Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen bizimki de öyle. O kilo alınca seviniyor ben verince

Dikkat et canım sakatlanma. Yapınca fazlasıyla yapıyorsun. Arada dinlenmek hakkın.
Evet aslında kafamda bugün de iyi bir sayı atlamak vardı ama böyle olunca mola verdim, tempolu yürüyüş yaparım diyordum dışarıda ama hiç halim yok bu saatten sonra benim için yatış.

Aslında dundenbu yana spor yapmadım bol bol sebze yiyorum da tartıda 56 görünce moralim bozuldu .evdeyim ve herşey elimin altında bir ondan bir bundan sabah incir kurutmasi için incirlerle uğraşırken bol incir yedim her salçayı karistirdigimdan birde ağzıma alıp yiyorum böyle devamlı yiyince eskisi gibi olmaya korkuyorum
Söyle gaz verseniz muhtesm olacak benim için ol

Canım o şunun tadına bakayım ondan bir tane bundan bir tane durumu acayip kilo aldırıyor insana oralarda gizli kilolar saklı düşünüyorsun yemek ymedinn ama aslında bir hayli kalori aldın insanı aldatıyor. Karşı koydukça direncin artıyor karşı koydukça tırtıklamamayı öğreniyorsun. Biraz kendini alıştır bak gör yaparsın

Meraba kızlar ben bugün menüm paylaşamiçin hastaneye gittim yeni geldim bebeğim uyuz olmustu açaba bu hastalihin tedavisinde bilginiz varmı kesin geçirebilcek kremler fayda etmiyo doktorun verdiği
geçmiş olsun canım benimde bi bilgim yok bu konuda.ancak diğer cilt hastalıklarına iyi gelen şeyleri kullanabilirsin diye düşündüm ilaçlarını kullanırken bence.sirkeli suyla tuzlu suyla vucudu silmek veya yıkamak gibi.lavanta okudum internette.saç biti içinde lavanta veya kafuru kullanılır mesela.bunlar gibi.üzüldüm gerçekten kaşıntıya nasıl dayanıyor .ne kadar bebeğin.

ben bu kadar gaddar değilim yaaa.madem yedin afiyet olsun.yersen veremezsin bu kadar basit(benim gibi)
(nabza göre şerbet veriyoruz dennisgo )

ben bu kadar gaddar değilim yaaa.madem yedin afiyet olsun.yersen veremezsin bu kadar basit(benim gibi)
(nabza göre şerbet veriyoruz dennisgo )
Yok ben böyle zorluyorum ki bir daha yemeğe cesaretim olmasın birde misafir var spor yapamıyorum ondan bari yemeyi keseyim dedim .. soda ve Türk kahvesiyle tıkadım kendimi :))

Kızlar diyete sadık kalamiyorum .size ihtiyacım var.
şöyle bi menülerine baktım düzenli değil verdiklerin ya ödemdi muhtemel çünkü son günlerde evişleriyle çok hareketliymişsin.yada son günlerde kaçırıyorsun o yüzden fazla çıktın 7-8 kaşık pilav gibi.yorgunlukta ödem yapabilir o ayrı tabii.menülerini düzene sokup iki gün kendini takip edersen niye aldığını anlarsın.protein karbonhidrat lif dengesi kurmaya çalış

okul saatlerine uyum .eşim evde derken benim menüler kahvaltı .1.ara .2.ara.akşam yemeği.3.ara şeklinde oluyo bu hafta.
3 gündür en az 45 dk.yürüyorum kardelelen321 1 gün 15 dk leslie yapıp. 100 adet ip atlar gibi zıpladım(tekrar yapmayı düşünmüyorum)

Yok ben böyle zorluyorum ki bir daha yemeğe cesaretim olmasın birde misafir var spor yapamıyorum ondan bari yemeyi keseyim dedim .. soda ve Türk kahvesiyle tıkadım kendimi :))
çocuğu varmı misafirin. napıyo seninki

Hadi bakalım inşallah bugün çok dağ bayır tırmandım hakettim bence birinciliği, en son açlıktan gözlerim karardı

Yalnız böyle aç gezmenin, vücudu strese sokmanın dönüşü metabolizma yavaşlaması ile su içsem yarıyor hali oluyor. Bir gün cezanı çekmişsin yarın normalde dön artık :) bir de akşam semizotu az gelmez mi?

Doğru diyorsun cnm
Daha dikkat edeyim menülere
Şuan kendime hedef koyuyurum 750 ip atlicam buda cezam olsun bana

Aynen cnm daha dikkat edecem. Herşeye yarın bende senin gibi yabacam yarın menüm yok gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…