Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama sendeki büyük cesaret denizcim. İçli köfte tutturmak zordur. Her babayiğidin harcı değildir. Atomu parçalamış kadar oldun bence
Tatlım iş yerinde arkadaşlarının nasıl bu kadar zayıfladın manken gibi olmuşsun dediklerini hayal et. O gün gelecek çok yakında. Yeterki gayretli ol
Yok ben böyle zorluyorum ki bir daha yemeğe cesaretim olmasın birde misafir var spor yapamıyorum ondan bari yemeyi keseyim dedim .. soda ve Türk kahvesiyle tıkadım kendimi :))
Aslında takımda ceza menüsü diye bişey olmalı. Kaçamak yapanlara ertesi gün yaptırılacak bi liste. Düşük karbonhidrat bol protein bol su 1 saat egzersiz. Nasıl olur ceza menüsü.

Geçmiş olsun, o 75 buraya gelecek merak etme:)

Ellerine sağlık. Ben de menü yazamam ne yazık ki. Öğlen eşim hadi yemek yemeye diye hatay aofrasına götürdü. Cuma tartısından önce mükemmel hareketler benden

Bence yapalım ceza menüsüü güzel olur

Ama sendeki büyük cesaret denizcim. İçli köfte tutturmak zordur. Her babayiğidin harcı değildir. Atomu parçalamış kadar oldun bence
Bir arkadaşımız yapacaktı aslında ama başkasına bağımlı olamayalım bir yerden başlayayım diyordum zAten. Bugün bir deli cesareti ile denedim işte. Onu yapacağım diye bir ana bir ara öğün atladım :) Görüntüde tutturdum tadını eşim test edince söyleyeceğim :)

Sende suda haşla ye bari :)

Öğlen yemeği ve ara öğün yemedim
Akşam; 8 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt
Ara; 7 badem yedim. Bu saatten sonra içersem ödem atıcı bir şeyler içerim. Su 2 litre içtim yatana kadar 3 e tamamlarım. Spor yok dediğim gibi.

Ben de kumpire niyetleniyorum şu sıra nasıl dayancam bilemiyorum

Ben de kumpire niyetleniyorum şu sıra nasıl dayancam bilemiyorum
Kumpiri nasıl seviyorsun ben İtalyan Rus salataları ile ve ketçap mayonezle yediğim için hiç bir şekilde dengeleyemiyorum. Tam kalori bombası oluyor benim seçimim :) ya gözü karartıp yiyeceğim cezası neyse spor olarak çekeceğim, ya da uzak duracağım :)

Cherry Mom
Bak 1 içli köfte ; 1 köfte+ 1 dilim ekmek+ 1 tatlı kaşığı yağ ile değiştiriliyormuş :)

Yeyeceğim zaman menüde bunları eksilteceğim
Oho sen şimdi ne gönderdin böyleee ya :)) acaba doğru işliyor mu tereddüt ettim kalori karşılaştırması doğrudurda atıyorum pastayı yakmak ile iki dilim ekmeği yakmaktan eşit mi ? Yada pasta kan şekerini çok yükseltir ekmek o kadar yükseltmez haliyle o kadar çabuk acıktırmaz gibi falan ..

Alllahhh bugün burası hiç tekin değil neler oluyor bize :)

Bravo bencede bende öyle yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…