Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet zor ama iyi ki var ikinci çdcukla insanın anne babalık duygusu daha da pekişiyor bence

Bu hafta benim için kabus geçti .Gerek diyet gerekse diğer mevzular Pazartesi eski düzenime geri donecem.
Menüm

Sabah
Haslanmis yumurta
Domates
Salatalık
Öğlen
Balık
Salata

Akşam
Lavasta çiğköfte
2 litre su
150 ip atladım ama hede 1000 ip kardelelen321

Canım bende öncü marka salça kullanıyorum 1 kiloluklardan hiç öyle bir şey başıma gelmedi

Tatilde diyet yapmak en zor iş bence çok başarılısın kilo almadan gelsen bile mükemmel
Az önce gözlerimin önünde fıstıklı kadayıf yedi eşim zorluğun zirvesindeyim sanırım ama başarcam inanıyoruum yarın son gün

Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum canım ama iste bu ara hep bi orda bi burda oldugum icin bakamadım.
Tuvalet eğitimini de hallettin demek ne güzel ben ona bi ara başladım ama zorlamayayim diye üsteleyemedim. Hala bezli ama gına geldi artık gerçekten şimdi bir de taşınma isleri var çocuğun düzeni alt üst olacak diye erteledim bi müddet daha.
çok sağol canım :)) öbür yardımcımızdan henüz ses çıkmadı bir cengaver daha bekliyoruz :)))
Bişey kalmamış taşınmaya Allah yardımcın olsun su gibi gitsin tüm işlerin inş
Sagol canım benim insallah

İçli köfte çok fazla olmuş canım. Başka seçenek mi yoktu yoksa canın mı istedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…