- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.141
Evet zor ama iyi ki var ikinci çdcukla insanın anne babalık duygusu daha da pekişiyor bencehoşgeldin bence kilo vermişsin doğum sonrası bende 75 ile girmiştim sonra 66 ile kalmıştım. 6 yıldır da 62-68 arası gidiyorum geliyorum ellili rakamları görmek kısmet olmadı şimdi de bebek istiyorum görmek kısmet olmayacak ama sen görürsün inş
hedeflerimiz aynı canım
ikinci bebek zor oldu mu tekrar aynı zorlukları yaşamak. ben şuan masal dünyasında gibiyim. sanki hiç bebeğim olmamış gibi heyecanlıyım.
Canım bende öncü marka salça kullanıyorum 1 kiloluklardan hiç öyle bir şey başıma gelmediKızlar moralim sıfır yaa
Nerdeyse bir haftadır ugrastigim biber salcasina katmak için 10 kg oncu domates salçası aldım ve 200 TL aldığım ne zahmetlerle yaptığım biber salcama ekledim en son kabini siyirirken tadına bakayım dedim
Bir tadına baktım bildiğiniz kum mu desem tuglami desem salcadan çok onlar girmis içine biber salcami yanına da bektim ne yazık ki bildiğiniz kum yani onca emek boşa gitti hakkımı helal etmiyorum sakın ha sakın almayın bu markayı bilginiz olsun .
Tatilde diyet yapmak en zor iş bence çok başarılısın kilo almadan gelsen bile mükemmelKahvaltı sonrası ama yüzdüm biraz o yüzden çok aşağı değildir de belki 100-200 inebilirim
Az önce gözlerimin önünde fıstıklı kadayıf yedi eşim zorluğun zirvesindeyim sanırımTatilde diyet yapmak en zor iş bence çok başarılısın kilo almadan gelsen bile mükemmel
HarikasınAz önce gözlerimin önünde fıstıklı kadayıf yedi eşim zorluğun zirvesindeyim sanırımama başarcam inanıyoruum yarın son gün
BEnce de sana alkış
Sanki senin iradeni sınıyor ama çoktan kazanan sen oldun bence :)Az önce gözlerimin önünde fıstıklı kadayıf yedi eşim zorluğun zirvesindeyim sanırımama başarcam inanıyoruum yarın son gün
Ben de yiyim diye uğraşıyo zaten çok belli bi şekilde ama yemiciğiiimmSanki senin iradeni sınıyor ama çoktan kazanan sen oldun bence :)
Ben 10 kiloluk aldım cnm .Canım bende öncü marka salça kullanıyorum 1 kiloluklardan hiç öyle bir şey başıma gelmedi
Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum canım ama iste bu ara hep bi orda bi burda oldugum icin bakamadım.Evet Şeymacım rahatladım biraz. Küçüğe daha çok zaman ayırabiliyorum artık. Tuvalet eğitimi bitti gece bezliyorum yalnızca. Uyuduğunda. Büyük de okulda mutlu. Hiç zorlanmadı adapte olmada maaşallah.
@fancynancy de şimdi rahatlamkştır. Artık dönüş yapar inşallah aramıza özledik onu da..
Şeymacımmm çoğu gitmiş azı kalmış inşallah bu günler de geçecek rahata ereceksin. Şu ara çok yoğunsun ama Zaman bulduğunda bunaldığında uğra biz hep burdayız.
Sagol canım benim insallahçok sağol canım :)) öbür yardımcımızdan henüz ses çıkmadı bir cengaver daha bekliyoruz :)))
Bişey kalmamış taşınmaya Allah yardımcın olsun su gibi gitsin tüm işlerin inş
İçli köfte çok fazla olmuş canım. Başka seçenek mi yoktu yoksa canın mı istedi?KAHVALTI
1 haş.yumurta domates salatalık tahin pekmez 2 tatlı kaşığı bal
ARA
1 cennet hurması 3 içli köfte 1 Kurabiye
Akşam için çok açıkmadım açıkırsam 1 tane daha içli köfte yicem. Bugün dışardaydım su pek içemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?