Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne zaman döneceksin? Eve döndüğünde daha net göreceksin bence.. ama tatilde eksi gelmek de kolay değildir. Gerçekten çok iyi gidiyorsun
Pazar günü evdeyim sabah tartılırım. Evet neler neler reddediyorum bi görsen az önce gözümün önünde ekler yedi canım eşim

Hoşgeldin canım benim. Bizler hep aynı uğraşıp duruyoruz diyetle sporla geçiyo günler. Benim ayrıyeten kızım anaokuluna başladı onu götürüp getiriyorum. Sen ne yaptın kolayladın mı biraz.
Pazar günü evdeyim sabah tartılırım. Evet neler neler reddediyorum bi görsen az önce gözümün önünde ekler yedi canım eşim
Canım bardağın boş tarafını görme. Ben senin ne kadar başarılı ve azimli olduğunu görüyorum şu anda. Böyle devam edersen çok kısa bi zamanda hedefi göreceksin. Sen devam et canım doğru yoldasın

Hoşgeldin aramıza cnm

Zaten neden bütün güzel şeyler kalori bombası hiç anlamıyorum. Brokoli kemirerek ömür mü geçer anlamıyorum :)
Geçmiyo işte ondan bu kilolar bence güzel şeyleri keşfedenler hata yapmışlar o zaman seve seve kemircektik o brokolileri

Ayy inşallah şu tedaviye başlamadan önce görürüm bi ayım kaldı bakalım çok istiyorum bebişten önce zayıflamayı

Hoşgeldin canım benim. Bizler hep aynı uğraşıp duruyoruz diyetle sporla geçiyo günler. Benim ayrıyeten kızım anaokuluna başladı onu götürüp getiriyorum. Sen ne yaptın kolayladın mı biraz.
Aa çok sevindim ne ara büyüdü de anaokuluna başladı masallah Sen de biraz rahatlamıssındır, 2'den 1'e düsünce cocuk sayısı :)
fancynancy 'nin kucuk oglus da anaokuluna başladı, tabi etiketimi görürse. O da bi anda çocuksuz moda gecti
Ben evrak işleriyle ugrasıyorum işte canım, ekim başında artık İstanbul serüveni başlayacak benim için :) Heyecanlı ve biraz da tedirginim :)

Evet Şeymacım rahatladım biraz. Küçüğe daha çok zaman ayırabiliyorum artık. Tuvalet eğitimi bitti gece bezliyorum yalnızca. Uyuduğunda. Büyük de okulda mutlu. Hiç zorlanmadı adapte olmada maaşallah.
fancynancy de şimdi rahatlamkştır. Artık dönüş yapar inşallah aramıza özledik onu da..

Şeymacımmm çoğu gitmiş azı kalmış inşallah bu günler de geçecek rahata ereceksin. Şu ara çok yoğunsun ama Zaman bulduğunda bunaldığında uğra biz hep burdayız.

Kızlar moralim sıfır yaa
Nerdeyse bir haftadır ugrastigim biber salcasina katmak için 10 kg oncu domates salçası aldım ve 200 TL aldığım ne zahmetlerle yaptığım biber salcama ekledim en son kabini siyirirken tadına bakayım dedim
Bir tadına baktım bildiğiniz kum mu desem tuglami desem salcadan çok onlar girmis içine biber salcami yanına da bektim ne yazık ki bildiğiniz kum yani onca emek boşa gitti hakkımı helal etmiyorum sakın ha sakın almayın bu markayı bilginiz olsun .

Kötü olmuş ama olsun sana bişey olmasın sıkma canını

çok sağol canım :)) öbür yardımcımızdan henüz ses çıkmadı bir cengaver daha bekliyoruz :)))
Bişey kalmamış taşınmaya Allah yardımcın olsun su gibi gitsin tüm işlerin inş

Kötü olmuş canım dediğin gibi onca emeğin vardı.. ama sağlık olsun yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…