- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.101
Ooo kaptanım çok iyi. Küçük bir yıldız doğuyor. Bizi de haberdar et mutlaka izleyelim yıldızımızı.günaydınlarkızlar kusura bakmayın şu aralar uğrayamıyorum her işi hallettim üstüne bir de küçük oğlanın çekim işi kaldı reklamlarda oynamayı çok istiyordu temmuz ayında bir ajansa resmini göndermiştim çok beğenmişler çekime çağırmışlardı dün de star da yeni başlayan bir dizi için aradılar bu öğleyin çekime gideceğiz bu arada dün meme kanseri için kontrollerimi yaptırdım mamografi ve ultrason çektrmiştim onlarıın sonuçlarını gösterdim sonrasında nefroloji dr una gittim ctesi gün de ilaçlı ultrason çekilecekmiş bu arada bu koşturmaya bünye dayanmadı sanırım dün gece burun tıkandı nefes alamıyorum gözlerim akıyor bir bu eksikti iptal oldum
bu koşturmaca içinde akşamları ekstra yürüyüş yapamadım maalesef günlük 6-7 bin adımla günü tamamladım 10 bin adımı gecemedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
Ceza menüsüyle istesek de salmayız hemen toparlarız. En Kısa zamanda bi menu oluşturup yapalım kaptanımbu ceza menüsü olayını çok tuttum mükemmel
yok canım yok kaçırmadın
yazmıştım yaa gözüme kestirdiğim birileri var gönüllü çıkmazsa ona zorla yapacağım diye en büyük adayım sendin biliyon mugönüllü olmayaydın zorunlu olacaktım
seabahara söyleyeyim düzenlesin ama 1 gönüllü daha çıkarsa çok sevinirimçünkü bazen hem kaptanın hem de yardımcının işi çıkınca 2. bir kişiye ihtiyaç oluyor gerçi morordek kaptanım da sağolsun her cuma listeyi bi kontrol ediyor
bende bu ara çok uğrayamıyorum ama bu hafta düzenimi oturtucam inş şu ceza menüsü olayını sevdim kesinlikle yapalım
HoşgeldinizOkudum kabul ediyorum
Hedeflerimiz aynıymışYaşım 28 iki oğlum var biri 3.5 dgerde 2 aylık sezeryanla doğum yaptım ilk oğlumda doğum sonrası eski haline döndüm fakat sonrasında fazlasıyla aldım diyetle 12 kg verdim bu hamileligmde 61 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim şuan 62 63 arasiym 55 ile 58 arasina inmek istyorum
Sipariş alıyo musun canım. Sen bu işi ticarete dök derimGünaydın kızlar
Dünkü içli köfte aktivitem -300 getirmiş acaba ip atlamak yerine içli köfte mi yapsam her gün :) şaka bir yana muhtemelen öğün atladığım için oldu ama sürekli yaparsam metabolizma yavaşlaması olarak bana geri dönecektir.
Menülerin güzel canım gitmiştir herhalde :)Yarın büyük gün çok merak ediyorum tatilde aldiklarım inşallah gitmiştir
Merhaba hoşgeldin aramıza :)Yaşım 28 iki oğlum var biri 3.5 dgerde 2 aylık sezeryanla doğum yaptım ilk oğlumda doğum sonrası eski haline döndüm fakat sonrasında fazlasıyla aldım diyetle 12 kg verdim bu hamileligmde 61 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim şuan 62 63 arasiym 55 ile 58 arasina inmek istyorum
Düşünsene, nasıl zayıfladın sorusunun cevabı; her gün içli köfte yaptım :)Sipariş alıyo musun canım. Sen bu işi ticarete dök derim
hoşgeldin bence kilo vermişsin doğum sonrası bende 75 ile girmiştim sonra 66 ile kalmıştım. 6 yıldır da 62-68 arası gidiyorum geliyorum ellili rakamları görmek kısmet olmadı şimdi de bebek istiyorum görmek kısmet olmayacak ama sen görürsün inşYaşım 28 iki oğlum var biri 3.5 dgerde 2 aylık sezeryanla doğum yaptım ilk oğlumda doğum sonrası eski haline döndüm fakat sonrasında fazlasıyla aldım diyetle 12 kg verdim bu hamileligmde 61 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim şuan 62 63 arasiym 55 ile 58 arasina inmek istyorum
hedeflerimiz aynı canımHedeflerimiz aynıymışbende 75 ile girdim sezaryana evet ilk doğimda hiç göbek falan kalmamıştı ama ikincide kaldı kiloyu taktım kafaya oyüzden kendi kendine gitti 63 /64 e düştüm daha da gitmedi şimdi dikkat ediyorum hedefim 59/58
Aramıza hoşgeldin.. umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın.. emzirdiğin için yemene dikkat edersen çok da da zor olmayacaktır senin için.Yaşım 28 iki oğlum var biri 3.5 dgerde 2 aylık sezeryanla doğum yaptım ilk oğlumda doğum sonrası eski haline döndüm fakat sonrasında fazlasıyla aldım diyetle 12 kg verdim bu hamileligmde 61 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim şuan 62 63 arasiym 55 ile 58 arasina inmek istyorum
Tebrikler canım. Kahvaltı sonrasıysa bu kilo biraz daha aşağıda olabilirsin..52.9ucundan da olsa 52yi gördüm -800 güzel gitmiş bence bide sabah kahvaltı etmiştim yarın bunu baz alırız kaptanım tartılma imkanım yok toplight
Şu birkaç hafta pek bakamadım kaptanım, geçen sadece moni'nin paylaşıma yazdıgını görünce el attım olayayazmıştım yaa gözüme kestirdiğim birileri var gönüllü çıkmazsa ona zorla yapacağım diye en büyük adayım sendin biliyon mugönüllü olmayaydın zorunlu olacaktım
seabahara söyleyeyim düzenlesin ama 1 gönüllü daha çıkarsa çok sevinirimçünkü bazen hem kaptanın hem de yardımcının işi çıkınca 2. bir kişiye ihtiyaç oluyor gerçi morordek morordek kaptanım da sağolsun her cuma listeyi bi kontrol ediyor
Kahvaltı sonrası ama yüzdüm biraz o yüzden çok aşağı değildir de belki 100-200 inebilirimTebrikler canım. Kahvaltı sonrasıysa bu kilo biraz daha aşağıda olabilirsin..
Ne zaman döneceksin? Eve döndüğünde daha net göreceksin bence.. ama tatilde eksi gelmek de kolay değildir. Gerçekten çok iyi gidiyorsunKahvaltı sonrası ama yüzdüm biraz o yüzden çok aşağı değildir de belki 100-200 inebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?