Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaşım 28 iki oğlum var biri 3.5 dgerde 2 aylık sezeryanla doğum yaptım ilk oğlumda doğum sonrası eski haline döndüm fakat sonrasında fazlasıyla aldım diyetle 12 kg verdim bu hamileligmde 61 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim şuan 62 63 arasiym 55 ile 58 arasina inmek istyorum

Ooo kaptanım çok iyi. Küçük bir yıldız doğuyor. Bizi de haberdar et mutlaka izleyelim yıldızımızı.
Ceza menüsüyle istesek de salmayız hemen toparlarız. En Kısa zamanda bi menu oluşturup yapalım kaptanım
bende bu ara çok uğrayamıyorum ama bu hafta düzenimi oturtucam inş şu ceza menüsü olayını sevdim kesinlikle yapalım

Hedeflerimiz aynıymış bende 75 ile girdim sezaryana evet ilk doğimda hiç göbek falan kalmamıştı ama ikincide kaldı kiloyu taktım kafaya oyüzden kendi kendine gitti 63 /64 e düştüm daha da gitmedi şimdi dikkat ediyorum hedefim 59/58

Sipariş alıyo musun canım. Sen bu işi ticarete dök derim

Merhaba hoşgeldin aramıza :)
Düzenli sayfaya katılım sağlarsan kısa sürede verirsin eminim buranın sırrı bu düzenli katılım :)

hoşgeldin bence kilo vermişsin doğum sonrası bende 75 ile girmiştim sonra 66 ile kalmıştım. 6 yıldır da 62-68 arası gidiyorum geliyorum ellili rakamları görmek kısmet olmadı şimdi de bebek istiyorum görmek kısmet olmayacak ama sen görürsün inş

hedeflerimiz aynı canım
ikinci bebek zor oldu mu tekrar aynı zorlukları yaşamak. ben şuan masal dünyasında gibiyim. sanki hiç bebeğim olmamış gibi heyecanlıyım.

Aramıza hoşgeldin.. umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın.. emzirdiğin için yemene dikkat edersen çok da da zor olmayacaktır senin için.

Etiketlenince koşup geldim :)
Mesajları tek tek okuyamıyorum şu ara. İlişik kesme işlemleri ile uğraşıyorum zira.. Sürekli mobil halde bir bölümden başka bölüme koşturuyorum. Nasılsınız bakalım hanımlar?

Şu birkaç hafta pek bakamadım kaptanım, geçen sadece moni'nin paylaşıma yazdıgını görünce el attım olaya
Yanlış anlamadıysam @emnis kaptan yardımcısı olmus sanırım, bence gayet iyi olmus, basarıyla yapacagına da eminim emniscim hayırlı olsun :)
Diğer bir kişi daha secildi mi yardımcılık için, kaçırdım mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…