- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.301
Sabit ya da + çıkarsak, tez zamanda kellemizi vurdurur musun acaba diye düşünmeye başladım :)İktidara gelince böyle zalım oldum hahaha
Bir kere ben değilSabit ya da + çıkarsak, tez zamanda kellemizi vurdurur musun acaba diye düşünmeye başladım :)
Haydi bakalımYarıştığımız hafta spor da diyet de gayet iyiydi yine öyle bir hafta olsun canım.. kupayı kim kaldıracak bakalım haftaya Cuma :)
Sabit ya da + çıkarsak, tez zamanda kellemizi vurdurur musun acaba diye düşünmeye başladım :)
Bu hafta hedefim seni yakalamak olsun. yakalanırsan sana ceza, yakalayamazsam bana ceza ne dersin ?
Bu hafta hedefim seni yakalamak yakalanırsan sana ceza, yakalayamazsam bana ceza ne dersin ?
75 benim takılma kilom o nedenle öyle sular seller gibi gitmeyecek burada kilom. Ama 75 i kırınca 72 ye kadar önüm açık olacak..hadi bakalımmmm tamam herkese meydan oku sen bakalım. :))
Bu arada sen beni bugün yakalarsın zaten
Cezalar havalarda uçuşuyor hey maşallahBu hafta hedefim seni yakalamak olsun. yakalanırsan sana ceza, yakalayamazsam bana ceza ne dersin ?
Verdim yalan değil ama hep sizin iyiliğiniz için :)
Sıfırcı hoca gibi oldum ama bunlar hep sizin iyiliğiniz için canlar.
Ha bu arada Esracım ceza konusunda deniz de az değil geçen gün tek ayak üstünde durma cezasından bahsetmemiş miydi
En kötü ne olabilir ki 15 dakika fazla spor yaparız bir sonraki hafta bize eksi yazar :) cezanın da ödül olduğu bir sitem içindeyiz :)Cezalar havalarda uçuşuyor hey maşallah
aynen :) şaka bi yana bu hafta kaçamk yapmadım ama sporsuz geçti bu hafta böyle haftaya daha iyi olacak inşşşSen de bana rakip olunca coşuyorsun sonra duruyorsun ama olmaz ki :)
Ekimde aşılama yapılacak iğneli, tüpe ben de kışın başlamayı düşünüyorum aşılamadan pek umudum yokAğustos’ta vuruldu iğne canım Kasım’da 3 ay dolacak. Haftaya kontrolüm var, doktor söyler muhtemelen başlayabileceğimiz zamanı. Ama biz canımız ne zaman isterse o zaman başlamak istiyoruz, bakalım.. sen ne zaman başlayacaksın ?
Kendine ayrı bi hükümet kurmuş kontrolü ele alır inşallah doktorBenim ilk adet olduğumda değer yükseldi, hatta düşük iğnesi de o gün vuruldu. Ben de ikinci adet 5 gün gecikince, aa değer sıfırlanınca olacağım herhalde dedim. Ama hiç etkilenmedi adetten, kafasına göre düşüyor. Hatta şu an yumurtlama akıntım var vücut 3. Adete hazırlanacak neredeyse, hcg kendi başına takılıyor :) tam serseri ya..
Ah evet maalesef o keyif zamanının bitmesi kötü olmus :)Valla rahat etti hemde birkaç ay önce acayip mızmızlık yapıp sapıtmıştı 6 da uyuyakalmıştı :) demekki zamanı gelmiş :/ öğlen türk kahvesi keyfim bitti :)))
Ödem olabilir mi? Suyun yetmemiş olabilir, bir nedenle ödem tutmuş olabilir. Listen daha yeni hemen kilo vermen durmamalı normalde. Ya kilo vereceğim stresi bile bazen vücudu etkiliyor. Ama önemli olan sonunda hedefe ulaşacak olman bence.aynen :) şaka bi yana bu hafta kaçamk yapmadım ama sporsuz geçti bu hafta böyle haftaya daha iyi olacak inşşş
Umutsuz olma, tüp bebeğe göre belki başarı oranı daha düşük ama bu yolla bir sürü kişi hamilelik haberi alıyor. Benim bir arkadaşım aşılama ile hamile kaldı mesela, bakarsan ben daha şansı yüksek bir yöntem olan tüp bebeği denedim ama hamile kalamadım. O nedenle her tedaviye pozitif başlamak lazımEkimde aşılama yapılacak iğneli, tüpe ben de kışın başlamayı düşünüyorum aşılamadan pek umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?