Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Size bir ödem atıcı tarifi vereyim mi? Basit ama bende çok etkili olmuştu. Akşamdan biberiye ve ananası bir kavanoz suyun içine koyun. Ertesi gün için. Ananasın kabuklarını da çöpe atmıyoruz, kaynatıp çay olarak içiyoruz. Ben bu şekilde inanılmaz kilo vermiştim, iş arkadaşlarım ananas yiyerek inceldi şuna bak diye sataşıyordu :) şimdi biberiyle bulamadığım için yapamıyorum. Ama bu hafta kabuklarını kaynatıp ananaslı bir diyet yapabilirim. Pazartesi tartısına göre karar vereceğim

Bir kere ben değil kardelelen321 daha zalimdi :))) hep bu cezalar ondan çıkıyor

Sıfırcı hoca gibi oldum ama bunlar hep sizin iyiliğiniz için canlar.

Ha bu arada Esracım ceza konusunda deniz de az değil geçen gün tek ayak üstünde durma cezasından bahsetmemiş miydi

Ekimde aşılama yapılacak iğneli, tüpe ben de kışın başlamayı düşünüyorum aşılamadan pek umudum yok

Kendine ayrı bi hükümet kurmuş kontrolü ele alır inşallah doktor

Valla rahat etti hemde birkaç ay önce acayip mızmızlık yapıp sapıtmıştı 6 da uyuyakalmıştı :) demekki zamanı gelmiş :/ öğlen türk kahvesi keyfim bitti :)))
Ah evet maalesef o keyif zamanının bitmesi kötü olmus :)
3 yaşına yaklaştı kendi oynamıyor mu ya bi kahve icecek kadar (n'olur bana ümit ver accık )

aynen :) şaka bi yana bu hafta kaçamk yapmadım ama sporsuz geçti bu hafta böyle haftaya daha iyi olacak inşşş
Ödem olabilir mi? Suyun yetmemiş olabilir, bir nedenle ödem tutmuş olabilir. Listen daha yeni hemen kilo vermen durmamalı normalde. Ya kilo vereceğim stresi bile bazen vücudu etkiliyor. Ama önemli olan sonunda hedefe ulaşacak olman bence.

Ekimde aşılama yapılacak iğneli, tüpe ben de kışın başlamayı düşünüyorum aşılamadan pek umudum yok
Umutsuz olma, tüp bebeğe göre belki başarı oranı daha düşük ama bu yolla bir sürü kişi hamilelik haberi alıyor. Benim bir arkadaşım aşılama ile hamile kaldı mesela, bakarsan ben daha şansı yüksek bir yöntem olan tüp bebeği denedim ama hamile kalamadım. O nedenle her tedaviye pozitif başlamak lazım

5. Takım 639. Etap***

toplight (79,3/79/0.3/%0.38)
Leyl-i-fer (74,8/sabit)
emnis (74,2/74,4/-0,2/-%0,27)
matruj1 (63,2/61,5/1,7/2,69)
alwaysnforever (54,4/// )
kardelelen321 (90/89,8/0,2/0,22)
dennisgo (77,5/75/2,5/%3,23)
guziss35 (70,3/70,6/-0,3/%-0,43)
Libas7 (75,8/sabit )
Nefesimm02(56,3/55,7/0,6/1,07)
pawlover (53,7/52,9/0,8/%1,49)

5. Takım Ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…