Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu an olamıyorum canım yeni hedefim konusundada bi karar veremedim henüz
hayırlı olsun bu arada yardımcılığın
He ok ya şimdi hatırladım kural değişikliğinden dolayı olamıyordun, daHa güzel kilolarda mezun olacaksın inş
Teşekkür ederim ayrıca canım

Görümcene benziyormuş bizmm durum ama ben 4 yaşına kadar dayanamayacağım galiba :/ zaten uyutsamda en fazla yarım saat sonra kalkıp geliyor bakalım bugün 2 .gün uyumadı birde böyle deneyelim :)) sizde erken bırakmışsınız baya

benimki memeye bağlı uyuyodu o yüzden uyumadı.2. yi 18 aylık kestim o yüzden.hem yemek yemiyolar hemde memeyle uyuyolar diye.2. o kadar sorun çıkarmadı kendi kendine uyudu sonraları ama oda uzun soluklu değil kaç yaşında bıraktı hatırlamıyorum.evdeki diğer çocuğun sessiz olmaması etkili oluyo tabi .heee absini okula götürrüp getirirken arabada uyuyodu biraz yürüyüş yapıyodum bende.eski günlerrr.

Nefesimmmsin hayırlı olsun yardımcılığın
emeklerinin boşa gitmesine üzüldüm maşallah ta demiştimbiberlerin içineuçmuş olmasın malum açık hava ortamı
Sağol cnm
İmkansız cnm çünkü domates salçası in kabini siyirdiktan sonra kum olduğunu görünce sulandirdim bildiğin kum dibinde zaten firma kabul etti öyle olabilir dedi çünkü domatesleri yıkarken domateste ki catlaklarda kum kalabiliyor dedi. Anlayacağın domates salçası da kum var .

Benimde ilk okuduğumda o aklıma geldi Nefesimmmsin o da ayrı bir kısmet
Kizlar şikayet var sitesine girip baktığınız da benim gibi şikayetler çok yapilmis.
Üstelik burda hava gayet açık ve öyle bildiğiniz rüzgar yok ve dördüncü katta salcam
Aynı anda komsum da salçasını balkom da kurutuyor onda öyle bir problem yok

öyledir o zaman canım gözünle görmüşsün

Vay be öncüyü iyi marka bilirdik

bugün maş fasulyeden piyaz yapıyım dedim yarısını yapmıştım 1 ay kadar önce az kaldı diye kavanoza koymadım da poşetinde bıraktım.yakınd yaparım diye bi baktim böcek var iyikide bakmışım
herşey olabiliyo yani

benide rahim filmine çağırmışlardı inceleme için. korkuyordum ağrılı oluyomuş diye duymuştum.ramazan ayı çıkmak üzereydi adet bekliyodum film için.çok dua etmiştim, eşimle beraber 4444 salatı tefriciye okuduk.rabbim kabul etti günüm geçince doktora dedim olamıyorum film de çektiremiyorum oda müjdeyi vardi.hamdolsun.hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.

Canım sen o kiloyu bir haftada almadın bir hafta da vermeyeceksin önce bunu kabul etmek lazım. Yol üstünde ufak tefek kazalar olabilir ama yol belli yolun sonunda bizi bekleyen şey belli. Vazgeçmek yok.
Bugün tekrar başladım tartilmaya korktuğum için tartil madim kaptan kusuruma bakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…