Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yorulmakta haklısın ama vücut da bir düzene girdi biraz azim edersen bence daha kolay verirsin canım. Bence hızlı yavaş olmasındansa kalıcı olması önemli. Ama çabuk verince de hızlı bitiyor diyet macerası, sıkılmaya vakit kalmıyor. ben tercihen ufak hedeflere kitleniyorum. Önce 79 u kıracağım dedim, sonra 75, şimdi yeni hedef 72.. tamam 65 olmak istiyorum ama onu 69 olunca düşüneceğim :) ben bu ufak rakamlarla uğraşırken toplam kilodan epey gitmiş oluyor. 81,6 başlangıcım. 7 ye yakın vermiş oldum bu ufak hedeflerle. Kaldı 10 kg, bakalım gelene kadar ne kadarını vereceğim.

Çok seviyorum ve yiyince duramıyorum o yüzden 2 3senedir yapmıyorum. İçli köfteyi haftalardır istiyodum ama yapmadım bend2n önce yedi herkes yaaaa
Ben kesinlike yemedim sadece yaptım. Ama içli köfte ile kilo verme sırrı kimde artık hepimiz biliyoruz. Aşure ben de severim neyse ki burada yapan yok, ben de yapmıyorum sorun çözülüyor :)

matruj1 sen detoks faln mı yaptın yada bütün haftamı iştahın yoktu sporda yokmuş ya nasıl gitti bu kilolar :) kısacası işin sırrı please :))
Yok canım dtoks spor yoktu benim bazı kişisel sorunlardan dolayı canım sıkkın bende hep böyledir stresli olduğum zaman yediğim şey beni yer:) keyifli olunca yediklerim yarar. Baya iştahsızdım bu hafta

Yok canım dtoks spor yoktu benim bazı kişisel sorunlardan dolayı canım sıkkın bende hep böyledir stresli olduğum zaman yediğim şey beni yer:) keyifli olunca yediklerim yarar. Baya iştahsızdım bu hafta
Umarım çözmüşsündür canım sorunları.. kilo verme kısmı güzel tabi ama insanın keyfinden huzurundan daha önemli bir şey yok sonuçta

Hm anladım canım halletmişsindir umarım diyeceğim ama kilo alıp gelme sakın :))))

Çok seviyorum ve yiyince duramıyorum o yüzden 2 3senedir yapmıyorum. İçli köfteyi haftalardır istiyodum ama yapmadım bend2n önce yedi herkes yaaaa
Kuzum o kadar canın istiyorsa ye yaa ne olcak 1 2 gün kıstın mı tmm benim kolay kolay pek bişey canım çekmez o yüzden aşure olsa yerim yani :) neyse sustum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…