- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.381
Mozarella peynirli salata yedim.. ne bileyim biraz daha biraz daha derken bitirene kadar sardım :)Ah kuzum niye bu saate bıraktın o kadar bırak yarıda sarmayı sende alemsin :) yulaf ?
Neyseki mantıklı :)Mozarella peynirli salata yedim.. ne bileyim biraz daha biraz daha derken bitirene kadar sardım :)
Oooo bisikletin üstüne çıkıyoruz yeniden :) haftaya gelsin eksilerSpor : 1saat bisiklet cardio ( birazdan başlayacağım)
20 dk bölgesel hareket
30 dk yürüyüş
Eki Görüntüle 2307245
Evet özledim keretayı :))) oğlumda erken uyuyor artık ya iyi oldu başlayacağım birazdan :)Oooo bisikletin üstüne çıkıyoruz yeniden :) haftaya gelsin eksiler
Aynen olabilecek en iyi seçenek buydu sanki :) ama dondurmam kaldı ya.. aklım resmen dondurmada. Yarın olsa da ilk ara öğünde yesem diye bekliyorum :)Neyseki mantıklı :)
Yapmayın şunuAyyyyyy aşureeeeeeeeeeeeeeeeeeeçok severim o zalimiiii
İns cnmTeşekkürler canım. Darısı başına diyorum ama 3.lük yetmez sen 1.olursun umarım :)
Yorulmakta haklısın ama vücut da bir düzene girdi biraz azim edersen bence daha kolay verirsin canım. Bence hızlı yavaş olmasındansa kalıcı olması önemli. Ama çabuk verince de hızlı bitiyor diyet macerası, sıkılmaya vakit kalmıyor. ben tercihen ufak hedeflere kitleniyorum. Önce 79 u kıracağım dedim, sonra 75, şimdi yeni hedef 72.. tamam 65 olmak istiyorum ama onu 69 olunca düşüneceğim :) ben bu ufak rakamlarla uğraşırken toplam kilodan epey gitmiş oluyor. 81,6 başlangıcım. 7 ye yakın vermiş oldum bu ufak hedeflerle. Kaldı 10 kg, bakalım gelene kadar ne kadarını vereceğim.Aslında takılmam geçti,ama kilo verme miktarım azaldı çünkü yoruldum eskisi kadar azimli değilim, yaptığım detokslarla iyi bi rakam verebiliyorum ama bazısında geri gelebiliyo oda beni geriyo bu sefer sabretmem lazım.
Listelere teşekkür ederim inceliycem lakin böyle yoğun öğle yemekleri yemeyi sevmiyorum ben
Çok seviyorum ve yiyince duramıyorum o yüzden 2 3senedir yapmıyorum. İçli köfteyi haftalardır istiyodum ama yapmadım bend2n önce yedi herkes yaaaatmm tmm
Ben kesinlike yemedim sadece yaptım. Ama içli köfte ile kilo verme sırrı kimde artık hepimiz biliyoruz. Aşure ben de severim neyse ki burada yapan yok, ben de yapmıyorum sorun çözülüyor :)Çok seviyorum ve yiyince duramıyorum o yüzden 2 3senedir yapmıyorum. İçli köfteyi haftalardır istiyodum ama yapmadım bend2n önce yedi herkes yaaaa
Yok canım dtoks spor yoktu benim bazı kişisel sorunlardan dolayı canım sıkkın bende hep böyledir stresli olduğum zaman yediğim şey beni yer:) keyifli olunca yediklerim yarar. Baya iştahsızdım bu haftamatruj1 sen detoks faln mı yaptın yada bütün haftamı iştahın yoktu sporda yokmuş ya nasıl gitti bu kilolar :) kısacası işin sırrı please :))
Umarım çözmüşsündür canım sorunları.. kilo verme kısmı güzel tabi ama insanın keyfinden huzurundan daha önemli bir şey yok sonuçtaYok canım dtoks spor yoktu benim bazı kişisel sorunlardan dolayı canım sıkkın bende hep böyledir stresli olduğum zaman yediğim şey beni yer:) keyifli olunca yediklerim yarar. Baya iştahsızdım bu hafta
Hm anladım canım halletmişsindir umarım diyeceğim ama kilo alıp gelme sakın :))))Yok canım dtoks spor yoktu benim bazı kişisel sorunlardan dolayı canım sıkkın bende hep böyledir stresli olduğum zaman yediğim şey beni yer:) keyifli olunca yediklerim yarar. Baya iştahsızdım bu hafta
Kuzum o kadar canın istiyorsa ye yaa ne olcak 1 2 gün kıstın mı tmm benim kolay kolay pek bişey canım çekmez o yüzden aşure olsa yerim yani :) neyse sustum :)Çok seviyorum ve yiyince duramıyorum o yüzden 2 3senedir yapmıyorum. İçli köfteyi haftalardır istiyodum ama yapmadım bend2n önce yedi herkes yaaaa
Tebrikler canım. 3.lük süperEline sağlık canım. Spor
Evet canım 3. Olmuşum :)
Teşekkürler canım..Tebrikler canım. 3.lük süper
Çok zalim çokAyyyyyy aşureeeeeeeeeeeeeeeeeeeçok severim o zalimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?