- 23 Mart 2016
- 30.130
- 90.771
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.421
:))))kardelelen321 nasılsın sevgili rakibim ilk yarışma günümüz başlasın mı?
Cherry Mom bu hafta yatılı misafir yok mu? Sen biraz yukarı ben biraz aşağı, ortada buluşurduk. Bak tüm hafta +15 dakika ceza sporu var mis gibi :) hadi azıcık kilo al sen
Hiç öyle düşünme, o üç dakikalar beş dakikalar toplanıyor ciddi bir spor ediyor.. ne kadar hareket o kadar bereket. Konsantre bir şekilde spor yapamıyor olabilirsin sabah ama onu zAten gece yapıyorsun. Sabah yaptıkların da artı oluyor sonuçta.Sabahki sporda bişey yokki benim canım ya çocukla ne kadar olursa lojmanı şöyle bir turlama park aletleri oluyor genelde.eskiden emre uyurken öğlende bisiklete biniyordum ama artık o da yok. Bir şekilde arttırmam lazım bu sporu .. menüler aynı sporlar aynı vücut alıştı
Eğer seni yakalayamazsam suçlu belli, ama onun +15 cezası vardı benim yoktu ondan şey edemedim yani, yoksa ben aslanım, kaplanım, falan filan:))))
Bu arada evet dün + 15 cezamı ilave ettim geçtim bile
Tebrikler canım. 700 gr nereden gitmiş? Ödem mi kas mı? Diyetisyenlerinki gün ortası kıyafetle olması nedeniyle mi bilmem hep evden düşük tartıyor nedense ? Bende de fark -1 di genelde.Günaydın günaydın kızçelerim bu sabah diyetisyen kontrolüm vardı iki haftada 1.900gr vermişim 1200gr yağdan vermişim 69.4 geldim diyetisyene evdeki tartıya 1kilo fark var
Teşekkürler canım. Sen de iyi verdin. Aslında bence 100 gr versek bile iyi sonuçta bu ufak sayılar büyük değişimler getirecek bizeDennisgo canım çok tebrik ederim maşallahin var
Ödem is canimTebrikler canım. 700 gr nereden gitmiş? Ödem mi kas mı? Diyetisyenlerinki gün ortası kıyafetle olması nedeniyle mi bilmem hep evden düşük tartıyor nedense ? Bende de fark -1 di genelde.
Kesinlikle canım aynenTeşekkürler canım. Sen de iyi verdin. Aslında bence 100 gr versek bile iyi sonuçta bu ufak sayılar büyük değişimler getirecek bize
Bomba gibiyim. Sabah aç karına 500 ip atladımkardelelen321 nasılsın sevgili rakibim ilk yarışma günümüz başlasın mı?
Cherry Mom bu hafta yatılı misafir yok mu? Sen biraz yukarı ben biraz aşağı, ortada buluşurduk. Bak tüm hafta +15 dakika ceza sporu var mis gibi :) hadi azıcık kilo al sen
Süpersin canım tebriklerGünaydın günaydın kızçelerim bu sabah diyetisyen kontrolüm vardı iki haftada 1.900gr vermişim 1200gr yağdan vermişim 69.4 geldim diyetisyene evdeki tartıya 1kilo fark var
Yarım saat cardio egzersiz yaptım. Bir rivayete göre yağ yakacakmışım. İp atlayacağım ama resmen nefes nefeseyim. Az dinleneyim şurada :) ben de az ip atlayacağım. Yeni rakamım 750 :) dizimi koruyorum, dikişlerimi koruyorum derken eski günlerdeki gibi atlayamıyorum ( bu oynayamıyorum yerim dar havaları.. gerçek şu ki hiç niyetim yok 7 bin atlamaya )Bomba gibiyim. Sabah aç karına 500 ip atladım
Bu hafta kupayı kaldırıcam.
Sen geçen hafta içli köfte yaparken çok yordun kendini denizcim bu hafta dinlen biraz
Teşekkür ederim canımSüpersin canım tebrikler
Baştaki kad ağrılarının nedeni bence kasların çalışmaya başlamasıydı. Ben kas için daha çok ağırlık çalışmak gerekiyor diye biliyorum. Protein ağırlıklı beslenip spor yapınca da oluyor sanırım. Seni etkilemediğini düşündüğün için bırakacaksan bence bırakmak yerine yaptığın sayıyı arttırmalısın.Kızlar size birşey danışacağım ..
Parktaki spor aletlerini neredeyse 1 aydır düzenli kullanıyorum şu fotodaki aletler bende kas yapar mı ? Yani kg de ağırlık yapar mı
Ayak itme hareketini 3*25 halinde
Kol çekmeyi 3*15 halinde yapıyorum ilk günler çok kas ağrılarım olmuştu şimdi geçti.. bir hayli beni zorluyor ama yapmasam mı acaba diyorum ??
Söylemiycem ne yaptığımı :))))) yatıyorum ben burada yaa :) yok cidden kahve içiyorum :)helal olsun sana ne diyelim :)Bendekardelelen321 ve Cherry Mom gibi rakipler olduğu sürece tığ gibi olurum. Birisi sabah 500 ip atlamış birisi geceden +15 dakika spor yapmış ben durur muyum.. ben de 1500 ip atladım. Kardeş payı; 500 kendime, 500 kardelelen321 ve 500 de Cherry Mom için :)
Kollarım ve bacaklarım çok kalın benim zayıfkende kalındı :// belki biraz incelir diyorum böyle bakalımBaştaki kad ağrılarının nedeni bence kasların çalışmaya başlamasıydı. Ben kas için daha çok ağırlık çalışmak gerekiyor diye biliyorum. Protein ağırlıklı beslenip spor yapınca da oluyor sanırım. Seni etkilemediğini düşündüğün için bırakacaksan bence bırakmak yerine yaptığın sayıyı arttırmalısın.
Bence incelir. İnstegramda birisi vardı onun da hep kalınmış. İdeal kiloda bile.. böyle düzenli bacak çalışarak incelmiş. Benim de kollar kalındır ve maalesef sarkık da. Diyorum düzenli her gün kol çalışacağım ama olmuyor ya. İp atlarken biraz çalışıyor o kadar. Düzenli yapsam benimki de toparlar belki ama bu sarkma seneler önce ilk kilo verişimden geliyor. Düzelir mi bu saatten sonra onu da bilmiyorum.Kollarım ve bacaklarım çok kalın benim zayıfkende kalındı :// belki biraz incelir diyorum böyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?