Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:))))
Bu arada evet dün + 15 cezamı ilave ettim geçtim bile
 
Hiç öyle düşünme, o üç dakikalar beş dakikalar toplanıyor ciddi bir spor ediyor.. ne kadar hareket o kadar bereket. Konsantre bir şekilde spor yapamıyor olabilirsin sabah ama onu zAten gece yapıyorsun. Sabah yaptıkların da artı oluyor sonuçta.

Ama dediğin gibi bir değişiklik gerekiyor. Bence gece bisikleti cardio yapıyorsun ya o yeni bir şey ve olumlu etkisi olmalı.. yakında belli olur geçen hafta biraz düzen dışına çıktın sporda anlayamadın henüz
 
Günaydın günaydın kızçelerim bu sabah diyetisyen kontrolüm vardı iki haftada 1.900gr vermişim 1200gr yağdan vermişim 69.4 geldim diyetisyene evdeki tartıya 1kilo fark var
Tebrikler canım. 700 gr nereden gitmiş? Ödem mi kas mı? Diyetisyenlerinki gün ortası kıyafetle olması nedeniyle mi bilmem hep evden düşük tartıyor nedense ? Bende de fark -1 di genelde.
 
Bomba gibiyim. Sabah aç karına 500 ip atladım
Bu hafta kupayı kaldırıcam.
Sen geçen hafta içli köfte yaparken çok yordun kendini denizcim bu hafta dinlen biraz
 
Bomba gibiyim. Sabah aç karına 500 ip atladım
Bu hafta kupayı kaldırıcam.
Sen geçen hafta içli köfte yaparken çok yordun kendini denizcim bu hafta dinlen biraz
Yarım saat cardio egzersiz yaptım. Bir rivayete göre yağ yakacakmışım. İp atlayacağım ama resmen nefes nefeseyim. Az dinleneyim şurada :) ben de az ip atlayacağım. Yeni rakamım 750 :) dizimi koruyorum, dikişlerimi koruyorum derken eski günlerdeki gibi atlayamıyorum ( bu oynayamıyorum yerim dar havaları.. gerçek şu ki hiç niyetim yok 7 bin atlamaya )
 
Kızlar size birşey danışacağım ..
Parktaki spor aletlerini neredeyse 1 aydır düzenli kullanıyorum şu fotodaki aletler bende kas yapar mı ? Yani kg de ağırlık yapar mı
Ayak itme hareketini 3*25 halinde
Kol çekmeyi 3*15 halinde yapıyorum ilk günler çok kas ağrılarım olmuştu şimdi geçti.. bir hayli beni zorluyor ama yapmasam mı acaba diyorum ??
 

Eklentiler

  • IMG_20190902_184952.webp
    76 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20190902_185003.webp
    113,2 KB · Görüntüleme: 22
Baştaki kad ağrılarının nedeni bence kasların çalışmaya başlamasıydı. Ben kas için daha çok ağırlık çalışmak gerekiyor diye biliyorum. Protein ağırlıklı beslenip spor yapınca da oluyor sanırım. Seni etkilemediğini düşündüğün için bırakacaksan bence bırakmak yerine yaptığın sayıyı arttırmalısın.
 
Kollarım ve bacaklarım çok kalın benim zayıfkende kalındı :// belki biraz incelir diyorum böyle bakalım
 
Kollarım ve bacaklarım çok kalın benim zayıfkende kalındı :// belki biraz incelir diyorum böyle bakalım
Bence incelir. İnstegramda birisi vardı onun da hep kalınmış. İdeal kiloda bile.. böyle düzenli bacak çalışarak incelmiş. Benim de kollar kalındır ve maalesef sarkık da. Diyorum düzenli her gün kol çalışacağım ama olmuyor ya. İp atlarken biraz çalışıyor o kadar. Düzenli yapsam benimki de toparlar belki ama bu sarkma seneler önce ilk kilo verişimden geliyor. Düzelir mi bu saatten sonra onu da bilmiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…