- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.441
Ya şaka bir yana.. gerçekten siz olmasanız ben 500 yapar bırakırdım. Takımda olunca daha çok yapmak daha fazla kilo vermek istiyor insan. 100 gr bile versen önemli ve değerli geliyor. Bunun için de her türlü aktiviteyi yapmak istiyorsun.Söylemiycem ne yaptığımı :))))) yatıyorum ben burada yaa :) yok cidden kahve içiyorum :)helal olsun sana ne diyelim :)
Süpersin.. kesinlikle atla ve sana tavsiyem cardio egzersizler yap. 10-15 dakika ama çok etkili deniyor. Bugün yarım saat bir saat koşu bandı, bisiklet vs de çalışmaktan daha etkili diyordu videoyu çeken ama bilmiyorum öyle mi. Düzenli yapmak lazım etkisini görmek için. Ben bazen yapıyorum bazen bırakıyorum. O yüzden tam etkisini bilmiyorum. Fakat şunu diyebilirim koşu bandından daha çok zorlanıyorum, bittiğinde yerden jiletle kazınacak hale geldiğim videolar oluyor :)Ip atladım ip atladım diye diye canımı cektirdiniz bende yapıcam ipsiz yaparım ip atlama hareketi
Evet çok zorluydu bitiyo inşallahTeşekkürler canım. Asıl ben seni tebrik ederim, neler neler reddettin tatilde ve eksi gelmeyi başardın.
Evet çok etkili bir alet ama yüzme de çok iyi geliyor tüm vücut çalıştığı için. Bakalım bu hafta ne yapacaksın. Merakla bekliyorum.Evet çok zorluydu bitiyo inşallahevime trambolinime kavuşayım da daha güzel eksilet gelsin
Link atsana canım baktım şimdi ama hep 3 er dkkalıl videolar çıktıKızlar az önce instegramda zumba step videoları gördüm ve YouTube dan bakıp yarım saat yaptım. Çok eğlenceli bence deneyin bence :)
Evet canım videolar 3-4 dakika ama arka arkaya geliyor ya yarım saat yaptım. Ysel g.h hesabı Micheal jackson parçasına salsa ile koreografi yapmış. Ben de daha önce salya ya gitmiştim ama çok uzun zamandır yapmıyordum. Onu yapayım dedim 4 dakika video zAten sonra devam ettim yarim saat çok keyifliydiLink atsana canım baktım şimdi ama hep 3 er dkkalıl videolar çıktı
Esracım bence de söylemeyelim yoksa hep bizi geçiyoSöylemiycem ne yaptığımı :))))) yatıyorum ben burada yaa :) yok cidden kahve içiyorum :)helal olsun sana ne diyelim :)
Bence düzelir canım düzenli yaparsanBence incelir. İnstegramda birisi vardı onun da hep kalınmış. İdeal kiloda bile.. böyle düzenli bacak çalışarak incelmiş. Benim de kollar kalındır ve maalesef sarkık da. Diyorum düzenli her gün kol çalışacağım ama olmuyor ya. İp atlarken biraz çalışıyor o kadar. Düzenli yapsam benimki de toparlar belki ama bu sarkma seneler önce ilk kilo verişimden geliyor. Düzelir mi bu saatten sonra onu da bilmiyorum.
Bir türlü yapamıyorum ya, en istikrarlı yaptığım zaman 2 hafta :) aslında çok zor değil ama bir şekilde aksıyor ve bırakınca da arkası gelmiyor.. bir de Leslie yaparken elimde hep ağırlık oluyor. Onda da bazen kol hareketleri oluyor ya ağırlıkla yapmış oluyorum. Şimdilik tek kol aktivitem bu. Ama yeniden başlayayım ipten sonra her gün 15 dakika çalışsam süper olurBence düzelir canım düzenli yaparsan
Telefonda 30 günlük uygulamalar varya denizcim onlar da iyi gelebilir.Bir türlü yapamıyorum ya, en istikrarlı yaptığım zaman 2 hafta :) aslında çok zor değil ama bir şekilde aksıyor ve bırakınca da arkası gelmiyor.. bir de Leslie yaparken elimde hep ağırlık oluyor. Onda da bazen kol hareketleri oluyor ya ağırlıkla yapmış oluyorum. Şimdilik tek kol aktivitem bu. Ama yeniden başlayayım ipten sonra her gün 15 dakika çalışsam süper olur
Ama onlarda sadece kol var mı acaba.. ben bir bakayım. Dediğin gibi günlük yaparsam alışkanlık haline gelirTelefonda 30 günlük uygulamalar varya denizcim onlar da iyi gelebilir.
Ben bi tane indirdim telefonuma. Hepsi var. Karın için ayrı, kalça-basen ayrı, kol ayrı.Ama onlarda sadece kol var mı acaba.. ben bir bakayım. Dediğin gibi günlük yaparsam alışkanlık haline gelir
Yedim yedim 1 kaşık tadına baktım doğrusu komşum sağolsun.şerbetli tatlılar durduruyor benim gidişatı ondan, kendim yapınca en az 5 6 tabak yerim,allahtan eşimle çocuklar sevmiyo, zayıflayayım yaparım komşulara dağıtmak için sevaptır.Kuzum o kadar canın istiyorsa ye yaa ne olcak 1 2 gün kıstın mı tmm benim kolay kolay pek bişey canım çekmez o yüzden aşure olsa yerim yani :) neyse sustum :)
Spor olunca bi adım öne geçtin demektir zaten,geçmiş olsun,benide rüzgar çarpmış dün başım sancıyodu,ilaç aldım napıyımiyi geceler kızlar hiç bişey yapmadım bu akşam yemeği bile büyük oğlan yaptı dinlendim
Canım bu hafta fazla yürüyüş yapamadım 7-8 ninde kalınca bildirmedim çünkü hoşuma gitmedi bu durum
bu hafta niyetim direk 77 yi görmek bugün dikkat edemedim ama yarın itibariyle sıkı başlayıp direk 77.9 da olsa o rakam görülecek biran önce iyileşip spora da abanacağım bugün hasta hasta 5 bin adım ve 30 dk pilates yaptım
Senin menüde yalan olmuş canım simit bir tam simit mi ?İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
Meyve suyu
Simit
Ara elma
Öğlen
Bir kase aşure
Ara
Pul biberli yoğurt
Akşam
Tavuklu pilav
Cacık
2 lt su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?