- 23 Mart 2016
- 30.130
- 90.771
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.481
Ozman Cezam için o egzersizleri yapayım :)))ne yazarsam çıkar YouTube daBak arada şu 10-15 dakika cardio egzersizleri dene.. düldülden etkisi fazla diyorlar.. deneyelim görelim hepimiz. +15 yapmayı unutma. Ben de senim için yarın hangi sporu yapsam diye düşünüyorum :)
En güzel ilişkiTam kahve içmelik bir ilişki şu an bizimkisi. Kahveyi iç hemen ayrıl :)
Ben bugün iki tane yaptım ama bence daha kolay ve zevkli olanı buydu. Bununla başla basit gelirse başka videolar da var aynı hesapta..Ozman Cezam için o egzersizleri yapayım :)))ne yazarsam çıkar YouTube da
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineSpor olunca bi adım öne geçtin demektir zaten,geçmiş olsun,benide rüzgar çarpmış dün başım sancıyodu,ilaç aldım napıyım
Kuzum sağol ikisinide indirdim bile :)Ben bugün iki tane yaptım ama bence daha kolay ve zevkli olanı buydu. Bununla başla basit gelirse başka videolar da var aynı hesapta..
CanımKuzum sağol ikisinide indirdim bile :)
Ama yapacak gücüm kalmadı göğsümün arasına bir sızı giriyor nefes alırken batıyor falan :/ geç oldu zaten anca duş ve yatış. Yarın yapacağım ama..
kardelelen321 1 saat cardio bisiklet cezamıda ayrıca yaptım
Cümleten iyi gecelerrr
Geçti canım sadece yaparken batma oluyor sonra geçiyor :)Canım
Öyle bir ağrı varsa tabiki yapma. Biliyorsun spor esnasında da olursa tempo düşürüp devam ediyorsa kesmek gerekir sporu. Umarım anlık bir şeydir. Dinlenirken geçmiştir.
Kendini zorluyorsun da ondan mı acaba. Göğüs ağrısı ile spora devam etmemem gerekiyor. Bence ağrı girdiğinde tempo düşür geçtiğinde yükselt. Geçmezse de bırak, hiç bir şey senin sağlığından önemli olamaz :)Geçti canım sadece yaparken batma oluyor sonra geçiyor :)
Ben de meraklıyımm umarım güzel olur bu haftadaEvet çok etkili bir alet ama yüzme de çok iyi geliyor tüm vücut çalıştığı için. Bakalım bu hafta ne yapacaksın. Merakla bekliyorum.
Dün biraz daha hızlı yaptım ondan galiba canım dikkat ederim sağol :)Kendini zorluyorsun da ondan mı acaba. Göğüs ağrısı ile spora devam etmemem gerekiyor. Bence ağrı girdiğinde tempo düşür geçtiğinde yükselt. Geçmezse de bırak, hiç bir şey senin sağlığından önemli olamaz :)
Vaybe insan bununla da durabiliyor demek sıvı diyetinde çorba falan yok mu ya :)Selam kızlar
Ben tekrar sıvı diyetine başladım
Sabah limonlu su
Meyve suyu
Öğlen türk kahvesi
Akşam yoğurt
3 litre su
1 saat yürüyüşkardelelen321
CanımSelam kızlar
Ben tekrar sıvı diyetine başladım
Sabah limonlu su
Meyve suyu
Öğlen türk kahvesi
Akşam yoğurt
3 litre su
1 saat yürüyüşkardelelen321
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?