- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.121
Hangi videolar cnm leslie mi?Benimde ağrıyor ya ama düne göre daha iyi kol videosunu dün çok rahat yaptım demekki güçleniyor kollar TV izlerken hemncik bitiyor düzenli bir ay yapayım şu videoları bakalım neler olacak :))
Yok canımHangi videolar cnm leslie mi?
Tartı öncesi açlık grevi gibi bir şey olmuş :)Bugünkü menüm
Sabah ve öğle arası
1 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Akşam üzeri
1 kuru kayısı 8 badem yeşil çay
Günü böyle kapatmak niyetindeyim acıkırsam salatalık kemiririm
Menü güzel ama nohut inş yarına şişlik yapmaz :))rahatsız ederse kimyonlu su iç canım Leslie olayı iyi oldu sende ya Türkçe bilmiyorm var mı pekte bişey dediği yok ama :)) walkkk walkk walkkKAHVALTIM
5 yk menemen zeytin salatalık
ARA
1 Şeftali 1 avuç fındık 2 ceviz
AKŞAM
1 Kase nohut yamegi
Su 2.5 litre
Leslie yaptım bugün çok eğlenceli gerçekten şimdilik mil 1 alt komşuyu rahatsız edici bir olay yoktürkçe dublajğ var mı link atabilir misiniz neler söylediğini de merak ediyorum
Dünün cezasını verdim kendimeTartı öncesi açlık grevi gibi bir şey olmuş :)
Ay kıyamamBugünkü menüm
Sabah ve öğle arası
1 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Akşam üzeri
1 kuru kayısı 8 badem yeşil çay
Günü böyle kapatmak niyetindeyim acıkırsam salatalık kemiririm
Sen sabah yürü yürü yürü :)))) ödemdir o ödemBenim durum şimdilik aşağıdaki gibi. Sabah hastanede olacağım yine gelince tartılacağım bakalım :)
75/75,7/+0.7
Kıy kıy dün yediklerime sayalımAy kıyamam
Hastaneden eve yürüyerek geliyorum yarım saat yürüyüşüm olacak zaten.. ama geçen hafta ip de atlamıştım güzel olmuştu sabah erkendenSen sabah yürü yürü yürü :)))) ödemdir o ödem
Ben gece spor yapcam daha yarın 11 gibide tartılırım ödem gider herhalde şimdi bir tartlsam mı ödem olursa kabul etmem çamura yatarımBen de sabah kan vermeye gitmeden ip atlayacağım yine. Sabah ip atlamak iyi oluyor da sevgili kocamın başı ağrıyormuş ya o evdeyken pek atlayamıyorum. Şimdi dışarıda şeytan diyor 3 bin/ 5 bin kaptır akşam akşam ama yarın ödem olur mu diye korkuyorum.
Hoşgeldinn canımArkadaslar bende bu takıma geldım lınke tıklamamı soledıler neler yapmam gerekıyo yardımcı olur musunuz?
İnşallahSeneye de doğum kilolarını vermek için uğraşırız inşallah
Hoşgeldin canım27 yaşındayım öğretmenim 2 yıllık evliyim bebek istiyoruz kilo verip hamile kalmak istiyorum en son düğünümde 59 idim sonrasında 62 64 67 derken 70 lere dayandım. Hatta 72.5 görünce hızlı bi diyet ve arkadaş desteği ile 3 kilo vermiştim bu aralar 69 larda takılıyorumiradem çok yok tabi destekçim olunca dikkat ediyorum
Öyle düşünme canım. Her şerde bi hayır vardır. İnşallah doğru zaman gelince alacaksın bebeğini kucağınaBu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana (
Değil mi ama leylim. Videoyla yatıp videoyla kalktılarYemiyorum,ben diyetteyim yermiyim.
Vücudunuz şaşırdı o kadar videoyu görünce
Hiç belli olmaz her an bombayı patlatabilirsin denizcim. Ben bi bomba bekliyorum yaniBu hafta pasta ile spor aynı kapıya çıktı sanki ama gelecek hafta fırtına gibi eseceğiz bence.
Ben bu hafta iki mücadelemi kaybedeceğim.kardelelen321 kiloda beni yenecek Cherry Mom yakalayamadığım için de her gün +15 dakika ceza sporu yapacağım. Ama yenilen pehlivan güreşe doymazmış :)
Amin.Sabah tartılar bizi şöyle 1er kilo eksik tartsa da neşemizi bulsak evrene pozitif mesajlaar
Ben de geç tartılacağım ip atlasam mı. Sabah bir de hastaneye giderken maydanoz suyu içerim. Olur mu acaba? Yapalım mı spor ne dersin ?Ben gece spor yapcam daha yarın 11 gibide tartılırım ödem gider herhalde şimdi bir tartlsam mı ödem olursa kabul etmem çamura yatarım
Çok pis ip atlayasım var :) şu an ikna edilmek için bir cümle duymam lazım..Hoşgeldinn canım
İnşallah
Hoşgeldin canım
Öyle düşünme canım. Her şerde bi hayır vardır. İnşallah doğru zaman gelince alacaksın bebeğini kucağına
Değil mi ama leylim. Videoyla yatıp videoyla kalktılarne oldu.
Şaka şaka.. Kuzular bu emeklerimizin karşılığını er yada geç alacaksınız üzülmeyin. @emnis @dennisgo
Hiç belli olmaz her an bombayı patlatabilirsin denizcim. Ben bi bomba bekliyorum yani
Amin.
Hahahaha ya ben bişey demem zaten bu hafta yaktık birbirimiziBen de geç tartılacağım ip atlasam mı. Sabah bir de hastaneye giderken maydanoz suyu içerim. Olur mu acaba? Yapalım mı spor ne dersin ?
Olmuş olacağı kadar kuzum atla gitsinBen de sabah kan vermeye gitmeden ip atlayacağım yine. Sabah ip atlamak iyi oluyor da sevgili kocamın başı ağrıyormuş ya o evdeyken pek atlayamıyorum. Şimdi dışarıda şeytan diyor 3 bin/ 5 bin kaptır akşam akşam ama yarın ödem olur mu diye korkuyorum.
Hahahaha ya ben bişey demem zaten bu hafta yaktık birbirimizibence kalmaz o zmaana bişey
Yarınki tartıyı şimdiden merak ediyorum ve ip atlamaya gidiyorum :)Olmuş olacağı kadar kuzum atla gitsin
Battı balık yan gider ay olaya bak sanki kız ben bir pasta yesem mi yemesem mi dedi onu bile sakınıyoruz artık durumlar şaştı :))))Olmuş olacağı kadar kuzum atla gitsin
Şampiyon birazdan katılıyorum sanaYarınki tartıyı şimdiden merak ediyorum ve ip atlamaya gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?