Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KAHVALTIM
5 yk menemen zeytin salatalık

ARA
1 Şeftali 1 avuç fındık 2 ceviz

AKŞAM
1 Kase nohut yamegi
Su 2.5 litre

Leslie yaptım bugün çok eğlenceli gerçekten şimdilik mil 1 alt komşuyu rahatsız edici bir olay yok türkçe dublajğ var mı link atabilir misiniz neler söylediğini de merak ediyorum

Menü güzel ama nohut inş yarına şişlik yapmaz :))rahatsız ederse kimyonlu su iç canım Leslie olayı iyi oldu sende ya Türkçe bilmiyorm var mı pekte bişey dediği yok ama :)) walkkk walkk walkk

Ben gece spor yapcam daha yarın 11 gibide tartılırım ödem gider herhalde şimdi bir tartlsam mı ödem olursa kabul etmem çamura yatarım

Arkadaslar bende bu takıma geldım lınke tıklamamı soledıler neler yapmam gerekıyo yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldinn canım

Seneye de doğum kilolarını vermek için uğraşırız inşallah
İnşallah
Hoşgeldin canım
Bu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana(
Öyle düşünme canım. Her şerde bi hayır vardır. İnşallah doğru zaman gelince alacaksın bebeğini kucağına
Yemiyorum,ben diyetteyim yermiyim.
Vücudunuz şaşırdı o kadar videoyu görünce
Değil mi ama leylim. Videoyla yatıp videoyla kalktılar ne oldu.
Şaka şaka.. Kuzular bu emeklerimizin karşılığını er yada geç alacaksınız üzülmeyin. @emnis @dennisgo
Hiç belli olmaz her an bombayı patlatabilirsin denizcim. Ben bi bomba bekliyorum yani
Sabah tartılar bizi şöyle 1er kilo eksik tartsa da neşemizi bulsak evrene pozitif mesajlaar
Amin.

Ben gece spor yapcam daha yarın 11 gibide tartılırım ödem gider herhalde şimdi bir tartlsam mı ödem olursa kabul etmem çamura yatarım
Ben de geç tartılacağım ip atlasam mı. Sabah bir de hastaneye giderken maydanoz suyu içerim. Olur mu acaba? Yapalım mı spor ne dersin ?

Çok pis ip atlayasım var :) şu an ikna edilmek için bir cümle duymam lazım..

Olmuş olacağı kadar kuzum atla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…