- 23 Mart 2016
- 30.130
- 90.771
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.141
Güzel fikir yapabilirizHaftaya ne gibi birşey yapsam acaba da + gelsemyine bir macera peşindeyim sıvı diyeti mi yapsam ya keşke bugün hepimiz sıvı yapsaydık öyle mi karar alssak Perşembe sıvı günü olsa ?? :))) Bütün ekip yapmadan yapmam.
Tekrardan hoşgeldin cnmOkudum anladım
Hoşbuldum. İnşallah güzel gider bu kilolarTekrardan hoşgeldin cnm
Gider cnm gider kısaca kendini tanıtır mısın ?Hoşbuldum. İnşallah güzel gider bu kilolar
Gerçekten ya o kadar spor ile ya sabit ya artıyız.. bizim yaptıklarımızı kimse yapmaz zaten tartımızı görünce :)Şampiyon birazdan katılıyorum sanabiz yanlışı gösteriyoruz örnek siz bunları yapmayın hahajaa
Hurma yap hurma geçen sefer regle denk geldi ne kadar işe yaradı anlamadın :)Haftaya ne gibi birşey yapsam acaba da + gelsemyine bir macera peşindeyim sıvı diyeti mi yapsam ya keşke bugün hepimiz sıvı yapsaydık öyle mi karar alssak Perşembe sıvı günü olsa ?? :))) Bütün ekip yapmadan yapmam.
Allah seniKaç saat geçti, ben kimim, burası neresi :)
7 bin ip atladım yaklaşık 1000 kalori yaktım. Şimdi duş alıp maydanoz suyu içeceğim artık sabah ola hayrola :)
Bir film bitirdim bir diziye başladım :) dizi bitene kadar atlamayı hedeflemedim neyse ki :)Allah seni
İyi güldürdün beni kaç saattir yoksun cnm
En azından spor yapmışsın bende tik yok cnmBir film bitirdim bir diziye başladım :) dizi bitene kadar atlamayı hedeflemedim neyse ki :)
Yarın da 75,7 çıkarsam kendimi pıçaklayacağımEn azından spor yapmışsın bende tik yok cnm
İnanıyorum 75.7 altında olacaksın cnmYarın da 75,7 çıkarsam kendimi pıçaklayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?