- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.361
Goy goy olunca hepimiz süperiz ama bu hafta ekipçe çok kaçamak yaptık durum ortadaBu hafta nota alıyoruz kızlarsilkelenme vakti şu ekip sinerjisinde nasıl böyle başarısız bir ekip ortaya çıkıyor çok mu goy goy yaptık zeki ama çalışmıyor muyuz neyiz
valla dün akşamdan beri gül gül öldüm.artık sinirlerimmi bozuldu komikmi bilmiyorum
kaptan da hurma yapçaktı yanlışmı hatırlıyorumm belki o kurtarır notayı .bide listye alınacak kimse varsa belki odaGerçekten nasıl oldu bu hiç anlamadım. O kadar yazıyor menü paylaşıyoruz, beraber motiveyiz.. neyse hedefe giden yolda ufak bir kaza yaşadık. Haftaya notamızı sildirip derece yapalım kızlar.. sonuçta bunu yapabilecek güçteyiz
Yani ne diyorsun bu hafta pasta mı yiyelim
Başımıza ne geldi anlamadık ki.. durum gerçekten komik geliyor ama bildiğin + geldik. Sen son anda direkten döndün.. ben dün gece kendi kendime +300’ lük bir gol attım :)valla dün akşamdan beri gül gül öldüm.artık sinirlerimmi bozuldu komikmi bilmiyorum
geçen haftada içli köfte yiyen güzel kilo vermiştiiiiYani ne diyorsun bu hafta pasta mı yiyelim
Sadesi için bir şey diyemeyeceğim ama meyvelilerlin bazıları çok şekerli oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam müslili çok şekerliydi. Bağırsak çalıştırmak için alıyorsun şeker yükleniyorsun bazılarında. Bu nedenle kefir daha masum geliyor bana bağırsak çalıştırmak için..
Çekilin ben şimdi 7 bin ip atlayacağım bizi notadan kurtaracağımkaptan da hurma yapçaktı yanlışmı hatırlıyorumm belki o kurtarır notayı .bide listye alınacak kimse varsa belki oda
merhaba hanımlar işyerindeki arkadaşım yeşilçay soda karışımı ile inceldiğini söylüyor
tarifini veriyorum yapmak isteyenler için bende akşam eve gidince hemen yapıyorum.
suya yeşil çayımızı koyuyoruz (aktarlarda satılan olursa daha faydalı sallama olanlardan olmasın )
kaynarken 1 limonun suyunu sıkıp sıktığımız parçayı içine atıyoruz.
kaynayıp beklettik sonra süzüyoruz içine sıktığımız limonun suyunu ve 1 soda boşaltıyoruz gün içinde afiyetler içiyoruz
ben bunu 10 gün yapacam
ölçülerimi yazacam bakalım incelme olacak mı
İçerine dereotu veya nane ekleyerek dene belki biraz aromatik olunca sevebilirsin belki. Benim favorim dereotlu :)listemde akşam için kefir vardı :)
hiç içememişimdir kefiri tadı böyle anlatamayacağım şekilde garip bozuk geliyor
kiraz sapı çayı da işe yarıyor aslında
İçerine dereotu veya nane ekleyerek dene belki biraz aromatik olunca sevebilirsin belki. Benim favorim dereotlu :)
dennigo da yapıyor sodalımerhaba canım
öncelikle bizimle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim
tarif bana karışık geldi nedense
Ben de yapınca vermiştim. Ben bu hafta içli köfte yapacağım ekstra spor olarak :)geçen haftada içli köfte yiyen güzel kilo vermiştiiii
Bana diyetisyen vermişti Yeşilçay sade beni çok zorladığı için soda limonla içiyorum genelde.merhaba hanımlar işyerindeki arkadaşım yeşilçay soda karışımı ile inceldiğini söylüyor
tarifini veriyorum yapmak isteyenler için bende akşam eve gidince hemen yapıyorum.
suya yeşil çayımızı koyuyoruz (aktarlarda satılan olursa daha faydalı sallama olanlardan olmasın )
kaynayıp beklettik sonra süzüyoruz içine sıktığımız limonun suyunu ve 1 soda boşaltıyoruz gün içinde afiyetler içiyoruz
ben bunu 10 gün yapacam
saraçoğlu derki bitkileri kaynatmayın demleyin heleki yeşil çayı kaynar suyun içinde 30 40saniye falan tutuyorum ben.zaten kaynarsa acı oluyomerhaba hanımlar işyerindeki arkadaşım yeşilçay soda karışımı ile inceldiğini söylüyor
ben bunu 10 gün yapacam
1 tatlı kaşığı veya 1 poşet Yeşilçay ile bir kupa çay demliyorsun. İçine yarım limon sıkıyorsun, 1 bardak da maden suyu ekliyorsun..merhaba canım
öncelikle bizimle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim
tarif bana karışık geldi nedense
Ben de kaynayan suya koyup on dakika demliyorum sonra limon ve sodayı ekliyorum.saraçoğlu derki bitkileri kaynatmayın demleyin heleki yeşil çayı kaynar suyun içinde 30 40saniye falan tutuyorum ben.zaten kaynarsa acı oluyo
İf yapıyorsan açlık saatlerinde suyu iyice arttır canım. 3 lt içmeye çalış. Un kurabiyesi veya çekirdeklerden birisi olmasaymış iyiymiş.. iki kaçamaklı bir gün olmuş sanki..Aksam 7 den sonra hiç bir şey yemedim if yaptığım için öğlen 12 de ezogelin çorba 1 kase hünkar beğendi salata ve 1 dilim kepekli ekmek. 1 adet un kurabiye si ve ay çekirdeği 100 gr. 1 lt su şuana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?