Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Goy goy olunca hepimiz süperiz ama bu hafta ekipçe çok kaçamak yaptık durum ortada
bu hafta bir gün sıvı diyeti yapmak istiyorum.ilk gün nasıl geçiyor canım.diğer diyetlerle kıyaslarsak.bide bende meyve sıkacağı yok hazır portakal suyu alsammı

Valla bir garip hafta geçirdik ekip birincisi pastaları götüren pawlover artık siz düşünün
2 çatalcıktı amaa dün grevdeydim sabahta kalktım sporumu yaptım valla ben de beklemiyodum hiç ne yalan söyliyim

Denizcim önümüzdeki hafta vereceksin o kiloları bu hafta tuttu önümüzdeki günlerde mecbur bırakacak vücudun
Detoksu bizede yazsana bizde deneyelim

Denizcim önümüzdeki hafta vereceksin o kiloları bu hafta tuttu önümüzdeki günlerde mecbur bırakacak vücudun
Detoksu bizede yazsana bizde deneyelim
Ben şunu yapmayı düşünüyorum Pazartesi tartısına göre..

Eklentiler

• 1B060E66-9379-47C0-BA45-432AB5EE9602.webp
    14 KB · Görüntüleme: 20
  • EDD36B7F-A581-4ACA-A002-62996878069A.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 74C0206C-78DB-4C9B-965F-29ED213678E4.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 20
bu hafta bir gün sıvı diyeti yapmak istiyorum.ilk gün nasıl geçiyor canım.diğer diyetlerle kıyaslarsak.bide bende meyve sıkacağı yok hazır portakal suyu alsammı
Ben hiç zorlanmadım sıvı diyetinde hatta daha kolay geldi hazır gıda olmaz püre haline getirip meyveyi kaşıklayabilirsin

Ben de bu hafta 1 kilodan fazla vermek istiyorum ne yapsam ki. Tedaviye başlayınca ilaçlar şişirir diye korkuyorum tedaviden önce son 2 hafta tahmini
Ben her tedavide 3 kg aldım maalesef. Ama her bünye de farklıdır. Ödem mutlaka olacaktır bol su ile ödem atılır ama iştah açılır da benim gibi yersen onlar kilo olarak kalabilir

Bende yapcam limon sıkacağı var bende oğlana hep onla portakal suyu yaptım oluyor yani varsa dene

Ben her tedavide 3 kg aldım maalesef. Ama her bünye de farklıdır. Ödem mutlaka olacaktır bol su ile ödem atılır ama iştah açılır da benim gibi yersen onlar kilo olarak kalabilir
Çok yiceğimi sanmıyorum çünkü acayip stresliyim yaklaştıkça karnıma ağrılar giriyo

Çok yiceğimi sanmıyorum çünkü acayip stresliyim yaklaştıkça karnıma ağrılar giriyo
Umarım yemezsin sonra telafi etmek için uğraşmazsın ne güzel :) ben transfere kadar kontrollü yiyorum iştah açık olsa da, ama transfer sonrası Protestan fitil başlanıyor. Hem bende mide yanması yapıyor o fitil hem de aşırı iştah açıyor. Yemek yerken sonra ne yiyeceğimi düşünüyordum resmen :) bir de kaçamak yapıyorum ya hızlı hızlı.. yani kendimi durdurduğumda alacağım kaloriyi zaten alıyordum :) ödem ile kilo alırsan bol su içerek ödem çözüldüğü zaman kilo da kalmaz

Bende yapcam limon sıkacağı var bende oğlana hep onla portakal suyu yaptım oluyor yani varsa dene
portakal çıktımıki:)diğer meyvelerde onda sıkılmıyo ben çocuğa küçükken tabi tülbentten süzerdim keşke o zaman alsaymışım aleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…