Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bakmadım daha cidden sonuncu muyum ? Ya ama bu haksızlık :) hemen neyi yanlış yaptığımı bulmam lazım.
Kuzum bi yanlış yok biz senin arkandayız. Spor konusunda her hafta 1.oluyorsun zaten yine diyecek bişey yok. Bu hafta liste gecikti kusura bakmayın bu arada.
Aslında oraya şey yaz bknz 5.takım 1 haftalık yazışmalar anlatacak bi yanlış yok çünkü

Teşekkürler canım benim. Burada her şeyi beraber yaşıyoruz hepimiz ne yaşıyorsak ortak yaşıyoruz. Sonuç ne olursa olsun benim içim rahat bence bu hafta tek kusurum tartı tepesinden inmemekti.. diğer her şeyi doğru yaptım :)

Okudum kabul ediyorum

Cnm ben koydeyim anca 15 dk Leslie 3 dk zumba yaptım.
Bu arada sabah 5 gibi tarlaya gidip saat 8,9 kadar kaynanamgile yardım edecem. Al sana cezanın kralı

Kızlar bu hafta spor dereceleri
1. Cherry Mom 1728 puan
2. dennisgo 1573 puan
3. pawlover 300 puan
Birazdan tabloyu da paylaşıcam
Buna benim 7 bin ipim dahil mi kuzum? Eğer öyleyse aslınsa bu hafta pek de spor yapmamışım . Daha çok yaptım sanıyordum. Bundan daha çok yaptığım hafta vardı ve böyle + gelmemiştim. Belki de bir şeyleri yanlış yaptım ya. Şüpheye düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…