- 23 Mart 2016
- 30.144
- 90.789
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.501
Aynen kuzum son ana kadar çok fazla spor yaptım ödem oldu diyeceksin ne yapalım takılmaBakmadım daha cidden sonuncu muyum ? Ya ama bu haksızlık :) hemen neyi yanlış yaptığımı bulmam lazım.
Başlangıç kilonu bildirebilirsin canım şimdi veya yarın sabahtanBen bugün katıldım gruba haftaya cuma mı kilo yazacağım
Kuzum bi yanlış yok biz senin arkandayız. Spor konusunda her hafta 1.oluyorsun zaten yine diyecek bişey yok. Bu hafta liste gecikti kusura bakmayın bu arada.Bakmadım daha cidden sonuncu muyum ? Ya ama bu haksızlık :) hemen neyi yanlış yaptığımı bulmam lazım.
Kızlar yaptığınız sporlarda bugün itibariyle beni veNefesimmmsin i etiket yapar mısınız ?
kardelelen321 kuzumun yaptığı listeyi biz devam ettireceğiz iki küçük kuzusuyla ekibe destek olduğu için teşekkür ederiz
Teşekkürler canım benim. Burada her şeyi beraber yaşıyoruz hepimiz ne yaşıyorsak ortak yaşıyoruz. Sonuç ne olursa olsun benim içim rahat bence bu hafta tek kusurum tartı tepesinden inmemekti.. diğer her şeyi doğru yaptım :)Kuzum bi yanlış yok biz senin arkandayız. Spor konusunda her hafta 1.oluyorsun zaten yine diyecek bişey yok. Bu hafta liste gecikti kusura bakmayın bu arada.
Aslında oraya şey yaz bknz 5.takım 1 haftalık yazışmalar anlatacak bi yanlış yok çünkü
Şu 7 bin ipi yazıp meğer battı balık yukarı da gidermiş diye bitiririm artık :)Aynen kuzum son ana kadar çok fazla spor yaptım ödem oldu diyeceksin ne yapalım takılma
Geç olmasaydı ye derdim ama çok geç :))Şu an misafirlikteyim bilin bakalım ne teklif edildi. İçli köfte :) çok manidar geldi bu teklif. Tabiki yemeyeceğim ama bir an yesem eksi gelir miyim diye aklımdan geçti doğrusu :)
Okudum kabul ediyorumGünaydın katıldın bile :)) kilonu burdan bize yazman yeterli canım .listede plank yok evet daha önce bölgesel egzersiz puanından hesaplamıştık yine öyle yaparız hergün gün sonunda menü yazarken sporlarını da ekleyipkardelelen321 arkadaşımızı etiket yapabilirsin spor listelerini kendisi hesaplıyor :) hoşgeldin aramıza
1.saydaki kuralları okuyarak katılmak istersen /okuyup kabul ettiğini / yazmanı rica ederiz canım
Günaydın hoşgeldin canım aynı şekilde seninde ilk sayfayı okuyup teyit etmeni rica ederiz ♥
Başlangıç=60.6@Muallim09
@Martilikiz07
@melankolimm
P Pinklovee
@sevgikelebegi_
@HemGevezeHemDeli
Kızlar başlangıç kilonuz,güncel kilonuz ve hedef kilonuzu yazar misiniz?
Umarım eksik yazmadım
Cnm ben koydeyim anca 15 dk Leslie 3 dk zumba yaptım.Bence şöyle revize edelim.
Her gün spor değil şimdi sana 15 dk yap desek 1 saat yapar yine helak olursun ceza sporu haftada min 3 gün yapılacak spora ilave + 15 dk olsun
ve iki gün hurma diyeti bekliyoruz kendi belirlediğin gün ..
Spor listelerine ayrıca bir ayar çekeceğiz
Bu arada tek cezalı sen değilsin + gelen herkes yaniNefesimmmsin :))
Atlarım cnmBenceNefesimmmsin de ekstra ip atlatacak bu hafta.. sonuçta seviyoruz bu aktiviteyi :)
Buna benim 7 bin ipim dahil mi kuzum? Eğer öyleyse aslınsa bu hafta pek de spor yapmamışım . Daha çok yaptım sanıyordum. Bundan daha çok yaptığım hafta vardı ve böyle + gelmemiştim. Belki de bir şeyleri yanlış yaptım ya. Şüpheye düştüm.Kızlar bu hafta spor dereceleri
1.Cherry Mom 1728 puan
2.dennisgo 1573 puan
3.pawlover 300 puan
Birazdan tabloyu da paylaşıcam
Kızlar bu hafta spor dereceleri
1.Cherry Mom 1728 puan
2.dennisgo 1573 puan
3.pawlover 300 puan
Birazdan tabloyu da paylaşıcam
Tamam eklemediysen yüzüm güldü şu an :) önemli olan düne kadar iyi spor yapıp yapmadığımdı. Hep spordan dedik ama dününü düşünce spor kalmıyor ondan dedim :)Aaaadennisgo sen dün gece 7000 ip mi atlamıştım onu eklemedim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?