- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.541
Salı sporum da var benim. Bu hafta hiç durmadım hiç @emiNis. ama bu kez daha yavaş gideceğim :)
kardelelen321 Bunları kendi artıma mazeret olarak söylüyorum :) aşırı sporun acıklı sonu :)
Zaten şaşırdım boş görünce :))))Cherry Mom nasıl olduysa başkasını etiketlemişim
Bencede spor çok yaptım artı geldimAynen kuzum son ana kadar çok fazla spor yaptım ödem oldu diyeceksin ne yapalım takılma
Ben de öyle düşünüyorum kaptanım umarım bu hafta faydasını görürüm o kasların :)canım senin kasa döndü merak etme
5.takımın gizemli sırlarıLeyl-i-fer ödem listesi fikrin çok iyiymiş kuzum ilk sayfaya eklersek çok uzun olur :/ oraya link koyulabilir ama o linkte bütün tariflerin toplanması lazım o biraz sıkıntı :)
Acaba 5.takım ödem savaşları :)) diye yeni bir konu mu açsak dedim amaa bu sefer hem orayı takip etmek zor olur hemde bakarsın grup bölünür orada ayrı sohbet falan olur bilemedim çok kafam karıştı ödemlerimle oturmaya karar verdim
Onu boş bıraktığıma ben de şaşırdım da son zamanlarda benim spor listesi sekteye uğruyordu. Günü gününe tutamadım. Geçmişe dönünce de karışıklıklar oluyo. Bu hafta böyle bayaa zorlandım tutarken. Sağolsun emnis im hissetmiş zorlandığımı el attı spor listesi işine.Zaten şaşırdım boş görünce :))))
Evet kaptanım. Bir de bugün düğün var bir akrabamızın, ondan geldik biraz dacanım ankaradan ayrılmadan gezmeye mi gittin
Ben sizin yanınızda pek bişey yapmış sayılmam asıl size kocaman tebrikleer
Oy kuzum kıyamam keşke daha önce akıl etseydimOnu boş bıraktığıma ben de şaşırdım da son zamanlarda benim spor listesi sekteye uğruyordu. Günü gününe tutamadım. Geçmişe dönünce de karışıklıklar oluyo. Bu hafta böyle bayaa zorlandım tutarken. Sağolsun emnis im hissetmiş zorlandığımı el attı spor listesi işine.
Canım sporları topluyorumda dakika hesabı yaparsak toplamda kaç dk yapıyorsun plank ona göre puanlıyoruz :)[QUTE]
1 0 dakika
Dün yarın saat tek yürüyebildim. Saat 10 da çıkmama rağmen site sakinlerinin erkekleri biri ordan bakıyor biri burdan sıkıldım merdiven çıktım. Canım plank 10 dakika. Uygulama var ona uyuyorum. Bide 5 dakika bölgesel kalça da çalışıyorum bazen. Esneme sonundada duş ve yatıyorum. Kızlar günün on çok hareketli geçiyor. Fazla da yapabilirim ama terleyince vücut su kaybı oluyor içtiğim su bana yarıyor pek süt kalmıyor zaten mama veriyorum. Sadece gece ve gündüz iki sefer anne sütü vermeye çalışıyorum azda olsa istiyorum vermeyi. Anne sütü çok kıymetli bebeğe. damlası bile
Aynen canim bende sıkıldım valla ama yememeye çalışıyorum. Bazen arada bir oluyor işte.Ziyan olsun arkadaşım bırak olsun... yapacak birşey yok biz çöpmüyüz afedersin çocuk yemez bize kalır dolapta bekler bize kalır ..kimse yemez bize kalır şiştik gittik ben artık azıcık yapıyorum hiç birşey kalmıyor yoksa varya oğlanın patates kızartması makarnası off off neler neler yeidim.
Kendine yaptığın takviyeler çok iyi kaydettim bende deneyeyim.. :)
Ok ekledim canım.emzirme konusunda çok iyi yapıyorsun ne kadar gelirler gelsin alsın kuzu şifadır@melankolimm
Ay Hurmanın her tarafı kaçamak olsa ne fark eder sanki :)Günaydın kızlarkaçamaksız güzel bir gününüz olsun inş
Başladın mı nasıl kaç tane yiyebildin ?Ay Hurmanın her tarafı kaçamak olsa ne fark eder sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?