Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu gece sporlarıma başlayacaktım ama 2saatlik Mehmet emreli AVM bana migreni getirdi yemediiği nane kalmadı ayakkabıcıda ayakkabı kutularını aldı aldı fırlattı topladım,valizleri itti sürdü hepsini bir yere kaydırdı AVM'de o kaçtı ben kovaladım bin tane insaana çarptım off of kesinlikle kışı sevmiyorum yine başladı AVM günleri

Avm günlerinin sevilecek bir yanı yok gerçekten.. güzelce dinlen canım. Spor yapacak vaktimiz olacak :)

Hahaha öyle birşey olsa hayat çok yaşanası bir yer olurdu :)))) of keşke
Kesinlikle yaşanılası bir dünya istiyorum ben :)

Avm günlerinin sevilecek bir yanı yok gerçekten.. güzelce dinlen canım. Spor yapacak vaktimiz olacak :)
Küçük adam uyursa yatıcam :/ evet cidden spor yapalım spor aşerdim şuan :)) yine kendimi kilo almış gibi hissediyorum nasıl bir manyaklk ya :)

11de yarım simit,domates salatalık peynir 15-20 ad üzüm
14te 1 sütlü nescafe, 5 mürdüm
17de 1 s.türk kahve,,1 ev poğça
19da 1 tabak taze fasulye, 1 kase baharatlı yoğurt
22 de 1 sütlü nescafe, 1 yeşil çay
Su 2 litre
Spor 15 dk leslie,400 ad.bölgesel

Spor yaptıysam yerim diyorsun :)) 15 20 üzüm bNa çok geldi bir de hem poğaça hem simitte çok geldi :)))) neyse pazar menüsü diyelim iyi ki spor yapmışsın.

İyi akşamlar kızlar Nasilsiniz. Ben hemen menüm le baslim
Sabah
4 dilim domates
3 zeytin
3 peynir
Bir yumurta. Ve 3 dilim ekmek Ve cay.
Bugün öğle yoktu. Çünkü derin temizlige girdim. Bide ben kahvaltıciyim. O tuttu mu tamamdır.
Akşam 7 kaşık bulgur pilavi ve küçük tabakta güveç 2 dilim ekmek Saat 5 te yedim.
Ve bugün 1.5 litre su içebildim. Plank yaptım.20 dakika Yürüyüş çünkü dipten temizlik ti yürüyemedim ancak bukadar bide merdiven çıktım

Selam canım
Ekmeği fazla buldum sadece
Afiyet olsun tabii

İyi akşamlar canım :)
Bencede ekmekler hariç sorun yok toplam 5 dilim olmuş

Selam canım
Ekmeği fazla buldum sadece
Afiyet olsun tabii
Aleykum selam canım.
Ekmeği somun ekmeği dilimleyip içini oğluma veririm çok sever kalan kenarlarını ben yiyiyorum. Bide öyle hemen birden kesemiyorum. Yavaş yavaş. Ben daha oncede doğum kilosu vermiştim. 87 koli ile 70 e 3 ayda verdim. Pilates yaparak ama yemeğimi ilk bir ay kısmadım. İkinci ay yarıya 3 ay ise aşırı azaltarak. Yoksa vücut çakınca hemen yağ depoluyor. Yan8 benim bunyem öyle canım. Yoksa isteyerek yaparmiyim hiç.

İki kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek ediyor canım. Yediğin pilav ve ekmek toplanınca fazla olmuş.. bir de akşam fazla yediğinde yakmak da zor oluyor. Muhtemelen öğün atladığın için böyle oldu..

2 çocuğun mu var yoksa önce verip sonra geri mi aldın benim gibi :)))

İki kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek ediyor canım. Yediğin pilav ve ekmek toplanınca fazla olmuş.. bir de akşam fazla yediğinde yakmak da zor oluyor. Muhtemelen öğün atladığın için böyle oldu..
Saat 5 te yedim canim yemekten sonrada yürüyüş ve plank. Evin içindeki yürüyüşleri saymıyorum bile. İnanın bütün günüm evin içinde yürüyüş yaparak geçiyor. Kolik bir bebeğim var. Sağolsun. Onun yerine geçer teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…