Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi geceler kızlaaaar,

misafirlerim şimdi gittiler ben de koştum foruma :)

Nasılsınız kızlar? kahveler içiliyo mu? geç mi kaldım yoksa?

sabah menümü yazmıştım,
öğle: çorba, 5-6 kaşık etli türlü, 2 kaşık pilav

ara: 5 tane yaprak sarması

akşam: 1 kase çorba, 5 kaşık ıspanak yanında 2 kaşık yoğurt

Akşam misafirler için, evde ikram hazırlamıştık maalesef onların tadına baktım.

Bir parça börek, bir parça kek, 1 kurabiye yedim.

Bugün spora da gidemedim. Ama şimdi hasta halime rağmen hiç üşenmicem kalkıp leslie yi yapıcam. Başka çarem yok

bugün oruç tuttum akşam 3küçük dolma 1kase çorba 2saat sonra 1kase aşure şimdi de meyve yicem.yarın misafirim var tutmam lazım kendimi

Merhabalar, aramıza hoşgeldin elakerem. Allah kabul etsin orucunu. Ben geçen hafta oruç tutmuştum ama akşamında irademi hiç koruyamamıştım. Senin yediklerin gayet iyi.

canım tekrar geçmiş olsun,
menünün yanında ekmek yememen iyi olmuş, zaten sarma ve pilav yemişisn kaçamaklar da var
kendini yorma şimdi bence, daha kötü olursun terleyip

hoşgeldin shelly cim kahven hazır canım buyur bol kaçamaklı bir gün olmuş ama yarına telafi edersin umarım kendini fazla yorma Allah korusun hastalığın ilerlemesin

hoşgeldin shelly cim kahven hazır canım buyur bol kaçamaklı bir gün olmuş ama yarına telafi edersin umarım kendini fazla yorma Allah korusun hastalığın ilerlemesin

arkadaşlar siz bana merhamet ediyosunuz ama benim sonum hiç iyi olmayacak

benim bir iddiam vardı bu cumaya 70 kilo olmak gibi

Benim sabah, öğlen hatta akşam yemeklerinde sıkıntım yok! ama gelelim akşam 8 den sonra oluyo ne oluyosa

hasta da olsam daha da beter olacak olsa olsun napalım ben bunu hakettim! dayanabildiğim kadar leslie yapıcam.

rica ederim canım
yeni aldım bunu, ev spor salonu gibi zaten, herşey var :))
basenlere bacaklara acaip faydalı bi alet, o yüzden almıştım

basen bacak değilde benim sorunum üst tarafta belim kalın ve göbek var belden aşağıda bişey yok gayet normal

sen herşeyi söylemişsin kendine benim ekliycek bişeyim yok :)))) iştah kesici bişeyle ye akşamları mesela muz tok tutar yada sakız çiğne yada kendine bir meşguliyet bul akşamları başka türlü nasıl nesıl gider bilmiyorum

basen bacak değilde benim sorunum üst tarafta belim kalın ve göbek var belden aşağıda bişey yok gayet normal

takyoncum herkesin sorunu farklı yerde işte Benim de dengeli bir şekilde hepsinden var; kalça, basen, üst bacak ve göbek.

eski apartmanımdan arkadaşlarım geldiler bu akşam, bitanesi benimle aynı boyda ve benim hedefim olan 60 kilo. Benimle onun arasında dağlar kadar fark var bir görsenizm. Ben bu işi baya ciddiye almam lazım ya yoksa o hale nasıl gelicem hiç bilmiyorum

Yani bana hayal gibi geldi hele şu akşam kaçamaklarını düşününce

canım akşam yemeğinden sonra meyveyle falan bi ara yap mesela 1 küçük elma ve 1 mandalina ile
canın çok tatlı çekerse büyük bi fincan sütlü türk kahvesi yap, iştahını keser böylece sen de kek kurabiye falan yemezsin, sonra yine şişko shelly olursun ona göre

anladım canım, o zaman sen bu leslieyi yap bide tatlı ve şekeri çıkar hayatından, bu ikisi malesef direkt göbeğe gidiyolar

shelly cim gözünde büyütürsen yapamazsın önce kendine inan ve beyin gücü çok önemli yani nasıl beslenmen neler yememen gerektiğini iyice beyine kazıyınca sonra yemek istesen bile yiyemiyorsun karamsar olma arkadaşım hepimiz çıtır olarak ayrılacaz bu takımdan

haklısın esw cim inşallah şekeri kestim ama tatlı arada yiyorum bazen onlara çok dikkat etmem lazım

canım niye hayal olsun, o olduysa sen niye olamıyosun allah aşkına?
pilav makarna gibi iştah açan şeylerden bi süre uzak durmaya çalış
öğleyin et yediysen akşam sebze ye
yoğurdunu sütünü eksik etme
canın çok mu tatlı çekti, her zaman olmamak kaydıyla, 1 muzu ez çatalla dolapta beklet 1 saat, sonra üstüne 3-5 ceviz kır tarçınla ye, değme tatlıya taş çıkartır, aynısı elma için de geçerli
tarçını daha çok kullanmaya çalış çünkü tarçın tatlı isteğini azaltıyo ve tokluk hissi veriyo

sevgili takımım ben çıkıyorum artık, hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin

shellycim sen de önerilerimi bi dene bence canım, inşallah faydasını görürsün ben gördüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…