- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.541
uykucular nereye kayboldunuz
ben burdayım canım, uzay yürüyüşü yapmaya gitmiştim 15 dk onu yaptım geldim :))
bugün oruç tuttum akşam 3küçük dolma 1kase çorba 2saat sonra 1kase aşure şimdi de meyve yicem.yarın misafirim var tutmam lazım kendimi
iyi geceler kızlaaaar,
misafirlerim şimdi gittiler ben de koştum foruma :)
Nasılsınız kızlar? kahveler içiliyo mu? geç mi kaldım yoksa?
sabah menümü yazmıştım,
öğle: çorba, 5-6 kaşık etli türlü, 2 kaşık pilav
ara: 5 tane yaprak sarması
akşam: 1 kase çorba, 5 kaşık ıspanak yanında 2 kaşık yoğurt
Akşam misafirler için, evde ikram hazırlamıştık maalesef onların tadına baktım.
Bir parça börek, bir parça kek, 1 kurabiye yedim.
Bugün spora da gidemedim. Ama şimdi hasta halime rağmen hiç üşenmicem kalkıp leslie yi yapıcam. Başka çarem yok
iyi geceler kızlaaaar,
misafirlerim şimdi gittiler ben de koştum foruma :)
Nasılsınız kızlar? kahveler içiliyo mu? geç mi kaldım yoksa?
sabah menümü yazmıştım,
öğle: çorba, 5-6 kaşık etli türlü, 2 kaşık pilav
ara: 5 tane yaprak sarması
akşam: 1 kase çorba, 5 kaşık ıspanak yanında 2 kaşık yoğurt
Akşam misafirler için, evde ikram hazırlamıştık maalesef onların tadına baktım.
Bir parça börek, bir parça kek, 1 kurabiye yedim.
Bugün spora da gidemedim. Ama şimdi hasta halime rağmen hiç üşenmicem kalkıp leslie yi yapıcam. Başka çarem yok
sağol canım zahmet ettin o kadar gördüm evet çok iyi yaa
hoşgeldin shelly cim kahven hazır canım buyurbol kaçamaklı bir gün olmuş ama yarına telafi edersin umarım kendini fazla yorma Allah korusun hastalığın ilerlemesin
rica ederim canım
yeni aldım bunu, ev spor salonu gibi zaten, herşey var :))
basenlere bacaklara acaip faydalı bi alet, o yüzden almıştım
sen herşeyi söylemişsin kendine benim ekliycek bişeyim yok :)))) iştah kesici bişeyle ye akşamları mesela muz tok tutar yada sakız çiğne yada kendine bir meşguliyet bul akşamları başka türlü nasıl nesıl gider bilmiyorumarkadaşlar siz bana merhamet ediyosunuz ama benim sonum hiç iyi olmayacak
benim bir iddiam vardı bu cumaya 70 kilo olmak gibi
Benim sabah, öğlen hatta akşam yemeklerinde sıkıntım yok! ama gelelim akşam 8 den sonra oluyo ne oluyosa
hasta da olsam daha da beter olacak olsa olsun napalım ben bunu hakettim! dayanabildiğim kadar leslie yapıcam.
basen bacak değilde benim sorunum üst tarafta belim kalın ve göbek var belden aşağıda bişey yok gayet normal
arkadaşlar siz bana merhamet ediyosunuz ama benim sonum hiç iyi olmayacak
benim bir iddiam vardı bu cumaya 70 kilo olmak gibi
Benim sabah, öğlen hatta akşam yemeklerinde sıkıntım yok! ama gelelim akşam 8 den sonra oluyo ne oluyosa
hasta da olsam daha da beter olacak olsa olsun napalım ben bunu hakettim! dayanabildiğim kadar leslie yapıcam.
basen bacak değilde benim sorunum üst tarafta belim kalın ve göbek var belden aşağıda bişey yok gayet normal
takyoncum herkesin sorunu farklı yerde işteBenim de dengeli bir şekilde hepsinden var; kalça, basen, üst bacak ve göbek.
eski apartmanımdan arkadaşlarım geldiler bu akşam, bitanesi benimle aynı boyda ve benim hedefim olan 60 kilo. Benimle onun arasında dağlar kadar fark var bir görsenizm. Ben bu işi baya ciddiye almam lazım ya yoksa o hale nasıl gelicem hiç bilmiyorum
Yani bana hayal gibi geldi hele şu akşam kaçamaklarını düşününce
takyoncum herkesin sorunu farklı yerde işteBenim de dengeli bir şekilde hepsinden var; kalça, basen, üst bacak ve göbek.
eski apartmanımdan arkadaşlarım geldiler bu akşam, bitanesi benimle aynı boyda ve benim hedefim olan 60 kilo. Benimle onun arasında dağlar kadar fark var bir görsenizm. Ben bu işi baya ciddiye almam lazım ya yoksa o hale nasıl gelicem hiç bilmiyorum
Yani bana hayal gibi geldi hele şu akşam kaçamaklarını düşününce
kızlaar bana müzsade çamaşırları serip yatıcam uykum geldi :))) iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?