Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar herkese iyi geceler bu gün çok yoğundum yeni gelebildim gündüz misafirlikteydim akşamda temizlik yaptım yarına kayınvalidem gelcek bu hafta az yoğun olcak gibiyim geçmişi okuyamadım neyse bugünki menümü yazayım biraz düzensiz oldu kızlar ama
sabah1 yumurta yrm br liğht süt1 dilim ekmek
öğle:yrm kase aşure
ara.yeşil çay
akşam 3 kaşık patates salatası yrm kase yoğurt
ara 1 elma

kızlar iyi geceler nasılsınız benimde bi derdim var çok iştahlıyım ama kilo almıyorum ama vermiyorumda 1,65 boyum 59 kiloyum hani şöyle eski kilom gibi 52 olsam çok iyi olur bi kızım var 1 yaşında bu arada ben sizin gibi o yzılan menüye uyamıyorum canım çok istiyosa bi yemeği hemencik yapıveriyorum bu iştahımı nasıl keserim kızlar yardım lütfen...

Merhaba nazz hoşgeldin. İştah derdi bende de var. ama ben senelerce hep diyetler yaptım kilolar verdim ama hepsini de geri aldım. sebebi şu, yeme düzenini değiştirememek. İştah olayını da yeme düzeni oturtarak yenebileceğimize inanıyorum. bir de tabii yeme alışkanlıkları tamamne değişmek zorunda. bu zaman alır ama oturdu mu bi daha hiçbişeyi dert etmene gerek kalmaz. ben yeme düzenini bir senede oturtabilirsem kendimi aşırı şanslı sayıcam. bir de tabii ki irade irade irade. yemiyceksin tutcaksın boğazını yani başka yolu yok. şimdi herkes dicek sanki sen tutabiliyon mu? tuttuğum zamanlar nasıl da güzel kilo verdiğimi gördüm. ama tutamadığım zamanlar da kendime hiç acımam, şimdi boğazlarım berbat durumda ağrıyo ama ben 1 saat lesliyle yürüyüş ve basen çalıştım. ne acıcam kendime

saol canım önerilerin için bende çocuk var her gün iki üç çeşit yemek yapmak zorundayım o yüzden bende dayanamıyorum yiyorum ama kilo almıyorum gece 12 de yesem yatsam bile kilo almıyorum galiba birazda buna güveniyorum işte ama 7 kilo versem süper olur dediğin gibi bende boğazımdan kısıyım zzaten ben normal yani sofradan birazcık aç kalksam gecede yemesem veririm çünki 80 kilo ile doğum yaptım kendiliğinden diyet yapmadan 59 a düştüm canım istesem veririm ama keşke spor yapmaya zamanım olsa ewde spor aletlerim yok sadece arasıra mekik çekiyorum göbeğimde eski haline döndü zaten sezeryanlı olmama rağmen işte biraz basen ve bel bölgemde var azıcıkta kolalrımın üst kısmında ama diyet yapıcam dediğimde herkes ne gerek var diyo malum biz türk kadınları yemeklerimiz çok güzel olduğu için ve yemeyide sevdiğimiz için hafif kilolu oluyoruz ama ben 36 ya düşecem inşallah şu ana 38 yada bazen 40 beden giyorum 38 de iyi oluyo

Günaydın kızllaaaarrrr

Dün akşam doldurmuşsunuz yine buraları.. Ben mesaiye kaldım, eve gittiğimde de bişeyler atıştırıp hemen uyudum, 9 gibi yatağımdaydım :)

Dünkü menümü yazmıştım, akşam da meyve yoğurt demiştim ama 20:30 gibi 4 kaşık susuz nohut yedim, 1 bardak da ayran içtim. Hafif oldu bence ama sizce yemesem daha mı iyiydi acaba?

BU akşam yine oryantal kursum var, atıcam göbecikleri, yakıcam kalorileri

Tarçınlı sütten bahsetmişsiniz, benim favorimdir ama tatlandırıcı da koyuyorum yoksa tarçın güzel gitmiyo.

Sıcak için biraz kaynar suda tatlandırıcıyı eritiyorum, üstüne sıcak süt ekleyip üzerine tarçın serpiyorum. Salep gibi oluyor.

Soğuk için de yine tatlandırıcıyı eritip soğuk süt katıyorum Üzerindeki tarçınla sütlaç tadını alıyorum resmen :))

Bu ikisi de tatlı krizlerine birebir.

Shellyicim o irade sende kesinlikle var ama bir yerde alışkanlıklar iradenin önüne geçiyor. Dediğin gibi yeme düzenini oturttuğumuzda hiçbir sorun kalmayacak.

afiyet olsun begümcüm banada gönder bak canım çekti :))))))

Sorma kaptancım,ben malesef aynen yarım kase aşureyi indirdim mideme.Güya akşamki meyve yerine yedim ama tabii mevye nereee aşure nereeee :))

ımmmmm,afiyet olsun şekerim.güzelmiş hakkaten.denemek lazım

shellycim merhaba;üzülerek söylüyorum ki sanki biraz fazla olmuş yediklerin.ama spor yapabildiysen bi nebze.

ohh ohh yandan :)) bizim içinde iki göbecik atıver kuzum.
yediğin menü hafif canım bence sadece saatte biraz problem var o kadar,ama sonuçta yemesen bu seferde daha çok açıkıcaktın

herkese günaydınnn bu arada,özür dilerim önce onu söylemeliydim.

benimde dün akşama kadar bi problemim yoktu menümde.Akşam evde bayat ekmekler vardı onlarla bakın ne yaptım.yediklerimi yazıyım da siz bi karar verin nasıl olmuş die

ekmek pizza

bi kasede 3 yumurta biraz peynir,maydonoz ve sütü karıştırıyorum.
ekmekleri fırın tepsisine diziyorum ve üzerlerine bu karışımdan paylaştırıyorum.bir dilim de kaşar koyup üzerlerine fırına veriyorum.Sonrada afiyetle 3 dilim yiyiyorum.(güya 2 dilim yicektim ama dayanamadım işte) yanında da 2 fincan şekersiz çay.

arkasındaki daha fena yarım kase aşure.

malesef gece böle bi aptallık ettim kızlar.

bi yandan aşure hariç çok değil diyorum bi yandan maşallah ne azı be diyorum off offf

sabahta evde börek vardı ekmek yerine 1 dilim börek yedim.Ekmek yesem tabiyki daha iyi ve daha çok tok tutar ama.Doktorum ekmek yerine 2 k.k kadar yiyebilirsin demişti ona güvendim yedim valla
2 fincan çay,1 ç.k bal

ara:yapmıyayım diyorum börek nedeniyle

öğlen:ıspanağım var evde onu yicem yoğurtla

öncelikle günaydın sevgili takımım
begümcüm akşam için yediklerin biraz fazla olmuş bide yumurtanın miktarı da çok bence
bugün telafi edersin artık eminim

kahvaltımı yazayım ben de
bugün saat 10 gibi kahvaltı yapabildim
1 dilim ekmek
1 yumurtadan az kaşarlı omlet
1 kk light peynir
2 çarliston
2 çeri domates
1 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı tahin pekmez

şimdi de çay içiyorum, bulaşıklarımı falan yıkadım, makinaya çamaşır attım, daha bi sürü işim var, bide leslie yapıcam bugün 3 mil

ama bi tepsi ekmek için o 3 yumurta canım

herkese günaydın kızlar bugün temizlik yapıcam arada girer bakarım net açık olacak halıları felan güneşlendirecem yağmurda pencerelerden su girdi halılarım yarıya kadar ıslandı offfff düşündükçe gözümde büyüyor işler en iyisi gidip başlayayım hemen hoşçakalın kızlar görüşürüz

ama bi tepsi ekmek için o 3 yumurta canım

anladım canım e ozaman çok değilmiş miktarı ama akşam saatlerinde o kadar ekmek yemesen daha iyi olur bence

kolay gelsin canım
benim de bi sürü işim var, evi süpürcem, ütü yapıcam, leslie yapıcam, yarın veya perşembe k.validemlere gidicez eşya hazırlıcam amaaan
ev hanımlığından istifa edicem walla yakından
hiç bitmiyo iş yaaa

kolay gelsin sana şekerimmm

ev hanımlığında iş bitmiyo,bide çalışınca hem ev hanımı hem iş hanımı oluyosun ama o daha zor

merhaba takımcığım nasılsınız ben hala ağır bir grip geçiriyorum ilaç kullanmaya başladım ilaçlarda uyku yapıyor iş yerinde yarı uyur yarı uyanık çalışıyorum akşam olsada yatağıma gidebilsem . bugün pirinç lapası diyetimin ikinci günündeyim . dün de bugünde diyet olarak çok rahat geçiriyorum şükürler olsun vücuttaki fazla suyu ödemi atıyor farkındayım yani kilo verirmiyim bilmiyorum ama verirsem çok mutlu olucam tabiki . akşam 20 dk lık leslie 1 mil yaptım . sonra 20 dk göbek attım leslie gözüme az geldi ama bir anda kasılır her yanım diye 2 mil yapmak istemedim çarşamba günü 2 mil düşünüyorum bakalım ne olacak haftada 3 gün yapsam yeter demişti esw inşallah işe yarar hepinizi çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere geçmişe bakayım birazcık tekrar yazarım .

Shellyicim o irade sende kesinlikle var ama bir yerde alışkanlıklar iradenin önüne geçiyor. Dediğin gibi yeme düzenini oturttuğumuzda hiçbir sorun kalmayacak.

ah ebrehecim ben o idealimdeki yeme düzenini oturtana kadar seneler geçecek gibi geliyo şimdilik akşam 8 e kadar hiç sorunsuz gidiyorum. ama akşam başlıyorum ipleri koparmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…