- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.561
sevgili takımım ben çıkıyorum artık, hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin
shellycim sen de önerilerimi bi dene bence canım, inşallah faydasını görürsün ben gördüm çünkü
kızlar iyi geceler nasılsınız benimde bi derdim var çok iştahlıyım ama kilo almıyorum ama vermiyorumda 1,65 boyum 59 kiloyum hani şöyle eski kilom gibi 52 olsam çok iyi olur bi kızım var 1 yaşında bu arada ben sizin gibi o yzılan menüye uyamıyorum canım çok istiyosa bi yemeği hemencik yapıveriyorum bu iştahımı nasıl keserim kızlar yardım lütfen...
Merhaba nazz hoşgeldin. İştah derdi bende de var. ama ben senelerce hep diyetler yaptım kilolar verdim ama hepsini de geri aldım. sebebi şu, yeme düzenini değiştirememek. İştah olayını da yeme düzeni oturtarak yenebileceğimize inanıyorum. bir de tabii yeme alışkanlıkları tamamne değişmek zorunda. bu zaman alır ama oturdu mu bi daha hiçbişeyi dert etmene gerek kalmaz. ben yeme düzenini bir senede oturtabilirsem kendimi aşırı şanslı sayıcam. bir de tabii ki irade irade irade. yemiyceksin tutcaksın boğazını yani başka yolu yok. şimdi herkes dicek sanki sen tutabiliyon mu? tuttuğum zamanlar nasıl da güzel kilo verdiğimi gördüm. ama tutamadığım zamanlar da kendime hiç acımam, şimdi boğazlarım berbat durumda ağrıyo ama ben 1 saat lesliyle yürüyüş ve basen çalıştım. ne acıcam kendime
Merhaba nazz hoşgeldin. İştah derdi bende de var. ama ben senelerce hep diyetler yaptım kilolar verdim ama hepsini de geri aldım. sebebi şu, yeme düzenini değiştirememek. İştah olayını da yeme düzeni oturtarak yenebileceğimize inanıyorum. bir de tabii yeme alışkanlıkları tamamne değişmek zorunda. bu zaman alır ama oturdu mu bi daha hiçbişeyi dert etmene gerek kalmaz. ben yeme düzenini bir senede oturtabilirsem kendimi aşırı şanslı sayıcam. bir de tabii ki irade irade irade. yemiyceksin tutcaksın boğazını yani başka yolu yok. şimdi herkes dicek sanki sen tutabiliyon mu? tuttuğum zamanlar nasıl da güzel kilo verdiğimi gördüm. ama tutamadığım zamanlar da kendime hiç acımam, şimdi boğazlarım berbat durumda ağrıyo ama ben 1 saat lesliyle yürüyüş ve basen çalıştım. ne acıcam kendime
afiyet olsun begümcüm banada gönder bak canım çekti :))))))
çok az bi kıyma ve 1 küçük soğan ve sarımsağı kavuruyorum
içine 1 omates rendeliyorum az bi de salça
sonra kaynar su ekliyorum kaynatıyorum biraz
sonra 1 bağ maydonozu biraz irice kıyıyorum
ekliyorum kaynayan çorbaya
sonra yarım limonun suyunuda ekleyip maydonozlar pişene
kadar kaynatıyorum
maydanozun saplarını da ekliyorum tabi
hem mayhoş hem lezzetli oluyo
annem pirinç de katardı ama
ben katmadan yapıyorum
yağ da eklemiyorum kıymanın kendi yağı yeter diye
iyi geceler kızlaaaar,
misafirlerim şimdi gittiler ben de koştum foruma :)
Nasılsınız kızlar? kahveler içiliyo mu? geç mi kaldım yoksa?
sabah menümü yazmıştım,
öğle: çorba, 5-6 kaşık etli türlü, 2 kaşık pilav
ara: 5 tane yaprak sarması
akşam: 1 kase çorba, 5 kaşık ıspanak yanında 2 kaşık yoğurt
Akşam misafirler için, evde ikram hazırlamıştık maalesef onların tadına baktım.
Bir parça börek, bir parça kek, 1 kurabiye yedim.
Bugün spora da gidemedim. Ama şimdi hasta halime rağmen hiç üşenmicem kalkıp leslie yi yapıcam. Başka çarem yok
Günaydın kızllaaaarrrr
Dün akşam doldurmuşsunuz yine buraları.. Ben mesaiye kaldım, eve gittiğimde de bişeyler atıştırıp hemen uyudum, 9 gibi yatağımdaydım :)
Dünkü menümü yazmıştım, akşam da meyve yoğurt demiştim ama 20:30 gibi 4 kaşık susuz nohut yedim, 1 bardak da ayran içtim. Hafif oldu bence ama sizce yemesem daha mı iyiydi acaba?
BU akşam yine oryantal kursum var, atıcam göbecikleri, yakıcam kalorileri
herkese günaydınnn bu arada,özür dilerim önce onu söylemeliydim.
benimde dün akşama kadar bi problemim yoktu menümde.Akşam evde bayat ekmekler vardı onlarla bakın ne yaptım.yediklerimi yazıyım da siz bi karar verin nasıl olmuş die
ekmek pizza
bi kasede 3 yumurta biraz peynir,maydonoz ve sütü karıştırıyorum.
ekmekleri fırın tepsisine diziyorum ve üzerlerine bu karışımdan paylaştırıyorum.bir dilim de kaşar koyup üzerlerine fırına veriyorum.Sonrada afiyetle 3 dilim yiyiyorum.(güya 2 dilim yicektim ama dayanamadım işte) yanında da 2 fincan şekersiz çay.
arkasındaki daha fenayarım kase aşure.
malesef gece böle bi aptallık ettim kızlar.
bi yandan aşure hariç çok değil diyorum bi yandan maşallah ne azı be diyorum off offf
öncelikle günaydın sevgili takımım
begümcüm akşam için yediklerin biraz fazla olmuş bide yumurtanın miktarı da çok bence
bugün telafi edersin artık eminim
kahvaltımı yazayım ben de
bugün saat 10 gibi kahvaltı yapabildim
1 dilim ekmek
1 yumurtadan az kaşarlı omlet
1 kk light peynir
2 çarliston
2 çeri domates
1 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı tahin pekmez
şimdi de çay içiyorum, bulaşıklarımı falan yıkadım, makinaya çamaşır attım, daha bi sürü işim var, bide leslie yapıcam bugün 3 mil
ama bi tepsi ekmek için o 3 yumurta canım
herkese günaydın kızlar bugün temizlik yapıcam arada girer bakarım net açık olacak halıları felan güneşlendirecem yağmurda pencerelerden su girdi halılarım yarıya kadar ıslandı offfff düşündükçe gözümde büyüyor işler en iyisi gidip başlayayım hemen hoşçakalın kızlar görüşürüz
herkese günaydın kızlar bugün temizlik yapıcam arada girer bakarım net açık olacak halıları felan güneşlendirecem yağmurda pencerelerden su girdi halılarım yarıya kadar ıslandı offfff düşündükçe gözümde büyüyor işler en iyisi gidip başlayayım hemen hoşçakalın kızlar görüşürüz
anladım canım e ozaman çok değilmiş miktarı ama akşam saatlerinde o kadar ekmek yemesen daha iyi olur bence
kolay gelsin canım
benim de bi sürü işim var, evi süpürcem, ütü yapıcam, leslie yapıcam, yarın veya perşembe k.validemlere gidicez eşya hazırlıcam amaaan
ev hanımlığından istifa edicem walla yakından
hiç bitmiyo iş yaaa
ev hanımlığında iş bitmiyo,bide çalışınca hem ev hanımı hem iş hanımı oluyosun ama o daha zor
Shellyicim o irade sende kesinlikle var ama bir yerde alışkanlıklar iradenin önüne geçiyor. Dediğin gibi yeme düzenini oturttuğumuzda hiçbir sorun kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?