- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.581
merhaba takımcığım nasılsınız ben hala ağır bir grip geçiriyorum ilaç kullanmaya başladım ilaçlarda uyku yapıyor iş yerinde yarı uyur yarı uyanık çalışıyorum akşam olsada yatağıma gidebilsem . bugün pirinç lapası diyetimin ikinci günündeyim . dün de bugünde diyet olarak çok rahat geçiriyorum şükürler olsun vücuttaki fazla suyu ödemi atıyor farkındayım yani kilo verirmiyim bilmiyorum ama verirsem çok mutlu olucam tabiki . akşam 20 dk lık leslie 1 mil yaptım . sonra 20 dk göbek attım leslie gözüme az geldi ama bir anda kasılır her yanım diye 2 mil yapmak istemedim çarşamba günü 2 mil düşünüyorum bakalım ne olacak haftada 3 gün yapsam yeter demişti esw inşallah işe yarar hepinizi çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere geçmişe bakayım birazcık tekrar yazarım .
shellycim merhaba;üzülerek söylüyorum ki sanki biraz fazla olmuş yediklerin.ama spor yapabildiysen bi nebze.
canım biliyorum fazla oldu tabii ki ama şükür sporumu yaptım gece 1 saati geçti diyebilirim.
sabahta evde börek vardı ekmek yerine 1 dilim börek yedim.Ekmek yesem tabiyki daha iyi ve daha çok tok tutar ama.Doktorum ekmek yerine 2 k.k kadar yiyebilirsin demişti ona güvendim yedim valla
2 fincan çay,1 ç.k bal
ara:yapmıyayım diyorum börek nedeniyle
öğlen:ıspanağım var evde onu yicem yoğurtla
herkese günaydın kızlar bugün temizlik yapıcam arada girer bakarım net açık olacak halıları felan güneşlendirecem yağmurda pencerelerden su girdi halılarım yarıya kadar ıslandı offfff düşündükçe gözümde büyüyor işler en iyisi gidip başlayayım hemen hoşçakalın kızlar görüşürüz
aynen canım hiç bitmiyo işler 24 saat mesai yapıyoruz maaş almamız lazım ama yaaaa :)))kolay gelsin canım
benim de bi sürü işim var, evi süpürcem, ütü yapıcam, leslie yapıcam, yarın veya perşembe k.validemlere gidicez eşya hazırlıcam amaaan
ev hanımlığından istifa edicem walla yakından
hiç bitmiyo iş yaaa
teşekkür ederim canımkolay gelsin sana şekerimmm
Kolay gelsin canım. İşlerini bitirdikten sonra ne kadar rahatlayacağını düşün bir de tabii yakacağın kalorileri. O zaman işin kolaylaşır inşallah.
benim de bi sürü işim var, evi süpürcem, ütü yapıcam, leslie yapıcam, yarın veya perşembe k.validemlere gidicez eşya hazırlıcam amaaan
ev hanımlığından istifa edicem walla yakından
hiç bitmiyo iş yaaa
merhaba takımcığım nasılsınız ben hala ağır bir grip geçiriyorum ilaç kullanmaya başladım ilaçlarda uyku yapıyor iş yerinde yarı uyur yarı uyanık çalışıyorum akşam olsada yatağıma gidebilsem . bugün pirinç lapası diyetimin ikinci günündeyim . dün de bugünde diyet olarak çok rahat geçiriyorum şükürler olsun vücuttaki fazla suyu ödemi atıyor farkındayım yani kilo verirmiyim bilmiyorum ama verirsem çok mutlu olucam tabiki . akşam 20 dk lık leslie 1 mil yaptım . sonra 20 dk göbek attım leslie gözüme az geldi ama bir anda kasılır her yanım diye 2 mil yapmak istemedim çarşamba günü 2 mil düşünüyorum bakalım ne olacak haftada 3 gün yapsam yeter demişti esw inşallah işe yarar hepinizi çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere geçmişe bakayım birazcık tekrar yazarım .
canım geçmiş olsun, rapor alıp istirahat etsen çübkü girp başka türlü geçmiyor malesef
leslienin 2 millik olanını hergün yapsan da olur çok yormuyo çünkü
bende 5 millik olanı da var, ben 50 dk falan yaptım ondan, normalde 70 dk sürüyo, onu gün aşırı yapıyam mesela
ara günlerde de 700 tane uzay yürüyüşü yapıcam
canım sen 8 den sonra iki ara öğün yap bari, en azından abur cuburdan uzak tutar seni
su iç, bitki çayı iç, şekersiz sakız çiğne yeterki kaçamak yapma
sonra bütün emeklerin boşa gidecek diye söylüyorum
canım diyorum ki şuanda evde pc de kayıtlı 3 mile kadar kayıtlı video var 2 hafta 2 mil yapsam akşamları haftada 4 gün gibi sonra diğeryavaş yavaş arttırsam nasıl olur bu arada diğer videoları nerden bulucam bilmiyorum sende varmı varsa bana maille atabilirmisin .
Canım ben diyetisyene gittiğim zamanlarda bana akşam 2 ara öğün veriyodu mutlaka. şimdi de öyle yapayım ben en iyisi. yoksa nasılsa bişeyler yiyorum hiç olmazsa meyve yada süt falan olur yediğim şeyler.
bence de canım, bak diyetisyen de zamanında önermiş bunu sana, abur cuburdan iyidir meyve süt
bu arada ben de öğle yemeğimi yiyorum, 80 gr yağı süzülmüş ton balığını salataya koydum 1 dilim ekmekle onu yiyorum
Kızlar bu sabah 7 gibi boğazımın acısını geçirsin diye 1 bardak süte bal karıştırıp içtim kahvaltı olarak.
öğle ( 12 gibi); yarım simit, 1 kk light peynir, 3 zeytin, 2 ç.k. kuşburnu marmelatı, 1 ç.k. tereyağ.
sürekli ıhlamur içiyorum içine tarçın çubuğu atarak. Biraz yumuşatıyo boğazımı.
Kızlar ben bu leslie nin 5 millik programını yapıyorum ama onlar yürüyo ben zıplıyorum yine de salondaki kadar yormuyo beni. Ben daha zoruna mı alışkınım ondan mı bilmiyorum. ama sonrasında yer hareketleri yapınca tam etkili oluyodur gibime geliyo. Şimdi salona gidersem daha çok üşütürüm diye de korkuyorum. Boğazıma hakim olsam aslında leslie de yeter hiçbişi yapmasam da olur.
canım spor sayesinde yağların eriyo o yüzden sporu bırakma
ayrıca o tereyağ ne?
niye yedinki onu, onun yerine bi çay kaşığı tahin pekmez yeseydin dahga sağlıklı olurdu
takımcım ben ev işi yapmaya gidiyorum, daha leslie yapıciiim :)))))))
ara ara gelir yoklarım yine sizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?