Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım geçmiş olsun, rapor alıp istirahat etsen çübkü girp başka türlü geçmiyor malesef
leslienin 2 millik olanını hergün yapsan da olur çok yormuyo çünkü
bende 5 millik olanı da var, ben 50 dk falan yaptım ondan, normalde 70 dk sürüyo, onu gün aşırı yapıyam mesela
ara günlerde de 700 tane uzay yürüyüşü yapıcam

canım biliyorum fazla oldu tabii ki ama şükür sporumu yaptım gece 1 saati geçti diyebilirim.

canım sen 8 den sonra iki ara öğün yap bari, en azından abur cuburdan uzak tutar seni
su iç, bitki çayı iç, şekersiz sakız çiğne yeterki kaçamak yapma
sonra bütün emeklerin boşa gidecek diye söylüyorum

Canım hani herşeyden az yeme prensibi var ya, ona göre bakarsak akşamki ekmeği dediğin gibi 2 dilim yeseymişsin daha güzel olurmuş ama akşam öyle bir kaçamak olduysa ertesi gün bunu dengeleyecek şeyler yapmamız lazım. ben dün akşam dağıtmıştım, börek, kek ve kurabiyeden birer parça yedim. bugün şimdi dengelemeye çalışıcam.

ama biz bu akşamları napıcaz ya? akşamlar olmasa ben şimdiye hedefime ulaşmıştım.

Son düzenleme:

Kolay gelsin canım. İşlerini bitirdikten sonra ne kadar rahatlayacağını düşün bir de tabii yakacağın kalorileri. O zaman işin kolaylaşır inşallah.

aynen canım hiç bitmiyo işler 24 saat mesai yapıyoruz maaş almamız lazım ama yaaaa :)))
kolay gelsin sana şekerimmm
teşekkür ederim canım
Kolay gelsin canım. İşlerini bitirdikten sonra ne kadar rahatlayacağını düşün bir de tabii yakacağın kalorileri. O zaman işin kolaylaşır inşallah.

öyle yapıyorum shelly mesela evi viledayla değilde bezle siliyorum silerken bi o yana bi bu yana belimi kıvırıyorum yanlarım erisin diye :))

ferihancım rapor al dinlen canım dinlenmeden geçmez bu hastalık tekrar geçmiş olsun canımm

canım sana da kolay gelsin, ben de bugün okula gidemedim. boğazımın acısından erkenden uyandım. doktora gittim antibiyotik falan aldım. evdeyim bugün. ben de sınav hazırlıcam daha.

canım ya ben merak ediyodum zaten bu pirinç lapası diyetini. Buraya yazar mısın peki? belki hemen bugün bile başlayabilirim cumaya az kaldı malum :26:

canım diyorum ki şuanda evde pc de kayıtlı 3 mile kadar kayıtlı video var 2 hafta 2 mil yapsam akşamları haftada 4 gün gibi sonra diğeryavaş yavaş arttırsam nasıl olur bu arada diğer videoları nerden bulucam bilmiyorum sende varmı varsa bana maille atabilirmisin .

Canım ben diyetisyene gittiğim zamanlarda bana akşam 2 ara öğün veriyodu mutlaka. şimdi de öyle yapayım ben en iyisi. yoksa nasılsa bişeyler yiyorum hiç olmazsa meyve yada süt falan olur yediğim şeyler.

teşekkür ederim takyoncum kendimi çokkötü hissedersem alırım rapor dedim şimdilik iyiyim şükürler olsun kötü olursam gidicem ama sağolun canlarım .

shellycim . pirinç lapası 3 gün yapılıyor günde 4 çay bardağına kadar izin var en fazla tek öğün 1 çay bardağı kadar yeniliyor .

hazırlaması : 1 çay bardağı princi 3 çay bardağı su ile haşlıyoruz biraz dibinde su kalıyor yapışmasın dibine diye sonra üzerine tuz hariç tüm baharatlardan ekleniyor 2 kaşık yoğurtla karıştırıp tek öğünde yeniyor aralarda greyfurt suyu içebilirsin çok abartmadan tek porsiyonu geçmeyecek kadar meyvede yenilebilir. ben greyfurt suyu tercih ediyorum hatta grip olduğum için evde sıkılacak ne kadar meyve varsa hepsinden karışık sıktım . limonda ekledim . birer bardak içiyorum çok leziz ve sağlıklı oluyor

yanında 2 litre su ve bitki çayı iç . kahve neskafe içmemeye özen göster canımkahve vücutta suyu tutar genelde bu pirinç lapası vücuttaki fazlalık ödemi ve suuyu atıyor çok sık wc ye gittiğinde farkediceksin sende yapmanı tavsiye ederim çünkü çok sağlıklı olduğunu duydum yağ yakmıyor diyet şekli değil sadece detoks 2 kilo verdiriyormuş fazla su ve ödem ile :))

Son düzenleme:

tamam canım yollarım özelden
bence gayet iyi olur, önce alıştırmalısın zaten vücüdunu sonra artırmalısın temponu yoksa çok yorulduğun için yapmak istemezsin

Canım ben diyetisyene gittiğim zamanlarda bana akşam 2 ara öğün veriyodu mutlaka. şimdi de öyle yapayım ben en iyisi. yoksa nasılsa bişeyler yiyorum hiç olmazsa meyve yada süt falan olur yediğim şeyler.

bence de canım, bak diyetisyen de zamanında önermiş bunu sana, abur cuburdan iyidir meyve süt

bu arada ben de öğle yemeğimi yiyorum, 80 gr yağı süzülmüş ton balığını salataya koydum 1 dilim ekmekle onu yiyorum

Kızlar bu sabah 7 gibi boğazımın acısını geçirsin diye 1 bardak süte bal karıştırıp içtim kahvaltı olarak.

öğle ( 12 gibi); yarım simit, 1 kk light peynir, 3 zeytin, 2 ç.k. kuşburnu marmelatı, 1 ç.k. tereyağ.

sürekli ıhlamur içiyorum içine tarçın çubuğu atarak. Biraz yumuşatıyo boğazımı.

Kızlar ben bu leslie nin 5 millik programını yapıyorum ama onlar yürüyo ben zıplıyorum yine de salondaki kadar yormuyo beni. Ben daha zoruna mı alışkınım ondan mı bilmiyorum. ama sonrasında yer hareketleri yapınca tam etkili oluyodur gibime geliyo. Şimdi salona gidersem daha çok üşütürüm diye de korkuyorum. Boğazıma hakim olsam aslında leslie de yeter hiçbişi yapmasam da olur.

oh afiyet olsun. Balık, salata çok iyi olmuş. Ben de ara öğün yaparım çünkü yarım simitle öğle yemeğimi yedim.

canım spor sayesinde yağların eriyo o yüzden sporu bırakma
ayrıca o tereyağ ne?
niye yedinki onu, onun yerine bi çay kaşığı tahin pekmez yeseydin dahga sağlıklı olurdu

takımcım ben ev işi yapmaya gidiyorum, daha leslie yapıciiim :)))))))
ara ara gelir yoklarım yine sizi :))

canım spor sayesinde yağların eriyo o yüzden sporu bırakma
ayrıca o tereyağ ne?
niye yedinki onu, onun yerine bi çay kaşığı tahin pekmez yeseydin dahga sağlıklı olurdu

Sırf leslieyi hergün yaparak yağlar erir mi???

Haklısın bana da dokundu sonradan ama yedim işte

SELAM KIZLARRR;

bende öğlen yemeğimi yedim geldim ,

4 ç.k kadar ıspanak yemeği.1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,1 tane acı biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…