Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sadece tarif ama şekerim.yemeden yanında yatıcaksın :))

Oyyy valla çok kötüsünüz

Bugünkü menüm:

06:30 : 1 dilim kepek ekmeği, peynir
09:00 : 1 kupa hazır çorba
12:30 : 1 kase domates çorbası, 3*4 kaşık tavuk sote, 1 ufak kase salata

Ara öğün saatim gelmiş, süt içeceğim 1 bardak yarım yağlı :)

Merhaba canıııımmm, nasılsın?

Çok sevindim oğlunun iyi olmasına Maaşallah.

hastane dönüşü iş yerine döndüm. hemen size takılayım dedim. önümüzdeki hafta ultrason ve pet çekimimiz var. tomografi de temiz çıkınca hastane işimiz aylık kontrollere dönecek.

sevgili takımım merhabalar

öğle yemeği olarak 80 grlık ton balığının yağını süzdürüp, roka-tere-yeşil soğan ve domatesten yaptığım salataya karıştırdım ve 1.5 dilim ekmekle yedim tadı süper oldu :))

senacım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım

ebrehecim ben yapıyorum ama yemiyorum canım, dün mesela 1 çatal bile almadım, çok yağlı oluyo çünkü o ama tado da güzel oluyo (du)

ferihancım bu arada teşekkür ederim
tamam canım perşembeden sonra normal bi beslenmeye başla bence sen de

ellerine sağlık canım gördüm paylaşımını
geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam hastalık havası o saatte ben uyumuyordum malesef o sıcak yatağımı bırakıp kursa gitmiştim ((
Hadi kızlar uyanın artık ben çoktaaaaaaaaaaaaan uyandım tabi uyandıran olmasa akşama kadar uyurumda o ayrı mesele
aynen bende sabahları ilk sinirlendiğim şey saatin alarmı yoksa benimde uyanasım yok hiç :))
işte sonunda kaçamağını buldum esw ne o kızartmalar :))) afiyet olsun canım ama yaramasın :))
Akşam yemeğimi yedim: patlıcan yemeği (az yağlı), 2 dilim ekmek, bikaç kaşık yoğurt, turp.

Umarım fazla kaçırmamışımdır. Leslieyi tekrar yapmak istiyorum ama çok halsizim
kaçırmamışsın canım ama akşam olduğu için ekmeği bir dilim yeseydin daha iyi olurdu esw duymasın ekmek yeme dediğimi :))
merhabalar aranıza yeni katıldım 9.takımdaydım daha önce boyum 175 kilom 72-73 2 ayda 67ye inmem lazım bebek düşünüyorum.ama tatlı krizlerim çok sık geliyor bu aralar
hoşgeldin canım daha önce başka takımda olduğun için kuralları biliyorsundur hatırlatmama gerek yok umarım paylaşımlarını eksik etme tekrar hoşgeldin :)
inşallah senacım çok güzel bir ekip kurduk hep devam ederiz inşallah tabi klolar kalmasın biz devam ederken onlarda gitsin :)))
evet ebrehacim sen yazmıştın okudum canım o zaman sadece sen yazmıştın :)
günaydın kızlar
sabah kahvaltımı 2 dilim beyaz ekmek ve beyaz peynirle yapmaktayım şu an
günaydın canım afiyet olsun :)
Kahvaltım: 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir

Doyamadım o yüzden 2 saat sonra 1 kupa hazır çorba içtim.
yanında domates salatalık felan yeseydin acıkmazdın canım afiyet oldun :))
evet canım siz yeni geldiğinizde bir kapanma evresi geçirmiştik paylaşımlar az olduğu ve kilo vermenin durduğu bir zamandı ondan öncede bir kapanma hezeyanı yaşamıştık paylaşımlarımız sık olunca motive oluyoruz takım olarak güçleniyoruz inşallah hep böyle devam ederiz :))
geçmiş olsun ferihancım dikkat edin shelly de hasta sakın bize bulaştırmayın bak :))) vitaminlerini eksik etme canım ve grip çornasından yap iç çok iyi geliyor
ellerine sağlık Allah kabul etsin canım o kadar emek verip yapınca da bir kase içmeden olmuyor işte :)
ben de bıktım bu otlardan. kendimi inek zannediyorum. birde emziriyorum ya hollanda ineği misali. :))

ilahi senacım güldürdün beni :)) Allah ta seni güldürsün inşaAllah

herkese iyi akşamlar haftasonu hezemetinden kurtuldum şükür ancak kendime gelebildim :)) bugün ki menümü yazayım arkadaşlar
sabah
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 lokma yumurta
öğlen
1 kepçe çorba
1 porsiyon yoğurtlu makarna
akşam
daha yemedim ama ıspanak çorbası içiçen yanındada 1 dilim ekmek yerim

BU akşam mevye yerine yiyebilirim ama evdekiler yerken

takyoncum afiyet oslun canım
3 tanecik patatesi ödül olarak yedim :))
ben de akşam yemeği hazırlıcam kızlar, köfte patates pilav
ama pilav ve patates yemicem, 3 tane köfte yerim, salata yoğurt belki de 1 dilim ekmek yerim bilmiyorum
sonrta görüşürüz burda olursanız inşallah
iyi akşamlar şimdilik

haklısın canım hakettin ödülü :)) afiyet olsun kolay gelsib bende bi mutfağa gideyim

Sevgili bayanlar, ara öğünümü biraz geç de olsa yaptım.. 1 bardak süt içtim yarım yağlı. Akşam evde ne yemek var bilmiyorum ama yoğurt ve meyve yemek istiyorum, umarım uyarım bu kararıma.

Ooh afiyet olsun misler gibi bi öğün olur. Bu arada akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun canımcım?

bugün öğle yemeği yiyemedim sadece bi muz yiyebildim kızlar
o da fazlasıyla tok tuttu.
ara öğün olarak 10 kadar ceviz içim vardı onlardan atıştırdım
akşama da maydonoz çorbası yapıyorum
bol ekşili diyete çok uygun ve evde herkesin yiyebileceği bi çorba
hem de çok lezzetli
yanında da yoğurt ve salata yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…