- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.501
sadece tarif ama şekerim.yemeden yanında yatıcaksın :))
ebreheciğm merhabaaaa
ot çöp suyu içmekten bi hal olduk valla
bu akşam yapayım madem
arada değişiklik olsun
Merhaba canıııımmm, nasılsın?
Çok sevindim oğlunun iyi olmasınaMaaşallah.
canım oğluşum iyi çok şükür. muhtemelen kontroller ayda 1 sonra 3 ayda bir olacak. kontrol süresi problem olmazsa uzayacak.
iyi iyi maşallah diyelimnazar değmesin.Çok sevindim
hastane dönüşü iş yerine döndüm. hemen size takılayım dedim. önümüzdeki hafta ultrason ve pet çekimimiz var. tomografi de temiz çıkınca hastane işimiz aylık kontrollere dönecek.
sağol arkadaşım
ellerine sağlık canım gördüm paylaşımınıtakyoncum yaptım canım paylaşımımı :)
bu arada bugün pcyi kocişten alamadığım için gelemedim fazla
sabah kahvaltım iyiydi ama sonra çok iyi beslenemedim, zaten hafta sonları çok düzenli olmuyo
akşama doğru brokoli ve yoğurt yedim, ekmksiz,sonrada yemek yemedim,
akşam saat 8e doğru da 25 dk uzay yürüyüşü, 15 dk leslie yaptım
6 yarım ceviz ve 1 elma ile 1 mandalina yedim kızlar
geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam hastalık havası o saatte ben uyumuyordum malesef o sıcak yatağımı bırakıp kursa gitmiştimherkes uyuyo mu daha :)
pazar pazar ne bağırıyosun diyecekler şimdi.
bir bardak sütten sonra
1,5 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk ayva reçeli yle kahvaltımı yaptım
ara: yarım ayva yiyorum.
dayak yemiş gibiyim, bütün vücudum ağrıyor. leslie sansone yapmak istiyorum bakalım
aynen bende sabahları ilk sinirlendiğim şey saatin alarmı yoksa benimde uyanasım yok hiç :))Hadi kızlar uyanın artık ben çoktaaaaaaaaaaaaan uyandım tabi uyandıran olmasa akşama kadar uyurumda o ayrı mesele
işte sonunda kaçamağını buldum esw ne o kızartmalar :))) afiyet olsun canım ama yaramasın :))tünaydın sevgili takımım, bugün ancak gelebildim
sabah kahvaltısı olarak
1.5 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
3 yeşil biber
3 zeytin
3 kızarmış patates :))
yarım dilim ekmeğimi tahin pekmezle yedim, 2 çay kaşığı ancadır
ara yapamadım, bugün mutfaktan çıkamadım zaten
öğle yemeği olarak da
3 tahta kaşık kıymalı karnıbahar
roka, tere, yeşil soğan salatası
1.5 dilim ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
kaçırmamışsın canım ama akşam olduğu için ekmeği bir dilim yeseydin daha iyi olurdu esw duymasın ekmek yeme dediğimi :))Akşam yemeğimi yedim: patlıcan yemeği (az yağlı), 2 dilim ekmek, bikaç kaşık yoğurt, turp.
Umarım fazla kaçırmamışımdır. Leslieyi tekrar yapmak istiyorum ama çok halsizim
hoşgeldin canım daha önce başka takımda olduğun için kuralları biliyorsundur hatırlatmama gerek yok umarım paylaşımlarını eksik etme tekrar hoşgeldin :)merhabalar aranıza yeni katıldım 9.takımdaydım daha önce boyum 175 kilom 72-73 2 ayda 67ye inmem lazım bebek düşünüyorum.ama tatlı krizlerim çok sık geliyor bu aralar
inşallah senacım çok güzel bir ekip kurduk hep devam ederiz inşallah tabi klolar kalmasın biz devam ederken onlarda gitsin :)))kızlar geçmişi okudum. takım olarak bayağı kötü durumdayız. bu arada eswciğim seni kutluyorum.aman kızlar 5. takım kapatılmasın. bizler iyi bir ekip olduk bu bozulmaz inşallah. takyoncuğum sen de kaptan olarak elinden geleni yapıyorsun. sonsuz teşekkürler ceza sistemi çok güzel olmuş.shellyciğm çok tatlı itiraf etmiş:95::95: begümcümhastaymışsın geçmiş olsun. inşallah bu hafta da işlerimi bitirdikten sonra aranıza dönerim hastane işleri belli olmuyor.tam bitti derken başka birşeyle karşılaşıyorsun. güzel ve sağlıklı günler inşallah bizleri bekliyordur. hepinizi fırsat buldukça aranıza tekrar döneceğim.:92:
evet ebrehacim sen yazmıştın okudum canım o zaman sadece sen yazmıştın :)Günaydın arkadaşlar
Mutlu ve başarılı bir hafta diliyorum..
Ben yorumumu yazmıştım canım, daha çok dikkat edeceğim artık ama sürekli de burada olmam mümkün değil maalesef, ofiste yasak çünkü ama ben delip muhabbete daha çok katılacağım
günaydın canım afiyet olsun :)günaydın kızlar
sabah kahvaltımı 2 dilim beyaz ekmek ve beyaz peynirle yapmaktayım şu an
yanında domates salatalık felan yeseydin acıkmazdın canım afiyet oldun :))Kahvaltım: 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir
Doyamadım o yüzden 2 saat sonra 1 kupa hazır çorba içtim.
evet canım siz yeni geldiğinizde bir kapanma evresi geçirmiştik paylaşımlar az olduğu ve kilo vermenin durduğu bir zamandı ondan öncede bir kapanma hezeyanı yaşamıştık paylaşımlarımız sık olunca motive oluyoruz takım olarak güçleniyoruz inşallah hep böyle devam ederiz :))Günaydın kızlar,
Ben antibiyotik aldım geceden ve bu sabah, o şekilde ayakta durabiliyorum.
Takyoncum, ben bizim takımın kapanma durumunu hiç bilmiyodum. biz daha ilk kez bu hafta gerilere düştük, onda bile birincimiz var. diğer haftalar hep dereceye girdik biz neden kapanma tehlikesi yaşıyoruzpaylaşımların az olmasından mı yoksa?
Ebrehecim bahsettiğin callanetics nedir? herhangi bir linki varsa ben de indirip bakmak istiyorum.
Bu arada leslie nin yoga, plates ve abs 3 lü setini de indirdim. Bakalım yapıcam spora gidemediğim günlerde.
Sabah: 2 dilim kepek ekm., 1 yumurta, 1 kk peynir, 1çay k. zeytin ezmesi, kepek ekmeğinin 1 dilimine bal sürdüm, ıhlamur.
ara: 5i 1 yerde çayı
şimdilik aç değilim sanırım yediğim ekmek 2 dilim olunca acıkmadım :) ama bal boğazımı yumuşattı.
Güzel bir hafta diliyorum herkese. Ben hafta sonu büyük bir iddiada bulundum bütün takımlara yazdım bu cuma 70 olucam diye ama bi de rahatsızlandım. bu akşam da misafir gelecek. Artık onlar gittikten sonra leslie ve yer hareketleriyle sporumu yaparım ama umarım onların yanında ikramlardan yemem. Yoksa benim iddiam asılsız çıkar cumaya. Dua edin bana kızlar :)
geçmiş olsun ferihancım dikkat edin shelly de hasta sakın bize bulaştırmayın bak :))) vitaminlerini eksik etme canım ve grip çornasından yap iç çok iyi geliyormerhabaa canım takımım naılınız ben çok haştayım grip oldum hafta şonu ama dinlenemediğim için çok ağır geçiyor dahada ağırlaşırşam izin alıp eve gidicem . haftaşonu diyetimi bozdum ama öyle abartmadım çünkü c vitamini almadığım için dirençşiz kalmıştım . bugün 3 günlük bir şok diyet yapmaya başladım pirinç lapaşı diyeti aşlında diyette değil detokş diyelim şimdi biraz işim var aşlında hiç halimde yok ama neyşe çabuk biter inşallaha günüm tekrar görüşmek üzere hoşçakalın .
ellerine sağlık Allah kabul etsin canım o kadar emek verip yapınca da bir kase içmeden olmuyor işte :)bende bu sabah standart bi kahvaltı yaptım.ama son çayımla çeyrek dilim çörek yedim bu yüzden ara yapmıyorum
ayrıca kendimi tebrik ediyorum.Cumartesi ve pazar günü misafirlerim vardı ama diyetim hiç kaçmadı diyebilirim.
Düzenli bir kahvaltı ye akşam yemeği yedim.Sadece pazar günü aşure yaptığım için yarım kase aşure yedim ara öğün olarak o kadar.Pek te güzel yapmışım :)
ben de bıktım bu otlardan. kendimi inek zannediyorum. birde emziriyorum ya hollanda ineği misali. :))
herkese iyi akşamlar haftasonu hezemetinden kurtuldum şükür ancak kendime gelebildim :)) bugün ki menümü yazayım arkadaşlar
sabah
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 lokma yumurta
öğlen
1 kepçe çorba
1 porsiyon yoğurtlu makarna
akşam
daha yemedim ama ıspanak çorbası içiçen yanındada 1 dilim ekmek yerim
BU akşam mevye yerine yiyebilirim ama evdekiler yerken
takyoncum afiyet oslun canım
3 tanecik patatesi ödül olarak yedim :))
ben de akşam yemeği hazırlıcam kızlar, köfte patates pilav
ama pilav ve patates yemicem, 3 tane köfte yerim, salata yoğurt belki de 1 dilim ekmek yerim bilmiyorum
sonrta görüşürüz burda olursanız inşallah
iyi akşamlar şimdilik
haklısın canım hakettin ödülü :)) afiyet olsun kolay gelsib bende bi mutfağa gideyim
takyoncum afiyet oslun canım
3 tanecik patatesi ödül olarak yedim :))
ben de akşam yemeği hazırlıcam kızlar, köfte patates pilav
ama pilav ve patates yemicem, 3 tane köfte yerim, salata yoğurt belki de 1 dilim ekmek yerim bilmiyorum
sonrta görüşürüz burda olursanız inşallah
iyi akşamlar şimdilik
ben de bıktım bu otlardan. kendimi inek zannediyorum. birde emziriyorum ya hollanda ineği misali. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?