- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.801
Tatlı krizi bitti karbonhidrat krizi başladı. Canım istiyo ve çok zor tutuyorum kendimi. Bu aralar fazla giremiyorum, geçen hafta ben griptim ondan sonra sırayla evde herkes oldu. Neyse biz atlattık ama çocukların atlatması zor oluyo. Hava serinlemeye başladı bizim inatçı cimcime lere çorap giydirmek işkence. Hala yaz ayının rahatlığındalar üşütüyorlar. Ben onların peşinde kendimi unutuyorum zaten çoğunlukla. Sabah büyükle tartıştık bi dünya. Yemek yemiyor, mandalina suyu sıktım içiremedim, şurup içmek istemedi zorla verdim artık tükendim. Büyük okulda şimdi. Az önce de küçükle parka çıktık. Çişi geldi eve döndük. 15 dk bile olsa ona da bana da açık hava iyi geldiEvet canım yeni hedeflerle yola devam edeceğim şimdi. İnat ettim mi karşımda tartı bile duramaz er ya da geç elde ediyorum.
Sen nasılsın? Bu ara pek giremiyorsun sanki? Her şey yolunda mı. Tatlı krizin geçti mi?
Geçmiş olsun canım.. bir de hastalık zamanı huyu değişebiliyor çocukların.. sabahki zorluk belki de böyle bir şeydir. Umarım bir an önce iyileşirler. Açık havaya çıkmak da çok iyi.. sağlık için de şart en iyisini yapmışsınız..Tatlı krizi bitti karbonhidrat krizi başladı. Canım istiyo ve çok zor tutuyorum kendimi. Bu aralar fazla giremiyorum, geçen hafta ben griptim ondan sonra sırayla evde herkes oldu. Neyse biz atlattık ama çocukların atlatması zor oluyo. Hava serinlemeye başladı bizim inatçı cimcime lere çorap giydirmek işkence. Hala yaz ayının rahatlığındalar üşütüyorlar. Ben onların peşinde kendimi unutuyorum zaten çoğunlukla. Sabah büyükle tartıştık bi dünya. Yemek yemiyor, mandalina suyu sıktım içiremedim, şurup içmek istemedi zorla verdim artık tükendim. Büyük okulda şimdi. Az önce de küçükle parka çıktık. Çişi geldi eve döndük. 15 dk bile olsa ona da bana da açık hava iyi geldi
Rakipçiiimm dikkat et kaçamaklaraKızlar menüm
Kahvaltı yok
Bir çikolata yedim (kriz geldi engel olamadım kendime)
Öğlen
İki dilim t.be ekmegi
beyaz beynir
domates
5.yesil zeytin 1 bardak çay
azicik yağda yumurta
sonrasinda p.biberli yoğurt bir kase
simde de 2 tane galeta çubuğu yedim
aksam
Sarma var ne kadar yediğimi yazacam
ŞimdidenRakipçiiimm dikkat et kaçamaklara
Perşembe hurma diyeti düşünüyorum ben dee
Etmeye çalışıyorum cnmRakipçiiimm dikkat et kaçamaklara
Evet canım içebiilirsin ama hem hurma hem kayısı zorlamasın bağırsakları :)) soda kahve çay vs içebilirsin hurma diyetindePerşembe hurma diyeti düşünüyorum ben deene bileyim soda, kayısı çayı filan içebiliyomuyuz acabasıı?
Bilmiyorum cnm yaa yemem o zaman
Aa hurma da lifliydi doğru yok ben sadece iki tanecik şeye mi mahkumum acabası diye dediydimEvet canım içebiilirsin ama hem hurma hem kayısı zorlamasın bağırsakları :)) soda kahve çay vs içebilirsin hurma diyetinde
Kıyamam bir iki tane göz hakkı alırsın ama geçen haftada + geldin ya ondan diyorum biraz sık kemerleri hemen mezun ol inş keşke sizin yerinizde olsak vallaaBilmiyorum cnm yaa yemem o zaman
Kaydettim şahanesin ya iilk mezun sen olacaksın galiba :)) tedavi zamanıda yaklaşıyor7210 adım tempolu yürüyüş yaptımCherry Mom temizlikten bacaklarım hamlamıştı bunu da üstüne cila yaptım
yok canım yiyuebilirsin emnis de yazmış zatenPerşembe hurma diyeti düşünüyorum ben deene bileyim soda, kayısı çayı filan içebiliyomuyuz acabasıı?
Kaydettim şahanesin ya iilk mezun sen olacaksın galiba :)) tedavi zamanıda yaklaşıyor7210 adım tempolu yürüyüş yaptımCherry Mom temizlikten bacaklarım hamlamıştı bunu da üstüne cila yaptım
aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışım ben dePerşembe hurma diyeti düşünüyorum ben deene bileyim soda, kayısı çayı filan içebiliyomuyuz acabasıı?
Bende yazmışım sayfada sorun vardı demek :)aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?