- 23 Mart 2016
- 30.149
- 90.792
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.841
Yo yooo yemeyecek vazgeçti kimse bişey yemeesin durunnnRakibinin ye ne olacak ki? Bir daha mı geleceksin dünyaya dediğini duyar gibiyim. @Nefesimmmsin akşama sarma yiyeceği için senin de çikolata yemen dengeli olur :)
Cahillik başa bela
Listeye mi eklesek içli köfte yapımı diye hahahaajAkşam menüm değişti. Çünkü içli köfte yaptım, 3 köfte kadar kavrulmuş kıyma yedim.ton balıklı salata yerine..
Cherry Mom 30 dakika cardio yürüyüş yaptım, 500 ip atladım. Ama bence bunlar boş. Asıl Kaç saat içli köfte yaptım. Biliyorsunuz içli köfte sporu bana eksi yazar :)
Ben de becerebilir miyim acaba sizinle denesem mi. Sıvı diyeti ismi bile korkutuyor gerçi beni ama...Tmm ozamnn bu hafta sıvı yapalım aynen perşembe mi olsun ? Yoksa Çarşamba perşembe mi
Oooo içli köfte yaptıysan bu cuma 72yi görürsün hacıAkşam menüm değişti. Çünkü içli köfte yaptım, 3 köfte kadar kavrulmuş kıyma yedim.ton balıklı salata yerine..
Cherry Mom 30 dakika cardio yürüyüş yaptım, 500 ip atladım. Ama bence bunlar boş. Asıl Kaç saat içli köfte yaptım. Biliyorsunuz içli köfte sporu bana eksi yazar :)
En yüksek puanı da ona vermek lazım etkili bir spor garanti ederim :)Listeye mi eklesek içli köfte yapımı diye hahahaaj
Oooo içli köfte yaptıysan bu cuma 72yi görürsün hacı
Evet evet evet yaparsın ne var ki bu arada ben sıvı diyetinde ceviz faaln var diye okudum aama ??Ben de becerebilir miyim acaba sizinle denesem mi. Sıvı diyeti ismi bile korkutuyor gerçi beni ama...
Ben de becerebilir miyim acaba sizinle denesem mi. Sıvı diyeti ismi bile korkutuyor gerçi beni ama...
Sonra diyecekler ki arkadaş kadın sonuncu oluyor sebebi komik 1. Oluor sebebi yine komik hahaahahaAy dur yarın da yapayım.. ben Cuma’ya kadar seri üretime geçeyim en iyisi :) haftanın birinci olacağım sırlarıma da bunu yazacağım. Sporla kilo alan içli köfte ile zayıflayan bir manyak :)
Ahaha ne komik olur ama ya.. mahallenin delisine çıkar adım :)Sonra diyecekler ki arkadaş kadın sonuncu oluyor sebebi komik 1. Oluor sebebi yine komik hahaahaha
Bu menüde içe içe şişeceksin ve açlık hissetmeyeceksin bence :)Sıvı diyeti listesi:
Sabah:
-1 bardak limonlu su
-1 bardak portakal suyu
-1 adet ceviz
Ara Öğün:
-1 bardak şekersiz ılık süt
-3 bardak limonlu su
Öğle:
-2 kase çorba
-Tuzsuz ayran (sınırsız)
Ara Öğün:
-3 bardak meyve suyu
Akşam:
-Yarım paket light labne peynir
-Meyve suyu (sınırsız)
Her tür çorba oluyo dimi. Kısıtlama yok mu.Evet evet evet yaparsın ne var ki bu arada ben sıvı diyetinde ceviz faaln var diye okudum aama ??
Çorbalar ayranlar püreler yoğurtlar bence gayet yeterli
Sabah 68.5 gördüm fakat ikindi 68.9 idim şok oldum aslında bildiğin aç geziyorum ama niye öyle oldu anlamadım
Bencede :)))Bu menüde içe içe şişeceksin ve açlık hissetmeyeceksin bence :)
Taneli çorba değildir herhaldeHer tür çorba oluyo dimi. Kısıtlama yok mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?