- 23 Mart 2016
- 30.148
- 90.790
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.781
Evet canım açıldı ama bir yandan da regliydim ya o yüzden hangisine bağlayacağımı bilemedim :))) okuduğum kadarıyla hurma herseferinde aynı etkiyi yapmıyormuş en iyisi ilk yaptığın oluyormuş hepHaklısın canım.. sende de böyle iştah açıldı mı hurma diyeti sonrası? dikkat ediyorum zAten baksana bir taze fasülye yiyeceğim yemek saatini bekliyorum :) sanırım hayatımda ilk defa yemek aşerdim.. hurma diyetini sevdim ama dediğim gibi bir gün ve perşembe günleri uygun benim için.
Ay yok evet kendin ayarla canım onu sonra yaparsın 60 lardaGeçen koşu bandında cardio yaptım ya, programlardan birisini seçtim 30 dakikada 300 kalori yakacağım. Dün bacaklarım yine pert oldu :) çünkü bir aşamasında 8 dakika koşturdu hain program :) o yüzden gün aşırı yapar oldum. Bugün de bir yarım saat kendim cardio yapacağım makine çok acımasız bence :)
AA haftaya yapsak belki de sonuç alamayacağız öyle mi? İf ile ne kilolar veriyor insanlar benim vücutta sanırım açlık algısı oluştu beni hiç olumlu etkilemedi.. ama kan şekerim iyi çıkıyor diye devam ediyorum.Evet canım açıldı ama bir yandan da regliydim ya o yüzden hangisine bağlayacağımı bilemedim :))) okuduğum kadarıyla hurma herseferinde aynı etkiyi yapmıyormuş en iyisi ilk yaptığın oluyormuş hep
Valla bizim bünyeler mi yalan bende bilemedim karataylada yığınla insan ayda min 8 kg veriyor hemde sadece 40 dk yürüyüşle ..AA haftaya yapsak belki de sonuç alamayacağız öyle mi? İf ile ne kilolar veriyor insanlar benim vücutta sanırım açlık algısı oluştu beni hiç olumlu etkilemedi.. ama kan şekerim iyi çıkıyor diye devam ediyorum.
Bu hafta derece yapmamız lazım kızlar nota aldık ya sildirmeliyiz
Yapanlar öyle diyor canım daha az veriliyormuş. Şekeri etkilememesi iyi olmuş canımAA haftaya yapsak belki de sonuç alamayacağız öyle mi? İf ile ne kilolar veriyor insanlar benim vücutta sanırım açlık algısı oluştu beni hiç olumlu etkilemedi.. ama kan şekerim iyi çıkıyor diye devam ediyorum.
Evet canım iyi hatırlattın inş iyi olur bakalımYa evet geçen hafta kabus gibiydi bu hafta Cuma günü çiçek açsın takımımızda.. özlenen 1. Liğimizi alalım hatta.. sen Çarşamba ödem atıcı başla bu arada reglin yaklaştığı için. Ben de haftaya yapacağım.
Valla bizim bünyeler mi yalan bende bilemedim karataylada yığınla insan ayda min 8 kg veriyor hemde sadece 40 dk yürüyüşle ..
Ben de ananasa başladım. Dün kabukları kaynattım ve daha şimdiden 3 bardak içtim. Ara öğünü de ananas ile yaptım.Evet canım iyi hatırlattın inş iyi olur bakalım
Benim eşim de bulgur pilavını ekmekle yer ve daha birçok şeyi. Çok sinir bozucu gerçekten. Yıllarca hep aynı kiloda ve fittir.benim kız kardeşimde mantıyla yarım ekmek yer tığ gibi sinir oluyorum
Tebrikler canım. Biliyordum bugün hedefine ulaşacağını. Geçen hafta tartıyla çok inatlaştınız ama bak sonunda oldu. Sen aklına koyduğunu yaparsın artık tartı da seni tanıdıTam nokta atışı olmuş ne 100 gr fazla ne 100 gr eksik.. hedeflediğim yerdeyim.. Yani başka bir şey isteseymişim keşke, 70 falan mesela :)
Bugun detoksa başlasam çok iyi olur ama şu an elma, tarçın yulaf ezmesi istediğimi hiç sanmıyorum. Bugün gerçekten özgür takılmak istiyorum. Yarın başlayacak niyeti kendimde bulurum umarım
Evet canım yeni hedeflerle yola devam edeceğim şimdi. İnat ettim mi karşımda tartı bile duramaz er ya da geç elde ediyorum.Benim eşim de bulgur pilavını ekmekle yer ve daha birçok şeyi. Çok sinir bozucu gerçekten. Yıllarca hep aynı kiloda ve fittir.
Tebrikler canım. Biliyordum bugün hedefine ulaşacağını. Geçen hafta tartıyla çok inatlaştınız ama bak sonunda oldu. Sen aklına koyduğunu yaparsın artık tartı da seni tanıdı
ama spordan sayılmıyor onlar canım yaaaBu kadar çalıştıktan sonra spor yapmadım deme bence kaptanım :)
canım bahçeden ürün gelince ziyan etmeyeyim diye yaptım sadece samandağ ve jalopeno biberi hazır aldımOh ellerinize sağlık orduya yetecek kadar kışlık oldu herhalde :))
Ve evet bencede arayı açmayın kaptanım :))
Cnm kilo sabitNefesimmmsin sende durumlar ne hafta sonu düzensiz oldu ya +var mı ? Bu hafta senden atak bekliyoruz
Haklısın ama hareket harekettir. Ne olursa olsun büyün gün yatan birisi ile aynı enerjiyi yakmadığın için daha çok kalori harcamış oluyorsun ama tabiki zayıflamak istediğimizde spor ile daha kolay oluyor her şey..ama spordan sayılmıyor onlar canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?