Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım açıldı ama bir yandan da regliydim ya o yüzden hangisine bağlayacağımı bilemedim :))) okuduğum kadarıyla hurma herseferinde aynı etkiyi yapmıyormuş en iyisi ilk yaptığın oluyormuş hep

Ay yok evet kendin ayarla canım onu sonra yaparsın 60 larda

Evet canım açıldı ama bir yandan da regliydim ya o yüzden hangisine bağlayacağımı bilemedim :))) okuduğum kadarıyla hurma herseferinde aynı etkiyi yapmıyormuş en iyisi ilk yaptığın oluyormuş hep
AA haftaya yapsak belki de sonuç alamayacağız öyle mi? İf ile ne kilolar veriyor insanlar benim vücutta sanırım açlık algısı oluştu beni hiç olumlu etkilemedi.. ama kan şekerim iyi çıkıyor diye devam ediyorum.

Valla bizim bünyeler mi yalan bende bilemedim karataylada yığınla insan ayda min 8 kg veriyor hemde sadece 40 dk yürüyüşle ..

Bu hafta derece yapmamız lazım kızlar nota aldık ya sildirmeliyiz

Ya evet geçen hafta kabus gibiydi bu hafta Cuma günü çiçek açsın takımımızda.. özlenen 1. Liğimizi alalım hatta.. sen Çarşamba ödem atıcı başla bu arada reglin yaklaştığı için. Ben de haftaya yapacağım.

Yapanlar öyle diyor canım daha az veriliyormuş. Şekeri etkilememesi iyi olmuş canım

Evet canım iyi hatırlattın inş iyi olur bakalım

Valla bizim bünyeler mi yalan bende bilemedim karataylada yığınla insan ayda min 8 kg veriyor hemde sadece 40 dk yürüyüşle ..

Evet if de öyle bir diyet sanki insanlar bir sürü kilo veriyor hem de benden daha fazla yiyerek.. ben ondan kaynaklı 100 gr bile verdiğimi sanmıyorum. Biraz karışık bir zamanda başladım, direnç kilosu etkiledi muhtemelen ama bakalım bu hafta anlarız.

Evet canım iyi hatırlattın inş iyi olur bakalım
Ben de ananasa başladım. Dün kabukları kaynattım ve daha şimdiden 3 bardak içtim. Ara öğünü de ananas ile yaptım.
Bu hafta ana diyet listesini de değiştirdim biraz. Yine eski listelerimden gidiyorum ama değişiklik iyidir

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 dilim ekmek, 3 üçgen peynir, domates salatalık, 2 tatlı kaşığı biber sosu ( kendim yaptım) 2 ceviz

Ara; 1 dilim ananas, 10 çiğ fındık

Öğlen :7 kaşık taze fasülye ( sabah 2 tatlı kaşığı biber sosu yediğim için 1 kaşık eksik) 1 dilim ekmek

Ara; 1 bardak ayran

Akşam ; 120 gr ton balığı ile salata, 1 tk nar ekşisi ile

Ara ; 1 bardak ayran

3 lt su
3 bardak ananas suyu, 1 bardak detoks çayı
Spor sonra yazacağım. Henüz sadece 15 dakika cezamı yaptım.

benim kız kardeşimde mantıyla yarım ekmek yer tığ gibi sinir oluyorum
Benim eşim de bulgur pilavını ekmekle yer ve daha birçok şeyi. Çok sinir bozucu gerçekten. Yıllarca hep aynı kiloda ve fittir.
Tebrikler canım. Biliyordum bugün hedefine ulaşacağını. Geçen hafta tartıyla çok inatlaştınız ama bak sonunda oldu. Sen aklına koyduğunu yaparsın artık tartı da seni tanıdı

Evet canım yeni hedeflerle yola devam edeceğim şimdi. İnat ettim mi karşımda tartı bile duramaz er ya da geç elde ediyorum.
Sen nasılsın? Bu ara pek giremiyorsun sanki? Her şey yolunda mı. Tatlı krizin geçti mi?

ama spordan sayılmıyor onlar canım yaaa
Haklısın ama hareket harekettir. Ne olursa olsun büyün gün yatan birisi ile aynı enerjiyi yakmadığın için daha çok kalori harcamış oluyorsun ama tabiki zayıflamak istediğimizde spor ile daha kolay oluyor her şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…