- 23 Mart 2016
- 30.149
- 90.791
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.821
İyi gelir yürüyüş kaptanım havada artık serin güzel ayılıyor insan :)kızlar bugün nedense ayılamadım akşam fırsatım olursa biraz yürüyüş yapacağım kendime geleyim gözüm açılmıyor uykudan
Geçmiş olsun canım onlarda atlatır inş biran önce . Eve bir grip girdimi fena oluyor zaten. Eşime diyorum dışarıdan bize virüs getirme hastalanır san git otelde kal :)))Tatlı krizi bitti karbonhidrat krizi başladı. Canım istiyo ve çok zor tutuyorum kendimi. Bu aralar fazla giremiyorum, geçen hafta ben griptim ondan sonra sırayla evde herkes oldu. Neyse biz atlattık ama çocukların atlatması zor oluyo. Hava serinlemeye başladı bizim inatçı cimcime lere çorap giydirmek işkence. Hala yaz ayının rahatlığındalar üşütüyorlar. Ben onların peşinde kendimi unutuyorum zaten çoğunlukla. Sabah büyükle tartıştık bi dünya. Yemek yemiyor, mandalina suyu sıktım içiremedim, şurup içmek istemedi zorla verdim artık tükendim. Büyük okulda şimdi. Az önce de küçükle parka çıktık. Çişi geldi eve döndük. 15 dk bile olsa ona da bana da açık hava iyi geldi
maşallah .muradına erdin sonunda.ama dikkatli ol. yazıcam şimdiTam nokta atışı olmuş ne 100 gr fazla ne 100 gr eksik.. hedeflediğim yerdeyim.. Yani başka bir şey isteseymişim keşke, 70 falan mesela :)
Bugun detoksa başlasam çok iyi olur ama şu an elma, tarçın yulaf ezmesi istediğimi hiç sanmıyorum. Bugün gerçekten özgür takılmak istiyorum. Yarın başlayacak niyeti kendimde bulurum umarım
kaptanım süpersin ama yorma kendini bu kadar heleki yardım eden yoksa.parça parça yap hasta olursun sonraayy kızlar bir daha bu kadar uzun süre girmemezlik etmeyeceüğim canım çıktı geriden oku oku gelirken ama sonunda bitti ben sabah tartılamadım maaalesef haftasonu ctesi sabah evde kışlık hazırlık yaptım acı sos jalopene turşu vs sonra bahçede çalıştım 2-3 saat pazar gün de konserve güveç, çocuklara hafta içi kolaylık olsun diye fırında sebze kızartma ve enginar yaptım hiç oturmadan bi dünyanın ütüsünü yaptım ortalığı toparla derken canım çıktı spora gidemedim ama popomun üzerine de hiç oturamadım maalesef sabahleyin de geç kaldık diye tartılamadım
aynı fikirdeyim tek gün iyidirİp yok cardio yok sadece hurma var :) bana iki gün fazla geldi ama sanırım.. bir gün ideal. Belki Perşembe’leri yapılabilir bu diyet. Dün akşam baş ağrım geçmek bilmedi.. ve tüm akşam boyunca sabah olsa da kahvaltı etsem diye konuşup durdum :)
bugün tamda onu tespit ettim.perşembe hurma yaptım.cuma eksiydim.ctesi sabit.pazar sabit.resmen kaçamak yapmamı bekliyomuş bi poğça insana +400 getirmez yoksaYo yo girmedim karnım dümdüz ondan 73 küsür bekliyordum :)) demek midem sırtıma güzel yapışmış :))))
Kuzum cumaya kadar tartı yok unutma birde hurmadan sonra çok dikkat et biraz havada bir kilo oluyor kolay geri gelebilir ekstra dikkat lazım biliyorsun
ilk yaptığım eksi 400dü sanırım.bu seferki eksi 600Evet canım açıldı ama bir yandan da regliydim ya o yüzden hangisine bağlayacağımı bilemedim :))) okuduğum kadarıyla hurma herseferinde aynı etkiyi yapmıyormuş en iyisi ilk yaptığın oluyormuş hep
okul başlayınca hastalık kapıda demektir canım.yetmez bize de bulaşır.döner döner yine dolaşır.normal besinlerin yanında vitamin takviyesi şart en azından bahar aylarında.Tatlı krizi bitti karbonhidrat krizi başladı. Canım istiyo ve çok zor tutuyorum kendimi. Bu aralar fazla giremiyorum, geçen hafta ben griptim ondan sonra sırayla evde herkes oldu. Neyse biz atlattık ama çocukların atlatması zor oluyo. Hava serinlemeye başladı bizim inatçı cimcime lere çorap giydirmek işkence. Hala yaz ayının rahatlığındalar üşütüyorlar. Ben onların peşinde kendimi unutuyorum zaten çoğunlukla. Sabah büyükle tartıştık bi dünya. Yemek yemiyor, mandalina suyu sıktım içiremedim, şurup içmek istemedi zorla verdim artık tükendim. Büyük okulda şimdi. Az önce de küçükle parka çıktık. Çişi geldi eve döndük. 15 dk bile olsa ona da bana da açık hava iyi geldi
İnşallah olabiliriimmKaydettim şahanesin ya iilk mezun sen olacaksın galiba :)) tedavi zamanıda yaklaşıyor
Sağol kaptanımyok canım yiyuebilirsin emnis de yazmış zaten
Sıvı mı hurma mı karar veremedim ya :/ aslında sıvı yapasım var ama meyve suyu sıkıntı ne yapacağım kiCherry Mom perşembemi yapıyoruz sıvı diyetini
kuru kayısıdan komposto yapsak yada vişneden olmazmı.bide mandalina çıkmış onu sıksak limon sıkacağında.olmadı elma püresi de yaparız rendeleyip nasılSıvı mı hurma mı karar veremedim ya :/ aslında sıvı yapasım var ama meyve suyu sıkıntı ne yapacağım ki
Aslında evet böyle olur arada ayran yoğurt çorba bitti gitti :) sadece günleri belirleyelim :)kuru kayısıdan komposto yapsak yada vişneden olmazmı.bide mandalina çıkmış onu sıksak limon sıkacağında.olmadı elma püresi de yaparız rendeleyip nasıl
hurmayıda çarşamba yapıyım dedim ama kararsızım onda
hurmadn sonra sıvı zor olur.o yüzden ya hurmayı perşembe yapalım yada bu hafta sadece sıvı yı yapalımAslında evet böyle olur arada ayran yoğurt çorba bitti gitti :) sadece günleri belirleyelim :)
kakaolu süt.tarçınlı kahve vsÇikolata krizlerim geldinapsamki acaba
Tarçınlı kahveyi deniyim bakim bii tişikkürleerkakaolu süt.tarçınlı kahve vs
İçiyorsundur neden içemeyesin ki? Şekersiz kalorisiz her sıvı serbest bence :)Perşembe hurma diyeti düşünüyorum ben deene bileyim soda, kayısı çayı filan içebiliyomuyuz acabasıı?
Cahillik başa belaİçiyorsundur neden içemeyesin ki? Şekersiz kalorisiz her sıvı serbest bence :)
Krizlerim birde kriz değil :)) eve şu sağlıklı meyve barlarından alabilirsin aslında acil durumda iş görür :)Çikolata krizlerim geldinapsamki acaba
Tmm ozamnn bu hafta sıvı yapalım aynen perşembe mi olsun ? Yoksa Çarşamba perşembe mihurmadn sonra sıvı zor olur.o yüzden ya hurmayı perşembe yapalım yada bu hafta sadece sıvı yı yapalım
Rakibinin ye ne olacak ki? Bir daha mı geleceksin dünyaya dediğini duyar gibiyim.Çikolata krizlerim geldinapsamki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?