Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım onlarda atlatır inş biran önce . Eve bir grip girdimi fena oluyor zaten. Eşime diyorum dışarıdan bize virüs getirme hastalanır san git otelde kal :)))
Çorap giymiyorlar he benimkide çıkarmaz plaja bile çorap giyer yazın sıkıntı oluyor bize sana da kışıın :) ne yapsakta terslik olsa diye bakıyorlar işte :)))

maşallah .muradına erdin sonunda.ama dikkatli ol. yazıcam şimdi
kaptanım süpersin ama yorma kendini bu kadar heleki yardım eden yoksa.parça parça yap hasta olursun sonra
aynı fikirdeyim tek gün iyidir
bugün tamda onu tespit ettim.perşembe hurma yaptım.cuma eksiydim.ctesi sabit.pazar sabit.resmen kaçamak yapmamı bekliyomuş bi poğça insana +400 getirmez yoksa
Evet canım açıldı ama bir yandan da regliydim ya o yüzden hangisine bağlayacağımı bilemedim :))) okuduğum kadarıyla hurma herseferinde aynı etkiyi yapmıyormuş en iyisi ilk yaptığın oluyormuş hep
ilk yaptığım eksi 400dü sanırım.bu seferki eksi 600
okul başlayınca hastalık kapıda demektir canım.yetmez bize de bulaşır.döner döner yine dolaşır.normal besinlerin yanında vitamin takviyesi şart en azından bahar aylarında.

şimdi hurma diyetinden de tırsar oldum böyle geri gelmek için kaçamak bekliyosa .benim için pek iyi bi yöntem değil gibi.ama bi yandan da çarşamba yapasım var.
bi beslenme değişikliği yapmak istiyorum önerisi olan varmı
mesela 3+3 öğünlere dönsem iyimi olur kötümü

Son düzenleme:
Sıvı mı hurma mı karar veremedim ya :/ aslında sıvı yapasım var ama meyve suyu sıkıntı ne yapacağım ki
kuru kayısıdan komposto yapsak yada vişneden olmazmı.bide mandalina çıkmış onu sıksak limon sıkacağında.olmadı elma püresi de yaparız rendeleyip nasıl
hurmayıda çarşamba yapıyım dedim ama kararsızım onda

Aslında evet böyle olur arada ayran yoğurt çorba bitti gitti :) sadece günleri belirleyelim :)

Aslında evet böyle olur arada ayran yoğurt çorba bitti gitti :) sadece günleri belirleyelim :)
hurmadn sonra sıvı zor olur.o yüzden ya hurmayı perşembe yapalım yada bu hafta sadece sıvı yı yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…