- 23 Mart 2016
- 30.151
- 90.794
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.921
Ben yarın başlayacağım iki gün yapacağım inş :)Perşembe günü sıvı diyeti yapacak olanlar için bir çorba önerim var. Dilara Koçak ın vicdan çorbasını mı yapıp içseniz acaba ?
Diyetisyen Yeşilçay ile dönüşümlü iç diyordu uzun zaman oldu içmiyordum. Bugün aklıma geldi.. O da ödem atıcı sanırım.Tmm canım kaydettim süper menü ve spor :)
Hibiskus ne için ? Ben çocuk hasta olunca veriyorum ama başka etkisi mi var ? :)
Şöyleymişş :) iyi oldu öğrendiğim severim ekşi tadını benDiyetisyen Yeşilçay ile dönüşümlü iç diyordu uzun zaman oldu içmiyordum. Bugün aklıma geldi.. O da ödem atıcı sanırım.
Bende insülin direnci var ya belki ondan vermiştir. Diyet ve spor ile içtiğim için direk ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama daha önce kilo verirken içmiştim :)Şöyleymişş :) iyi oldu öğrendiğim severim ekşi tadını ben
- Kan şekerini düzenlemede oldukça etkilidir. Bu özelliğiyle diyabet hastalığına karşı korunma sağlar, şeker dengesizliğine bağlı gelişen açlık krizlerini önler, kilo vermeye de yardımcıdır.
Ben de yarın başlayayım diyorum.Ben yarın başlayacağım iki gün yapacağım inş :)
İki ayrı çorba yapmayı planlıyorum biri zaten senin bahsettğin gibi olacak içinde soğan havuç kabak domates ama bulgur yoktu eklerim kötü olmaz :)) bir diğeride mercimek çorbası. Çıkıp kendime uygun meyve alacağım onlarıda yoğurtla yada sütle blenderdan geçirirrim sütümü yoğurdumu bakliyatımı meyvemi almış olurum sıvı beslenme aslında özenli menü yapılırsa gayet sağlıklı olur .
Geçmiş olsun canım. Allah Acil şifalar versinSelamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
Ben çarşamba başlıyorum beni 2 gün ancak kendime getirirPerşembe
Geçmiş olsun kaptanım. Hastalık dönemi bu zamanlar. Bizimkiler de hasta.neyse geçmişi okudum şimdi günaydın diyeyim bende perşembe sıvı diyeti yapayım yada yarın sıvı perşembe hurma bakalım ne olacak malum evdeyim şimdi oğluşu alıp eve gideceğim öğlen 1 ve 2 de dr kontrolüm var sonrasında evde yatıırım oğluşu komşu evdeyse ona bırakırım değilse yanımda taşıyacağım hasta hasta
Çok geçmiş olsunSelam herkese..
Sabahtan beri hastanede uğraşıyoruz. İdrar tahlili yaptırdık bizim cimcimelere. Büyükte idrar yolu enfeksiyonu küçükte boğaz enfeksiyonu çıktı. Bi dolu ilaçla döndük eve. Çok yoruldum.
Bu hafta süpersin maşallah :))İyi akşamlar kızlar nabersiniz?
Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Öğlen
Yarım tabak tam buğday makarna
Akşam
Cacık
Su 2 litre, 5318 adım yürüyüşCherry Mom
Selam canım ,Selam herkese..
Sabahtan beri hastanede uğraşıyoruz. İdrar tahlili yaptırdık bizim cimcimelere. Büyükte idrar yolu enfeksiyonu küçükte boğaz enfeksiyonu çıktı. Bi dolu ilaçla döndük eve. Çok yoruldum.
Geçmiş olsun canım. Mevsim geçişi diye sanırım, hastalıklar çok arttı.. bir an önce iyileşir minik kuzular umarımSelam herkese..
Ben de yarın başlayayım diyorum.
Öğleden sonra bildiğin açsın ama dayanabilecek misin canım. Zafere giden yol açlıktan mı geçiyor :)İyi akşamlar kızlar nabersiniz?
Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Öğlen
Akşam
Cacık
Cacıkla makarnayı beraber yiyeydin bariİyi akşamlar kızlar nabersiniz?
Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Öğlen
Akşam
Cacık
Çok geçmiş olsun
Selam canım ,
İkisi birden nasıl denk gelmiş yadüşünemiyorum seni Allah yardımcın olsun geçmiş olsun kuzum
Sağolun canlarGeçmiş olsun canım. Mevsim geçişi diye sanırım, hastalıklar çok arttı.. bir an önce iyileşir minik kuzular umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?