Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Perşembe günü sıvı diyeti yapacak olanlar için bir çorba önerim var. Dilara Koçak ın vicdan çorbasını mı yapıp içseniz acaba ?
Ben yarın başlayacağım iki gün yapacağım inş :)
İki ayrı çorba yapmayı planlıyorum biri zaten senin bahsettğin gibi olacak içinde soğan havuç kabak domates ama bulgur yoktu eklerim kötü olmaz :)) bir diğeride mercimek çorbası. Çıkıp kendime uygun meyve alacağım onlarıda yoğurtla yada sütle blenderdan geçirirrim sütümü yoğurdumu bakliyatımı meyvemi almış olurum sıvı beslenme aslında özenli menü yapılırsa gayet sağlıklı olur .

Diyetisyen Yeşilçay ile dönüşümlü iç diyordu uzun zaman oldu içmiyordum. Bugün aklıma geldi.. O da ödem atıcı sanırım.
Şöyleymişş :) iyi oldu öğrendiğim severim ekşi tadını ben
  • Kan şekerini düzenlemede oldukça etkilidir. Bu özelliğiyle diyabet hastalığına karşı korunma sağlar, şeker dengesizliğine bağlı gelişen açlık krizlerini önler, kilo vermeye de yardımcıdır.

Bende insülin direnci var ya belki ondan vermiştir. Diyet ve spor ile içtiğim için direk ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama daha önce kilo verirken içmiştim :)

15 dakika cezamı çektim yürüyüşe geçiyorum :) aslında dışarı çıkacaktım ama hava yağmurlu mecbur koşu bandında cardio yapacağım..

Ben de yarın başlayayım diyorum.

Geçmiş olsun canım. Allah Acil şifalar versin
Ben çarşamba başlıyorum beni 2 gün ancak kendime getirir
Geçmiş olsun kaptanım. Hastalık dönemi bu zamanlar. Bizimkiler de hasta.

Çok geçmiş olsun

Selam canım ,
İkisi birden nasıl denk gelmiş ya düşünemiyorum seni Allah yardımcın olsun geçmiş olsun kuzum

Geçmiş olsun canım. Mevsim geçişi diye sanırım, hastalıklar çok arttı.. bir an önce iyileşir minik kuzular umarım

İyi akşamlar kızlar nabersiniz?

Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek

Öğlen
Yarım tabak tam buğday makarna

Akşam
Cacık

Su 2 litre, 5318 adım yürüyüş Cherry Mom
Öğleden sonra bildiğin açsın ama dayanabilecek misin canım. Zafere giden yol açlıktan mı geçiyor :)

10da 2 d.ekmek.peynir domates salatalık
13 te 1 sütlü nescafe 2 mürdüm
16 da 3 hurma 2 yk yoğurt .yarım tabak kısır
18de 1 tabak bamya 1 tabak çorba 2 yk bulgur pilavı
21 de yeşil çay ve üzüm olur
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüy0ş
Bugün tartı bana sürpriz yaptı inşallah kalıcıdır

İyi akşamlar kızlar nabersiniz?

Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek

Öğlen
Yarım tabak tam buğday makarna

Akşam
Cacık

Su 2 litre, 5318 adım yürüyüş Cherry Mom
Cacıkla makarnayı beraber yiyeydin bari
Acıkmıycanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…