- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.941
Yarında kabak alıyım bari,bugün kayısı mandalina aldım dıPerşembe günü sıvı diyeti yapacak olanlar için bir çorba önerim var. Dilara Koçak ın vicdan çorbasını mı yapıp içseniz acaba ?
Sağol canım benim. Doğru diyosun bi kemik suyu, balık olayına girmek kazımÇorbalara, yemeklere bolca sarımsak,tavuk,et suyu zencefil koyma vakti gelmiş demekki geçmiş olsun minnoşlara
Bakalım tartı ne diyecek bu duruma regl yaklaşıyoBu hafta süpersin maşallah :))
Sürem azaldı biraz da aç gezeyim dedimÖğleden sonra bildiğin açsın ama dayanabilecek misin canım. Zafere giden yol açlıktan mı geçiyor :)
Şimdilik bi açlık hissi yok çok acıkırsam da biber falan yerim diye düşündümCacıkla makarnayı beraber yiyeydin bari
Acıkmıycanmı
Gitsin inatçı kilolar :) kalıcı olsun gördüğün eksiler :)10da 2 d.ekmek.peynir domates salatalık
13 te 1 sütlü nescafe 2 mürdüm
16 da 3 hurma 2 yk yoğurt .yarım tabak kısır
18de 1 tabak bamya 1 tabak çorba 2 yk bulgur pilavı
21 de yeşil çay ve üzüm olur
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüy0ş
Bugün tartı bana sürpriz yaptı inşallah kalıcıdır
Regl için ödem atıcılara başla bence 3 sabah sonra tartıya çıkacağız ne de olsa :)Sürem azaldı biraz da aç gezeyim dedimregl şişliğim de olmazsa güzel bi sonuç alırım inşallah
İki gün hurma yapayım diyorum yarın ve öbür gün, ekstradan içsem mi ki ödem atıcı? Böyle kararlar verme kapasitem hiç yokRegl için ödem atıcılara başla bence 3 sabah sonra tartıya çıkacağız ne de olsa :)
Benimde yaBakalım tartı ne diyecek bu duruma regl yaklaşıyo
İçimde yine bir hamileyim hissi var ama bakalımBenimde ya
Şöyle yap canım yine hurmadan faydalan hurmaları yıka suya koy geceden sabah o hurmaların suyunu iç güzel ödem atıcı oluyor başka bir şey karıştırma benceİki gün hurma yapayım diyorum yarın ve öbür gün, ekstradan içsem mi ki ödem atıcı? Böyle kararlar verme kapasitem hiç yok
Öyle bir his varsa niye zıplıyorsun deli :))) yürü sadece sen :)İçimde yine bir hamileyim hissi var ama bakalımgideyim de evime gelmişken azıcık zıplayayım bari
Aa güzel fikirmiş koyayım şimdiden suya bakalım, tişikkürleerŞöyle yap canım yine hurmadan faydalan hurmaları yıka suya koy geceden sabah o hurmaların suyunu iç güzel ödem atıcı oluyor başka bir şey karıştırma bence
Rica ederimAa güzel fikirmiş koyayım şimdiden suya bakalım, tişikkürleer
İki yılı aşkın süredir belirli aralıklarla geliyolar bana gerçek değildir o hisÖyle bir his varsa niye zıplıyorsun deli :))) yürü sadece sen :)
İnşallah canımİki yılı aşkın süredir belirli aralıklarla geliyolar bana gerçek değildir o hisilk hissettiğimde gerçekmiş o da kimyasal olmuştu nasipte varsa zıplasamda gelir hayırlısıyla inşallah
Regle bağlı ödemin olacaksa bu hafta içebilirsin canım. Hurma ödem atmana yardın etmez galiba.. ama ödem yoksa da içmene geren yok :)İki gün hurma yapayım diyorum yarın ve öbür gün, ekstradan içsem mi ki ödem atıcı? Böyle kararlar verme kapasitem hiç yok
Umarım hissin gerçektir canım.. yakın zamanda öğreniriz :)İçimde yine bir hamileyim hissi var ama bakalımgideyim de evime gelmişken azıcık zıplayayım bari
Bak bak neler diyorŞöyle yap canım yine hurmadan faydalan hurmaları yıka suya koy geceden sabah o hurmaların suyunu iç güzel ödem atıcı oluyor başka bir şey karıştırma bence
Ödemim yok gibi aslında dün eşimin iş yerine gitmiştim müdürü ne kadar zayıflamış kaç kilo verdi demiş ödem olsa öyle gözükmezdim heraldeRegle bağlı ödemin olacaksa bu hafta içebilirsin canım. Hurma ödem atmana yardın etmez galiba.. ama ödem yoksa da içmene geren yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?