Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Perşembe günü sıvı diyeti yapacak olanlar için bir çorba önerim var. Dilara Koçak ın vicdan çorbasını mı yapıp içseniz acaba ?
Yarında kabak alıyım bari,bugün kayısı mandalina aldım dı

Gitsin inatçı kilolar :) kalıcı olsun gördüğün eksiler :)

İki gün hurma yapayım diyorum yarın ve öbür gün, ekstradan içsem mi ki ödem atıcı? Böyle kararlar verme kapasitem hiç yok
Şöyle yap canım yine hurmadan faydalan hurmaları yıka suya koy geceden sabah o hurmaların suyunu iç güzel ödem atıcı oluyor başka bir şey karıştırma bence

Şöyle yap canım yine hurmadan faydalan hurmaları yıka suya koy geceden sabah o hurmaların suyunu iç güzel ödem atıcı oluyor başka bir şey karıştırma bence
Aa güzel fikirmiş koyayım şimdiden suya bakalım, tişikkürleer

Öyle bir his varsa niye zıplıyorsun deli :))) yürü sadece sen :)
İki yılı aşkın süredir belirli aralıklarla geliyolar bana gerçek değildir o his ilk hissettiğimde gerçekmiş o da kimyasal olmuştu nasipte varsa zıplasamda gelir hayırlısıyla inşallah

İki gün hurma yapayım diyorum yarın ve öbür gün, ekstradan içsem mi ki ödem atıcı? Böyle kararlar verme kapasitem hiç yok
Regle bağlı ödemin olacaksa bu hafta içebilirsin canım. Hurma ödem atmana yardın etmez galiba.. ama ödem yoksa da içmene geren yok :)

Regle bağlı ödemin olacaksa bu hafta içebilirsin canım. Hurma ödem atmana yardın etmez galiba.. ama ödem yoksa da içmene geren yok :)
Ödemim yok gibi aslında dün eşimin iş yerine gitmiştim müdürü ne kadar zayıflamış kaç kilo verdi demiş ödem olsa öyle gözükmezdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…