Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün çok canım sıkıldı ve çok yedim sanki

Sabah
Menemen veeee yarım dilim ekmek oğlana yedirirken bir bakmışım yemişim ohhh
Çok az süzme peynir
Öğlen
Buğdaylı Yoğurt çorbası
Ara
Yulaf lapası
Ara :)))
Armut ceviz
Akşam
Yoğurt çorbası
Türlü
Salata

Spor 1 saat cardio

:))) Hiç aklıma gelmedi valla söylemek ben kendime de yapmamıştım :)
Üstelik Regl olduğun zaman yapmıştın hurma diyetini :)
Ben sabah tartılmak istiyorum. Kabak yemeye başlayacağım ya iki gün öncesinde bilsem iyi olmaz mı ? Strese girer miyim acaba. Malum metabolizmamız rüzgardan nem kapıyor :)

Gayet güzel menü sen daha azına alıştığın içim fazla geliyor sana. Ayrıca ekmek yememişsin ağzına kaçmış o kadar ekmekten ne olacak :)

Gayet güzel menü sen daha azına alıştığın içim fazla geliyor sana. Ayrıca ekmek yememişsin ağzına kaçmış o kadar ekmekten ne olacak :)
Ya menemeni görünce insan demek ekmek arıyor tam buğdaydı zaten üzülmedim yediğime güldüm :))
Yarın sıvı start :)) kendime güzel meyveler aldım meyve suyu gibi yapmayacağım sıkıntı olmaz inş yoğurtla flann karıştıracağım milkshake gibi :))

Bilemedim 74.9 u ve altını göremezsen stres olur musun olursunn gibi geliyor :))

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah iki dilim t.b. ekmeği
Domates
Yoğurt
Peynir

Öğlen
5 adet lahana sarması
P.biberli bir kase yoğurt
İki dilim t.b.ekmegi

Akşam
Tekrardan biber salçası yaptığım için yemek yapamadim.
Öğlene benze bir kahvaltı yaptim.

Akşam 200 ip atlama
2.5 litreye yakın su @emnis'cim

Lahana sarması ile ekmeği ben diyette değilken bile birlikte yemem yahu :) çok acıktın herhalde canım :) afiyet olsun çok severim lahana sarması ,normal sarma ,biber dolma of of :)) ama şuan yapmıyorum çünkü bir yersem durmam :))
Bu arada inş bitmiiştir tencere yoksa bu dolma ekmekle tartı da eksi olursa alkışlarım :)))

Bizim kültürde ekmek çok tuketilir. Pilav ,makarna vb. yemeklerde dahi yenir .kiloya gelince şuan 55.6 kg zaten eksideyim cnm niyetim de bunu korumak var cumaya kadar

Sanırım köyde tarlada çalışmak yaradı bana,bu haftasonu da gidecem yardıma bakalım artık

Aynen hafta sonu zaten çok yoruldum demiştin ya bencede onun etkisi :)birde bu ip atlamalar süper oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…