- 23 Mart 2016
- 30.159
- 90.800
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.961
:))) Hiç aklıma gelmedi valla söylemek ben kendime de yapmamıştım :)Bak bak neler diyorCherry Mom ben o suyu attım bilseydim ödem atıcı olduğunu hüpletirdim :)
Üstelik Regl olduğun zaman yapmıştın hurma diyetini :):))) Hiç aklıma gelmedi valla söylemek ben kendime de yapmamıştım :)
Gayet güzel menü sen daha azına alıştığın içim fazla geliyor sana. Ayrıca ekmek yememişsin ağzına kaçmış o kadar ekmekten ne olacak :)Bugün çok canım sıkıldı ve çok yedim sanki
Sabah
Menemen veeee yarım dilim ekmekoğlana yedirirken bir bakmışım yemişim ohhh
Çok az süzme peynir
Öğlen
Buğdaylı Yoğurt çorbası
Ara
Yulaf lapası
Ara :)))
Armut ceviz
Akşam
Yoğurt çorbası
Türlü
Salata
Spor 1 saat cardio
Ya menemeni görünce insan demek ekmek arıyor tam buğdaydı zaten üzülmedim yediğime güldüm :))Gayet güzel menü sen daha azına alıştığın içim fazla geliyor sana. Ayrıca ekmek yememişsin ağzına kaçmış o kadar ekmekten ne olacak :)
Üstelik Regl olduğun zaman yapmıştın hurma diyetini :)
Ben sabah tartılmak istiyorum. Kabak yemeye başlayacağım ya iki gün öncesinde bilsem iyi olmaz mı ? Strese girer miyim acaba. Malum metabolizmamız rüzgardan nem kapıyor :)
Hepimiz tartılcaz galiba :))15 dk pilates yaptım 300 kez de zıpladımCherry Mom
Ben de yarın tartılayım diyorum, hurmadan önce ben de bi bakayım
Sanırım bu hafta tartıyı 3licezHepimiz tartılcaz galiba :))
Lahana sarması ile ekmeği ben diyette değilken bile birlikte yemem yahu :) çok acıktın herhalde canım :) afiyet olsun çok severim lahana sarması ,normal sarma ,biber dolma of of :)) ama şuan yapmıyorum çünkü bir yersem durmam :))İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah iki dilim t.b. ekmeği
Domates
Yoğurt
Peynir
Öğlen
5 adet lahana sarması
P.biberli bir kase yoğurt
İki dilim t.b.ekmegi
Akşam
Tekrardan biber salçası yaptığım için yemek yapamadim.
Öğlene benze bir kahvaltı yaptim.
Akşam 200 ip atlama
2.5 litreye yakın su @emnis'cim
Bizim kültürde ekmek çok tuketilir. Pilav ,makarna vb. yemeklerde dahi yenir .kiloya gelince şuan 55.6 kg zaten eksideyim cnm niyetim de bunu korumak var cumaya kadarLahana sarması ile ekmeği ben diyette değilken bile birlikte yemem yahu :) çok acıktın herhalde canım :) afiyet olsun çok severim lahana sarması ,normal sarma ,biber dolma of of :)) ama şuan yapmıyorum çünkü bir yersem durmam :))
Bu arada inş bitmiiştir tencere yoksa bu dolma ekmekle tartı da eksi olursa alkışlarım :)))
Cnm çok canın çektiyse ye ekstra spor yapmak şartıylaŞu kadarcık bi bitter çikolata kaçamağı yapsam bana nasıl döner ki acaba kızlaar? Çikolata kutusunun yanından geçtikçe deliriyorum
Saat çok geçmiş, yarın da hurmaya başlıyorum kısmet cumaya kendime tartı ödülü yaparımCnm çok canın çektiyse ye ekstra spor yapmak şartıyla
Aynen hafta sonu zaten çok yoruldum demiştin ya bencede onun etkisi :)birde bu ip atlamalar süper oldu.Bizim kültürde ekmek çok tuketilir. Pilav ,makarna vb. yemeklerde dahi yenir .kiloya gelince şuan 55.6 kg zaten eksideyim cnm niyetim de bunu korumak var cumaya kadar
Sanırım köyde tarlada çalışmak yaradı bana,bu haftasonu da gidecem yardıma bakalım artık
Oda olur tatlım kendini durdurup yemiyeceksen tebrik ederim seni cnmSaat çok geçmiş, yarın da hurmaya başlıyorum kısmet cumaya kendime tartı ödülü yaparım
Aynen cnm şöyle tok karinla 52,53 kg gorsem. Çok mutlu olacamAynen hafta sonu zaten çok yoruldum demiştin ya bencede onun etkisi :)birde bu ip atlamalar süper oldu.
Yemiciğiimm sürem kısıtlı güzel kullanayımOda olur tatlım kendini durdurup yemiyeceksen tebrik ederim seni cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?