Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama bende yarın tartılcam sıvı diyetini anlamam lazım :)) gerçi bana bu cardio yine + yazar ama geç tartılmaya çalışacağım
Tartılalım bence battı balık yan gider :) geçen hafta durmadan tartılıyordum şimdi öyle değil.. sen dediğin gibi geç tartılmalısın.

Geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallah
Aleykümselam geçmiş olsun canım
Aleyküm selam canım kıyamam yavruna nasıl o kadar üşütmüş daha kış gelmeden döküldü bebeler of biran önce geçer inş geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
Sagolun. Kızlar. Dün yazamadım kusura bakmayın lütfen.okadar yorgunum ki ellerim ayaklarım uyuşuk 1 hafta gece toplasan 2 saat uyumuşum oda kesiklerle elim birşey tutamıyordu uyuşmuştu. Akşama kadar biraz toparladım. Hastaneye Gittik. Öksürük şurubu yazmadı. Daha küçük antibiyotik vermek istemedi. Garibim nasıl öksürüyor biz büyükler bu kadar zorken. Buhar verildi. Eve buhar makineşi alacam kışın iyi olur. Dün baya spor yaptım. Bölgesel de. Bu arada plank diyip gecmeyin kızlar . Dün pertim çıktı valla nerdeyse aglicaktim. Bu arada gören de ne kadar zayıflamışsın napıyorsun diyor
Dedim ne derseniz yapiyorum hepsinden az az. Yürüyüş yemek plank bölgesel bide ayakta geçiyor günüm. Doğru dürüst piponun üstü de duramıyorum.
Çok merak ediyorum. Acaba verdim mi diye. Sabırsızlanıyorum.

Saat çok geçmiş, yarın da hurmaya başlıyorum kısmet cumaya kendime tartı ödülü yaparım
Harikasın canım. İşte bu cümle seni zafere ulaştıracak kapının anahtarı.

Günaydın tartılan var mı :))
Ben migrenle uyandım haplarımı aldım daha iyi gibiyim geçer inş zaten sıvı yapacağım bir de o çıkmasın piyasaya :)
Sizde durumlar ne tartılan var mı :)
Ya ben tartılmayı atlamışım.
1 bardak limonlu su
1 bardak mandalina suyu içtim
1 ceviz yedim

Harikasın canım. İşte bu cümle seni zafere ulaştıracak kapının anahtarı.

Ya ben tartılmayı atlamışım.
1 bardak limonlu su
1 bardak mandalina suyu içtim
1 ceviz yedim
Bende bekliyorum öyle :)) limonlu su içtim kahve içtim :) kahvaltı niyetine çorba içeceğim :))
Bizim yaptığımız olay mide ameliyatı olanlar ameliyat sonrası sıvı besleniyor ya aynı o he :)

Günaydın tartılan var mı :))
Ben migrenle uyandım haplarımı aldım daha iyi gibiyim geçer inş zaten sıvı yapacağım bir de o çıkmasın piyasaya :)
Sizde durumlar ne tartılan var mı :)
Ben ben ben :) tartıldım, çay demlenirken 500 ip atladım, 15 dakika bölgesel egzersiz yaptım sonra da kahvaltı ettim..
kilom ; 74,5
Hedefimin 1,5 kg gerisindeyim. Kabak detoksuna başlamadım bakalım nasıl etki edecek

Ben ben ben :) tartıldım, çay demlenirken 500 ip atladım, 15 dakika bölgesel egzersiz yaptım sonra da kahvaltı ettim..
kilom ; 74,5
Hedefimin 1,5 kg gerisindeyim. Kabak detoksuna başlamadım bakalım nasıl etki edecek
Süper süper süper
Bende Leslie 2 mil yaptım 30 dk biraz ter attım 1 mil terletmiyor :) bizim bugün son cardio olmalı sonra yapmayalım şişiyoruz :)

Süper süper süper ❤
Bende Leslie 2 mil yaptım 30 dk biraz ter attım 1 mil terletmiyor :) bizim bugün son cardio olmalı sonra yapmayalım şişiyoruz :)
Bence de yarın cardio olmamalı.. hatta hiç mi spor olmamalı yarın emin olamadım. bu hafta cardio bana hiç bir şey yapmıyor.. ne kilo aldırıyor, ne kilo verdiriyor. İki günde 400 gr gitmiş kilodan saymıyorum :) şaka bir yana bunun ideal süresi 15 dakikaymış ileride arttırmak gerekiyor belki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…