Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende buldum kızlar bu lessi sansone ile yürüyüsü
tüm programlarını indiriyorum şuan
500 adımdan 5 mile kadar var.oleyyyyyy

aayyyyy çok yoruldum yaaa daha yeni bitti işim daha ütü yapıcam yemek yapıcam istifa etmek istiyorum artık yaaaa

aayyyyy çok yoruldum yaaa daha yeni bitti işim daha ütü yapıcam yemek yapıcam istifa etmek istiyorum artık yaaaa

geçmiş olsun canım ben de ütümü bitirdim astım kıyafetleri
akşama da barbunya yapıcam, haşlansın diye onu koydum ocağa
şimdi de leslie yapıcam, evi süpürmedim, perşembe gidicez k.validemlere pazar dönücez, pzt ben iş başı yapıcam yine, yarın temizlerim evi temiz bırakırım, gelince temizlik derdim olmaz en azından

merhaba sevgili takımım
lesliemi de yemeğimi de yaptım, duşumu aldım yemeğimi yedim :))
akşam yemeğim :
3 tahta kaşık pilaki
2 yk pilav
salata ve yarım kase yoğurt, yoğrudu biraz fazla koymuşum, kase büyük biraz, o yüzden hepsini yemek istemedim

afiyet olsun şekerim

ben hala iş yerindeyim,yemek zamanı çok geçmesin diye burda 1 dilim peynirli börek yedim,evden getirmiştim.1 saat sonra eve giderim diye umuyorum.o zamanda meyve yerim artık

afiyet olsun şekerim

ben hala iş yerindeyim,yemek zamanı çok geçmesin diye burda 1 dilim peynirli börek yedim,evden getirmiştim.1 saat sonra eve giderim diye umuyorum.o zamanda meyve yerim artık

sağol canım
geç kalmsışsın evet ama çalışınca zor oluyo malesef
ben bu hafta evdeyim de azıcık dinleniyorum
aklında olsun küçük kutu ton balıkları var ya, yağını iyice süzdürüp 1 dilim ekmekle onu da yiyebilirsin hemhamurişi olmaz hem de et gıdanı almış olursun

evet cnm iyi fikir

ben ütüyü yarına bıraktım napim çok yoruldum duş aldım şimdi biraz ders çalışıcam ev çocuk derken çok ihmal ettim derslerimi kayınvaliden uzakmı size yatılı gittiğinize göre
Benimde acayip eve gidesim var ama toplantı olduğu için daha burdayım
haklısın begüm hayat eve dönüşten ibarettir

ne dersi çalışıyosun canım sen?

evet canım farklı şehirlerdeyiz, Allahtan, aramızda kalsın

eşimin işleri var da o yüzden gidiyoruz, en son 2 ay önce gitmiştim bi arkadaşın düğünü için, yoksa h.sonu 2 günlüğüne çok zor oluyo zaten uzakken kafam daha rahat ne yalan söyleyeyim

darısı benim başıma inşallah :))))

canım ben açık tan ilahiyat fakültesini okuyorum haftasonları derslere gidiyorum sınavlara az kaldı o yüzden derslere biraz fazla zaman ayırmam gerekiyor

darısı benim başıma inşallah :))))

canım ben açık tan ilahiyat fakültesini okuyorum haftasonları derslere gidiyorum sınavlara az kaldı o yüzden derslere biraz fazla zaman ayırmam gerekiyor

inşallah canım :))))

anladım canım, tebrik ediyorum canım seni, maşallah

inşallah sınavlarında çok iyi geçer
kaçıncı sınıfsın peki?

inşallah canım :))))

anladım canım, tebrik ediyorum canım seni, maşallah

inşallah sınavlarında çok iyi geçer
kaçıncı sınıfsın peki?

teşekkür edeerim canım 3, yılım birbuçuk yıl sonra bitecek inşallah bu yaz yeterlilik sınavları da var onada çalışıyorum ayrıca hepsi bitince öğretmen olucam işşalllaaaaahhhhhh

teşekkür edeerim canım 3, yılım birbuçuk yıl sonra bitecek inşallah bu yaz yeterlilik sınavları da var onada çalışıyorum ayrıca hepsi bitince öğretmen olucam işşalllaaaaahhhhhh

ay canım benim inşallah yaa:))
çoğu bitmiş zaten, bu azimle sen hepsini başarıyla tamamlarsın eminim :)

kaçak bunlar kaçak
vardır muhakkak bişeyler ferihan şu an yatıyordur shelly de hastaydı yatıyordur diğerleride dinleniyordur bilmiyorum valla :)))))

wallahi hepsi kaçtı :)))
shellycim çok azimli ama maşallah, o kadar hastalığa her gün lesliesini yapıyo, ah bide kaçamakları olmasa süper olacak ama :))
sen indirdin mi canım leslieyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…