- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.161
Oh kendime yandaş bulmuşum afiyet şifa olsuncanım yoğurt yemek istemiyo yoksa makarna yoğurt yiycektim.ama sodalı zencefilli ayran yaptım 5 hurmayla yiyorum.inşallah tok tutar.olmazsa salatalık kemiririmpawlover
O zaman napıyoruz? Zıplıyoruz ve uyuyoruz. Çünkü bu hayallerin sonu yok :)Ben de aynen öyle oldum ama aklıma sacda pişirilen daha niceleri geldi bonuslu hayal gücü benimki
Evet şimdi hurmalarımı yedim tokluğum geçmeden zıplayıp gömüleyim yatağımaO zaman napıyoruz? Zıplıyoruz ve uyuyoruz. Çünkü bu hayallerin sonu yok :)
yarın sıvı günü inşallahBence gayet güzel afiyet olsun. Sen yarın detoks yapacak mısın yoksa ortaya karışık mı takılacaksın :)
ohh biz ödev yapaım 12lere kadar sen uyu.ben daha çoook acıkırımmEvet şimdi hurmalarımı yedim tokluğum geçmeden zıplayıp gömüleyim yatağıma
Sus susBen de aynen öyle oldum ama aklıma sacda pişirilen daha niceleri geldi bonuslu hayal gücü benimki
Yolla ben yaptırıvereyim en sevdiğim aktivitelerdendir ödevohh biz ödev yapaım 12lere kadar sen uyu.ben daha çoook acıkırımm
İnşallah uyku problemi olmayan çocuklar olurlar da zorlanmasın canımHaklısın canım. Miyom ameliyatı olduğumda doktor sürekli sezeryan gibi sadece bebek yok diyordu. O zaman bana baktığı için aramızda öyle bir espri var aslında. Beni doktora şikayet ediyordu dikiş aldırmaya gittiğimizde :) elini hiç bir şeye sürmüyor öylece yatıyor diye :)
Burada iki kez ameliyat oldum eşim iyi bakıyor ondan yana sorun yok ama çalışacak sonuçta. Yanıma gelenler de uzun kalamayacağına göre bir şekilde erken hareketleneceğim bence de :)
Ayran iç kuzumKarnım acıktı bugün son cardiomu yaparım diyordum ama sanki enerjim düştü gerçi migrenden de olabilir bilemedim gece bakacağım duruma göre
Sağol kaptanım sen nasılsıngeçmiş olsun canım
Of gülüm geçmedi mi daha o illet ağrıEh işte :) ondan değilde geceden beri başım ağrıyor o yüzden pek iyi değilim canım
Ooo ooo.... O ne beŞöyle bişimişLeyl-i-fer
Sıvı diyetinde de kesinlikle bakılmamalıEvet hurma diyetinde bakılmaması gereken bişeymiş
Şöyle hepimiz güzel bi kiloya ulsşınca buluşup gün filan mı yapsak napsakİnşallah uyku problemi olmayan çocuklar olurlar da zorlanmasın canım
Ayran iç kuzum
Sağol kaptanım sen nasılsın
Of gülüm geçmedi mi daha o illet ağrı
Ooo ooo.... O ne be
Sıvı diyetinde de kesinlikle bakılmamalı
Kim tutar bizi o zaman.Şöyle hepimiz güzel bi kiloya ulsşınca buluşup gün filan mı yapsak napsak
Kim tutar bizi o zaman.Şöyle hepimiz güzel bi kiloya ulsşınca buluşup gün filan mı yapsak napsak
Umarım canım. Ama bende de uyku sorunu yoktur bu arada. Gece 10 kere uyansam da kolay uykuya daldığım için ertesi gün uykumu almış şekilde kalkarım. Burada yalnız olacağım sonuçta bu da benim için bir avantaj olacak galiba..İnşallah uyku problemi olmayan çocuklar olurlar da zorlanmasın canım
Bizden her şey olur ama gerçekten güncü bir ekip olmaz. Çok pis yerizŞöyle hepimiz güzel bi kiloya ulsşınca buluşup gün filan mı yapsak napsak
Bu süper bişey ben dalamıyorum yatağa yatıncada bir saat dönerim :)Umarım canım. Ama bende de uyku sorunu yoktur bu arada. Gece 10 kere uyansam da kolay uykuya daldığım için ertesi gün uykumu almış şekilde kalkarım. Burada yalnız olacağım sonuçta bu da benim için bir avantaj olacak galiba..
Senin için en büyük zorluk da bu bence. Ertesi gün ister istemez yorgun kalkıyorsun.Bu süper bişey ben dalamıyorum yatağa yatıncada bir saat dönerim :)
Sıvı diyetinde de insan hep içiyor sen de haklısın.. yürüyen havuz oldun demek ki :)Kızlar bu muhabbetler aaaaaaa
Fena vurdu banaa sıvı içesim kalmadı:)))) fenada şişkinlik yaptı bir havuz içtim sanki :))) belki de içtim
Keşke yakın olsakta yapabilsek mezuniyetleri hepiciğimiz alıncaBizden her şey olur ama gerçekten güncü bir ekip olmaz. Çok pis yeriz
Evet akşam yemeği 3 kase çorbaSıvı diyetinde de insan hep içiyor sen de haklısın.. yürüyen havuz oldun demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?