- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.181
Bizi hep bu hurmalar, sıvılar mahvettiKızlar bu muhabbetler aaaaaaa
Fena vurdu banaa sıvı içesim kalmadı:)))) fenada şişkinlik yaptı bir havuz içtim sanki :))) belki de içtim
Hemde ne yorgun ayılamıyorum o yüzdenSenin için en büyük zorluk da bu bence. Ertesi gün ister istemez yorgun kalkıyorsun.
Tamamen merakımdan soruyorum 3 lt de su içiliyor mu bu diyette.. sonuçta suyun yeri ayrı ama fazla sıvı alınca ona yer kalıyor mu?Evet akşam yemeği 3 kase çorba:))))
Siz benim kabağımı neden diyetten saymıyorsunuz ben de açım. Kabak insanı ne kadar tutar :)Bizi hep bu hurmalar, sıvılar mahvetti
Yok içilmiyor canım valla herhalde 1.5 anca içtim yatana kadar 2 olurTamamen merakımdan soruyorum 3 lt de su içiliyor mu bu diyette.. sonuçta suyun yeri ayrı ama fazla sıvı alınca ona yer kalıyor mu?
Akşam çorban ne peki? Kabak mı ?
Ben kabağı çok seviyorumSiz benim kabağımı neden diyetten saymıyorsunuz ben de açım. Kabak insanı ne kadar tutar :)
sen niye bana bu kadar benziyonBu süper bişey ben dalamıyorum yatağa yatıncada bir saat dönerim :)
atın şu menüleri de görelim hangi sıvılarmış onlarKızlar bu muhabbetler aaaaaaa
Fena vurdu banaa sıvı içesim kalmadı:)))) fenada şişkinlik yaptı bir havuz içtim sanki :))) belki de içtim
Spor amaçlı yapıyorsan sayarız tabi puanı belirleyelim :)))Bunu da spordan sayıyo muyuz bacaklarım koptu sonuçtaasansör korkusundan değil asla hep spor için bunlar
Atayım dükkanı kapattım artık sanıyorum yada uyurken ayran içerimatın şu menüleri de görelim hangi sıvılarmış onlar
sıvıcılaaar
yoğurt uyku yapmıştır ondan halsizlik hissetmişsindir bugünSabah
Limonlu su
Yarı sütlü Kahve + 1 ceviz
Mercimek çorbası
Öğlen
Yoğurt çilek nektarin (blender )
Ara
Dereotlu naneli yoğurt
Ara
Yarım Sütlü kahve
Akşam
Sebze çorbası kerevizli havuçlu *3 kase :))
Sporu ayrıca yazacağımm
Yok yok takılıyorumSpor amaçlı yapıyorsan sayarız tabi puanı belirleyelim :)))
Yürüyüş 1 puan pilates 2 puan o yüzden buna 1.5 desek ?? :))
Olabilir canım birde migren halsizlik yaptı modum düştüyoğurt uyku yapmıştır ondan halsizlik hissetmişsindir bugün
Bence iyi fikir yarın yaparım ben bunu :))hurmayı pişirip sütle blender lasam tok tutarmı acep hatta yulafı
bak o zaman suda içilir belki
Yok yok takılıyorumasansör korkumdan ötürü tırmandım onca katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?