Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman yapamicam diye kendimi bu kadar darlıyorum zaten tahmini son 10 günüm falan var bakalım az kaldı o zaman haftasonu sıvı yapayım p.tesi salı kendimi bi rahat bırakayım çarş perş kabak yapayım bakalım nasıl olcak

BEnce haftasonu kendini rahat bırakıp Pazartesi salı sıvı yap. Çok da üst üste olmasın diye böyle dedim. Ama ben böyle iyiyim dersen yapabilirsin tabiki :)

BEnce haftasonu kendini rahat bırakıp Pazartesi salı sıvı yap. Çok da üst üste olmasın diye böyle dedim. Ama ben böyle iyiyim dersen yapabilirsin tabiki :)
İş yerinde sıvıyı yapamayabilirim diye düşündüm bilemedim ki iş yerinde nasıl yapabilirim ki

Çok hazırlıklı gitmen lazım iş yerinde dolap var mı ? Yada ne bileyim çorba flan nasıl ısıtacaksın zor olur sanırım
Dolap ve mikrodalga var ama pikniğe gider gibi çanta hazırlamam gerekecek sanki bide çorbalar çantaya dökülür bilgisayarımı bozarsa

Dolap ve mikrodalga var ama pikniğe gider gibi çanta hazırlamam gerekecek sanki bide çorbalar çantaya dökülür bilgisayarımı bozarsa
Ay evet boşver hem çok bıktırıcı olur canım yapma.. ne kadar giderrse kar senin için boyunu bilmiyorum ama çok bir kilon yok zaten bu kadar darlama kendini

Ay evet boşver hem çok bıktırıcı olur canım yapma.. ne kadar giderrse kar senin için boyunu bilmiyorum ama çok bir kilon yok zaten bu kadar darlama kendini
Haftasonu 1 gün deniyim en iyisi yeter o kadarcığı heralde hurmadan çok umutluyum çünkü çok açım

Ohoo misafirde mi var birde :) kolay gelsin normal canım :) biz seni biraz tutalım bari de daha fazla dinlen :))

Güzel menü canım spor hiç yok mu bu hafta
Spor yok bende zamanım olmuyor iki gün leslie yapmaya çalıştım onda da ufaklık bacaklarıma yapışıp ağlayıp durdu. Uyunca yapayım dedim zaten 1 saat uyuyor sadece o arada ev işlerimi yemeği falan yapıyorum yoksa onlar aksıyor

Geçen hafta sabittim bu hafta 100 grcık da olsa vermişimdir inşallah
İnş öyledir canım vakitsizlikten spor yapamadığın için senin süreç baya uzadı .. listeye gireli oldu baya değil mi ? İnş vermiişindir takımada yarar tabi bu hafta notayı sildirmek lazım

Geçen hafta sabittim bu hafta 100 grcık da olsa vermişimdir inşallah
Umarım canım ama ufaklıkla zor tabii.. baksana ben 2 dakikada karar verip 20 dakika spor yaptım. Ama bağlayan hiç bir şey yok. Koltuktan koşu bandına geçtim. Sen öyle değilsin diyetle iyi bile veriyorsun arada sabit olabilir sorun değil bir yerde çözülecek vermeye devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…