- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.261
Yoğurt sonuçta bu saatte yiyeceğin en güzel şey ama için rahat etmiyorsa yeme canımBi yanım ye diyo bi yanım saat geç kendine gel diyo
Yedim gittiYoğurt sonuçta bu saatte yiyeceğin en güzel şey ama için rahat etmiyorsa yeme canım
Gece uzun daha devam ederiz belki. Ya bu diyet iyi hoş spor da süper bir şey ama saçım uzun olduğu için duş almak beni yoruyor gerçekten. Kestirdiğimde kesin tartıda - yazacak :)Hesap karışırsa hiç bNa kızmayın :))))
Afiyet olsun :) ben de Yeşilçay soda limon yaptım onu içiyorum. Menüyü silip süpürdüğüm için hiç bir şey kalmadı bu saate :)Yedim gitti
Geçen gün ben de aynısını düşündüm uzun ve gür kesin yarım kilo giderGece uzun daha devam ederiz belki. Ya bu diyet iyi hoş spor da süper bir şey ama saçım uzun olduğu için duş almak beni yoruyor gerçekten. Kestirdiğimde kesin tartıda - yazacak :)
Evet ekimde tedaviye başlayacağız.aynen kilo verme sebebimiz aynıSen de mi tedaviye başlayacaksın ya da hamile kalabilmek için kilo verenlerden misin :) umarım bu çabalarımız karşılığını bulur. Daha düşük kiloda sağlıklı bir hamilelik geçiririz
ben bu konuda takıntılıyım kendi kuaförüm kesecek mutlaka, bir yıldır da gelemiyorum Türkiye’ye çok kötü durumda saçlarım. Kestirip rahatlamayı iple çekiyorum. Gerçi yaz geçti şimdi daha iyi ama spor kısmında zorluyor şimdi deGeçen gün ben de aynısını düşündüm uzun ve gür kesin yarım kilo gider
Çok heyecanlı.. pek de zaman kalmamış umarım herşey istediğin gibi olur. Tedavi sürecinde ve hamilelikte de burada olmalısın bence. Dengeli beslenmek için çok iyi olur.Evet ekimde tedaviye başlayacağız.aynen kilo verme sebebimiz aynı
Ben kessem kendim de keserim hiç takıntım da yok ama eşim takıntılı omzumda kestirdim geçen sene suratıma bile bakmadı kankama benziyosun diyeBugün bozduklarımda tv kumandası var :
ben bu konuda takıntılıyım kendi kuaförüm kesecek mutlaka, bir yıldır da gelemiyorum Türkiye’ye çok kötü durumda saçlarım. Kestirip rahatlamayı iple çekiyorum. Gerçi yaz geçti şimdi daha iyi ama spor kısmında zorluyor şimdi de
Bizim yöresel ekmek.diğer adı biberli ekmek. Lor peynir biber salçası zeytinyağı baharatlar var içindekatıklı ekmek derken canım
Benim eşim de kısa pek sevmiyor ama rahat ettiğim için katlanıyor. Ben de çenemde kestiriyorum genelde :) uzadığında da sürekli topluyorum..Ben kessem kendim de keserim hiç takıntım da yok ama eşim takıntılı omzumda kestirdim geçen sene suratıma bile bakmadı kankama benziyosun diye
Evet canım muhtemelen iki- üç hafta sonra geleceğim. Bakalım Cuma kan testim nasıl çıkacak.Gelmene az kaldı biraz kestirir rahatlarsın bence çok büyük uğraş uzun saçdennisgo
Evde açık saç eziyet zaten en güzeli ve en rahatı toplamak oluyoBenim eşim de kısa pek sevmiyor ama rahat ettiğim için katlanıyor. Ben de çenemde kestiriyorum genelde :) uzadığında da sürekli topluyorum..
Sen yokken gördük, yutkunduk, detoksa devam ettik :)Bizim yöresel ekmek.diğer adı biberli ekmek. Lor peynir biber salçası zeytinyağı baharatlar var içinde
Benim diyet ve sporla aşırı dökülmeye başlıyor. Yine aynısı oldu. Geçen sefer doktorum gördüğüm en dolu vitamin depolarından birisi demişti ama yine de döküldü ve diyet bitince düzeldi.. şimdi aynısı oluyor. Belki de çok fazla yıkamaktan buranın suları sıkıntılı.. bir çok insan benzer sorunu yaşıyor.. ama çözüm ne henüz öğrenemedim.Evde açık saç eziyet zaten en güzeli ve en rahatı toplamak oluyo
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Tabi ki devam etmek isterim maksat muhabbet olsunÇok heyecanlı.. pek de zaman kalmamış umarım herşey istediğin gibi olur. Tedavi sürecinde ve hamilelikte de burada olmalısın bence. Dengeli beslenmek için çok iyi olur.
O sorun bende de var suyla ilgili mi bilmiyorum ama diyetle alakalı değil hep ve çok dökülüyo. Ne denediysem çözemedim. Çözüm öğrenirsen bana da ses et belki fayda eder.. çok yıkamaktan da olabilir köpüren her şey saç köküne zararlı diye bi yazı okumuştumBenim diyet ve sporla aşırı dökülmeye başlıyor. Yine aynısı oldu. Geçen sefer doktorum gördüğüm en dolu vitamin depolarından birisi demişti ama yine de döküldü ve diyet bitince düzeldi.. şimdi aynısı oluyor. Belki de çok fazla yıkamaktan buranın suları sıkıntılı.. bir çok insan benzer sorunu yaşıyor.. ama çözüm ne henüz öğrenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?