- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.241
Nota tam olarak ne oluyo fransız kaldım bu konuyaİnş öyledir canım vakitsizlikten spor yapamadığın için senin süreç baya uzadı .. listeye gireli oldu baya değil mi ? İnş vermiişindir takımada yarar tabi bu hafta notayı sildirmek lazım
Sen evde yap bence de :) o kadar sıvı işte olmaz çok haklısın.Dolap ve mikrodalga var ama pikniğe gider gibi çanta hazırlamam gerekecek sankibide çorbalar çantaya dökülür bilgisayarımı bozarsa
Yok ya fazla su içemedim ben. 2 lt filanTamamen merakımdan soruyorum 3 lt de su içiliyor mu bu diyette.. sonuçta suyun yeri ayrı ama fazla sıvı alınca ona yer kalıyor mu?
Akşam çorban ne peki? Kabak mı ?
Bence gayet güzelKızlar listede var mı bir yanlışlık acaba ? Yarın değiştireyim ona göre
Kendini çok zorlarsın canım bence ara ver öyle yap sıvıyı.Evet cumalarımız güzel geçer aslında sıvıyı da merak ediyorum, denemek istiyorum. Kabak üstüne sıvı yapsam vücudumu çok dirençsiz bırakır mıyım acaba?
Beni de gaza getiriyosun kitap okuyodum ama gidip azcık daha mı zıplasam acabasıUmarım canım ama ufaklıkla zor tabii.. baksana ben 2 dakikada karar verip 20 dakika spor yaptım. Ama bağlayan hiç bir şey yok. Koltuktan koşu bandına geçtim. Sen öyle değilsin diyetle iyi bile veriyorsun arada sabit olabilir sorun değil bir yerde çözülecek vermeye devam edeceksin
Geçen hafta ortalamamız berbattı 1. Uyarıyı aldık. Aklınızı başınıza toplayın dediler bize. Bu hafta ilk üçe girersek silinecek :) ikinci notayı alırsak sarı kart devam ederse de kırmızı kart riskimiz var :)Nota tam olarak ne oluyo fransız kaldım bu konuya
Cuma cumartesi dinlenip pazar deniyim bakalım nasıl olacakYok ya fazla su içemedim ben. 2 lt filan
Bence gayet güzel
Kendini çok zorlarsın canım bence ara ver öyle yap sıvıyı.
HahhaaBeni de gaza getiriyosun kitap okuyadım ama gidip azcık daha mı zıplasam acabası
Ahaha sonra sen beni gaza getir sabaha kadar bir sen bir ben spor yaparız. Dur ben 500 de ip atlayayım :) bak hemen gaza geldimBeni de gaza getiriyosun kitap okuyadım ama gidip azcık daha mı zıplasam acabası
Hııı dördüncü olursakta mı uyarı var?Geçen hafta ortalamamız berbattı 1. Uyarıyı aldık. Aklınızı başınıza toplayın dediler bize. Bu hafta ilk üçe girersek silinecek :) ikinci notayı alırsak sarı kart devam ederse de kırmızı kart riskimiz var :)
O zaman ben de gidiyorum bi şarkılık zıplayıp geliyimAhaha sonra sen beni gaza getir sabaha kadar bir sen bir ben spor yaparız. Dur ben 500 de ip atlayayım :) bak hemen gaza geldim
Ay bu hareketler bana geçen haftayı hatırlattı. Ey balık sana sesleniyorum yukarı değil aşağıya gideceksin tamam mı :)
Takım ortalaması %0.30 un altında kaldığı için bir nevi uyarı .ancak ilk 3 e girersek siliniyor silemezsek ikinci nota :) sonra sarı kart...:)Nota tam olarak ne oluyo fransız kaldım bu konuya
Yok ortalama 0,20 nin altında oluncaHııı dördüncü olursakta mı uyarı var?
0.20 diye hatırladım yanlış hatırlamışım :) bu hafta sildireceğiz bence. Akşam akşam aç susuz yaptıklarımızın hatırına en azından :)Takım ortalaması %0.30 un altında kaldığı için bir nevi uyarı .ancak ilk 3 e girersek siliniyor silemezsek ikinci nota :) sonra sarı kart...:)
Bence olur sonuçta menünde varAkşam hurmalarımla yoğurt yememiştim şimdi pulbiberle yesem olarmıkiğğğ??
Bi yanım ye diyo bi yanım saat geç kendine gel diyoBence olur sonuçta menünde var
Olur olur yağ yakar birde :)Bence olur sonuçta menünde var
Hesap karışırsa hiç bNa kızmayın :))))Cherry Mom 500 de benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?