Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu konuda doktora gittin mi? Ben hem cildiyle hem dahiliyeye randevu almıştım. Dahiliye doktoru bir kaç tahlil yapalım gerek olursa cildiyeye gidersin dedi. Testler normal çıkınca gitmedim. Zaten diyet bitince de geçti. Yani normalde de dökülüyor tabiki ama her taradığımda neredeyse bir avuç dökülüyor. Şu an çok fazla.

Aynen aynen yapmayacaktım ama yarın yasak olduğu için pas geçmeyeyim dedim:)
Yarın sadece yürüyüş Leslie falan yapacağım o da gündüz ..
Aynen ben de akşamki cardio ve ipi biraz yarınki spor olarak yaptım. Ben de belki yürüyüş yaparım biraz ama ip düşünmüyorum. Perşembe ip bende fobi oldu. Gerçi 500 ip bir şey değil. Her gün 500 ip atlasam o hafta kilo versem herhalde yata yata kilo verdim derim :)

Az önce instegramda gördüm bir diyetisyen yağ yakıcı selülit giderici bir çay tarifi vermiş. Benim canım ananas kabuklarımla alakalı :) bunu bir ara yapacağım..
Bir avuç nane, zencefil, çubuk tarçın ve Ananas kabuğu (45 dakika tuzlu suda bekletip yıkamış. Bunu ilk kez duyuyorum ben direk kullanıyorum ) ile 2 litre suyu kaynatıyor.. bunu bir ara deneyeceğim.

Canım benim liste şöyle
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara 1 kupa sütlü kahve
Öğle sınırsız çorba ve ayran
Ara meyve suyu yada sebze suyu
Akşam yoğurt içine her şey koyabilirsin kabakta olur toz tarçın da pul biber de
Ve tabiki 3 litre su

Dahiliyeye ben de gittim bi sorun gözükmedi cildiyede sadece yağlı egzama var dedi ama dökülmeye sebep olur mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…