- 23 Mart 2016
- 30.184
- 90.850
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.281
İçtiğin suları ter olarak attın herhalde :)Sporlarım
30 dk Leslie
1 saat bisiklet cardio
Bittim titriyor bacaklarım :))))İçtiğin suları ter olarak attın herhalde :)
Bu konuda doktora gittin mi? Ben hem cildiyle hem dahiliyeye randevu almıştım. Dahiliye doktoru bir kaç tahlil yapalım gerek olursa cildiyeye gidersin dedi. Testler normal çıkınca gitmedim. Zaten diyet bitince de geçti. Yani normalde de dökülüyor tabiki ama her taradığımda neredeyse bir avuç dökülüyor. Şu an çok fazla.O sorun bende de var suyla ilgili mi bilmiyorum ama diyetle alakalı değil hep ve çok dökülüyo. Ne denediysem çözemedim. Çözüm öğrenirsen bana da ses et belki fayda eder.. çok yıkamaktan da olabilir köpüren her şey saç köküne zararlı diye bi yazı okumuştum
Yarın spor diyeti yapacağız :)Bittim titriyor bacaklarım :))))
Aynen aynen yapmayacaktım ama yarın yasak olduğu için pas geçmeyeyim dedim:)Yarın spor diyeti yapacağız :)
Spor yaparken 1 lt içmişimdir :)İçtiğin suları ter olarak attın herhalde :)
Ben de çok içiyorum spordan sonra tartılsam hep artı çıkarım :)Spor yaparken 1 lt içmişimdir :)
Hayatta tartılmammm :))Ben de çok içiyorum spordan sonra tartılsam hep artı çıkarım :)
Aynen ben de akşamki cardio ve ipi biraz yarınki spor olarak yaptım. Ben de belki yürüyüş yaparım biraz ama ip düşünmüyorum. Perşembe ip bende fobi oldu. Gerçi 500 ip bir şey değil. Her gün 500 ip atlasam o hafta kilo versem herhalde yata yata kilo verdim derim :)Aynen aynen yapmayacaktım ama yarın yasak olduğu için pas geçmeyeyim dedim:)
Yarın sadece yürüyüş Leslie falan yapacağım o da gündüz ..
Ben de tartılmam.. deli miyim :) benimki varsayım.. hiç denemedim bile.Hayatta tartılmammm :))
Canım benim liste şöyleSabah
Limonlu su
Yarı sütlü Kahve + 1 ceviz
Mercimek çorbası
Öğlen
Yoğurt çilek nektarin (blender )
Ara
Dereotlu naneli yoğurt
Ara
Yarım Sütlü kahve
Akşam
Sebze çorbası kerevizli havuçlu *3 kase :))
Sporu ayrıca yazacağımm
Dahiliyeye ben de gittim bi sorun gözükmedi cildiyede sadece yağlı egzama var dedi ama dökülmeye sebep olur mu bilmemBu konuda doktora gittin mi? Ben hem cildiyle hem dahiliyeye randevu almıştım. Dahiliye doktoru bir kaç tahlil yapalım gerek olursa cildiyeye gidersin dedi. Testler normal çıkınca gitmedim. Zaten diyet bitince de geçti. Yani normalde de dökülüyor tabiki ama her taradığımda neredeyse bir avuç dökülüyor. Şu an çok fazla.
Günaydın spordaşım :) dün gece sporundan sonra yüzüm gözüm şiş uyandım. Şu an tartılsam herhalde ağlarım :) Ama iyi ki Çarşamba akşamı yaptık bu aktiviteyi bugün ödem atıcılara yükleneceğim :)Günaydınlar
Günaydın canım..Gunaydin kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?