Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende öyle insan acayip şişiyor :) bunu bile bile Perşembe geceleri hep spor yaptım ya

günaydın arkadaşlar bu hafta buraya uğrayamadım aklım hep sizde ama evde annemler var benim tlf netim yok yarın gelicek iş yerinde arkadaşlar izinde haftaya daha iyi olucak inşşş evde birileri olunca ne kadar dikkat etmeye çalışsanda bi yerde olmuyo spor yapamıyorum ancak gündü 45 dk yürüyüş iş ev arası yürüyorum falan

Günaydın canım kolay gelsin yemene içmene dikkat edersn 45 dk yürüyüş yeter bence inş kilo gitmiştir o koşturmacada :)

Bende öyle insan acayip şişiyor :) bunu bile bile Perşembe geceleri hep spor yaptım ya
Bu gece yapma spor. Gün içinde bile yapmayacağım ben. Sabah çay demlenirken 15 dakika bacak 7 dakika kol çalıştım. Gün içinde öyle ufak tefek şeyler yapmak istiyorum. Gün sonunda toplamı yazarım

Seni merak ediyordum iyi olmana sevindim canım. 45 dakika yürüyüşü hiç küçümseme. Zaten diyetisyenler başlarken diyete haftada 3 gün 30-45 dakika yürüyüşle başlatıyor. Burada hepimiz birbirimizi motive ediyoruz daha fazlasını yapıyoruz ama önemli olan sürdürülebilir olması. Bende bir diyetisyen vardı şu kadar spor yapayım mı dediğinde ömür boyu yapacaksan tabii ama devam etmeyeceksen lütfen kısa süreliğine başlama derdi :)

İnş öyledir canım vakitsizlikten spor yapamadığın için senin süreç baya uzadı .. listeye gireli oldu baya değil mi ? İnş vermiişindir takımada yarar tabi bu hafta notayı sildirmek lazım
Benim boy 1.69 oldugu için 61 kiloda zayıf duruyor ama yinede ben vermek istiyorum incecik olmak istiyorum biraz da süreç ondan uzuyor sanırım zaten yağ yok vucutta pek

ben kalktım işe geldim bi sürü kat tırmandım ağliciğiiim evden çalışma hayatıma geri dönsem şu yoğunluk bi geçse de ben de sabah hurmayla yoğurdu su katıp blenderlayıp içtim değişiklik olsundu cumaya gider umarım ödemleriinn

kesinlikle katılıyorum canım eşimde diyo bizim kendi düzenimize dönmemiz gerek falan diye bu hafta gr gider ama haftaya güzel bi eksiyle dönücem inş

Afiyet olsun iyi yapmışsın, güzel bir değişiklik olmuş.. hep hurma yoğurt olmuyor. Ben de kahvaltı ettim ödem atıcılara başlar gün boyu aralıklarla içerim. Yarın sabah hastaneye gideceğim. Tartılana kadar da ödem gider bence. Gitmeli hatta :)

Gider gider ben de sabah yüzmeye gideceğim orda da atarım belki 100-200 gram hastane sonuçların çok güzel çıkar inşallah bugün de mi kabak?

Gider gider ben de sabah yüzmeye gideceğim orda da atarım belki 100-200 gram hastane sonuçların çok güzel çıkar inşallah bugün de mi kabak?
Ya yüzme insandaki tüm şişliği alıyor sanki ben ne zaman havuza gitsem garanti kg vermiş oluyordum sende de öyle olur inş

Artık sıfırlanmış olur inş canım habire kan veriyorsun onun için bir şey içiyormusun gerekir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…