- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.321
Uyandığımda biraz halsizlik vardı canım.Günaydın canım
Sıvı diyetinden sonra güne başlamak nasıl oldu ?
Evet canım bugün de kabak. En güzeli üç gün yapmak ama Cuma yapmayacağım. Bu detoksta sabah yumurta olduğu için hiç zorlamıyor. Sanki normal diyet gibi. Bir de kabak sote sevince keyifli geliyor.Gider gider ben de sabah yüzmeye gideceğim orda da atarım belki 100-200 gramhastane sonuçların çok güzel çıkar inşallah bugün de mi kabak?
Evet bende de öyle oluyor. Ayrıca, ağrılara sızılara da çok iyi geliyor :)Ya yüzme insandaki tüm şişliği alıyor sanki ben ne zaman havuza gitsem garanti kg vermiş oluyordum sende de öyle olur inş
Yok canım 2 Ağustos’ta düşük iğnesi vurdular onun etkisi ile düşüyor. Umarım yarın sıfır olur.. haftaya da veririm biter artık :) bir sonraki hafta da kontrolüm var sonra uzun bir tatil :)Artık sıfırlanmış olur inş canım habire kan veriyorsun onun için bir şey içiyormusun gerekir mi acaba
Ben çok zorlanıyorum midemden sesler geliyo asla üç gün yapamazmışımEvet canım bugün de kabak. En güzeli üç gün yapmak ama Cuma yapmayacağım. Bu detoksta sabah yumurta olduğu için hiç zorlamıyor. Sanki normal diyet gibi. Bir de kabak sote sevince keyifli geliyor.
Yarın sıvı diyetine geçecek misin hal böyleyken? bir yumurta yemek istemez misin :)Ben çok zorlanıyorum midemden sesler geliyo asla üç gün yapamazmışımbenim yerime de ye
Nooo pazar belki bi niyetlenebilirimYarın sıvı diyetine geçecek misin hal böyleyken? bir yumurta yemek istemez misin :)
Havalar bozdu ama Türkiye'de:) ziyaret hangi şehire bu arada :)Yok canım 2 Ağustos’ta düşük iğnesi vurdular onun etkisi ile düşüyor. Umarım yarın sıfır olur.. haftaya da veririm biter artık :) bir sonraki hafta da kontrolüm var sonra uzun bir tatil :)
Halsizlik olması normal akşam sadece ayran içmiştin benim gibi 3 kase çorba içseydin ertesi günöğlene kadar tok kalmış olurdunUyandığımda biraz halsizlik vardı canım.
Meyve suyu içince kendime geldim
Canım ben iptal durumdayım benim fiyet yalan oldu oğlanla ilgilenmekten bugün toparlandı biraztoplight kaptanım yarın sıvı yapıyor musun :) oğlan nasıl oldu bu arada düzeldi inş
Yapcak bişey yok kaptanım önce sağlık iyi olsunlar da.. sevindim toparladığına geçmiş olsunCanım ben iptal durumdayım benim fiyet yalan oldu oğlanla ilgilenmekten bugün toparlandı biraz
yarım kavanoza gerek yok avuç ayası kadar zencefil yeterli ben hep yapıyorumgeçmiş olsun canım bi salgın var
bugün zencefil alcaktım.nette bi tarif var.yarım kavanoz doğranmış zencefilin üzerine br limon kesiyorsun ve balla dolduruyorsun.2-3 y bekleyebilirmiş.bir çay bardağına 1 kaşık koyup sulandırıp içilebiliyomuş.yapıyım hazır dursun kenarda.ben bal ve zencefil rendesi yapıp 1-2 kaşık yediriyodum çocuklara hasta olduklarında zaten.bide böyle yapıyım
İstanbul ve İzmit canım..Havalar bozdu ama Türkiye'de:) ziyaret hangi şehire bu arada :)
Hurma üstüne gerçekten olmuyor ama ya.. yapmaması bence daha iyi.. şöyle güzel bir kahvaltı iyi gider sabah tartıdaki eksilerimizi görünce bence :)
Ne gibi mesela :)Kizlar ogle yemegini biraz kacirdimmmm
Sormaya korkuyorumKizlar ogle yemegini biraz kacirdimmmm
Miktarlar ne kadardı bilmiyorum. Ama özellikle pilav azsa halledilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?