Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gider gider ben de sabah yüzmeye gideceğim orda da atarım belki 100-200 gram hastane sonuçların çok güzel çıkar inşallah bugün de mi kabak?
Evet canım bugün de kabak. En güzeli üç gün yapmak ama Cuma yapmayacağım. Bu detoksta sabah yumurta olduğu için hiç zorlamıyor. Sanki normal diyet gibi. Bir de kabak sote sevince keyifli geliyor.

Artık sıfırlanmış olur inş canım habire kan veriyorsun onun için bir şey içiyormusun gerekir mi acaba
Yok canım 2 Ağustos’ta düşük iğnesi vurdular onun etkisi ile düşüyor. Umarım yarın sıfır olur.. haftaya da veririm biter artık :) bir sonraki hafta da kontrolüm var sonra uzun bir tatil :)

Evet canım bugün de kabak. En güzeli üç gün yapmak ama Cuma yapmayacağım. Bu detoksta sabah yumurta olduğu için hiç zorlamıyor. Sanki normal diyet gibi. Bir de kabak sote sevince keyifli geliyor.
Ben çok zorlanıyorum midemden sesler geliyo asla üç gün yapamazmışım benim yerime de ye

Yok canım 2 Ağustos’ta düşük iğnesi vurdular onun etkisi ile düşüyor. Umarım yarın sıfır olur.. haftaya da veririm biter artık :) bir sonraki hafta da kontrolüm var sonra uzun bir tatil :)
Havalar bozdu ama Türkiye'de:) ziyaret hangi şehire bu arada :)

yarım kavanoza gerek yok avuç ayası kadar zencefil yeterli ben hep yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…