Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İstanbul ve İzmit canım..
bu arada 5,7 deprem oldu İstanbul’da az önce, herkes iyi değil mi?
Geçmiş olsun kızlar İstanbul ve çevresi telefonlar kitlendi aileme zor ulaştım ablamda yeğenime ulaşamamış okula İstanbul da panik havası yani Allah beterinden korusun

Ekmeksiz yedim ama cok yedim. Bakalim yarina nasil bir sonic cikacak
Valla ben bilmemmm takım yardımcı örnek olmalı aksine kaçamak yapana kızmalı ne güzel ekssiydin üüzüldüm şimdi akşama çok çok hafif ye bari toparlar canım yoğurt salata falann

Geçmiş olsun kızlar İstanbul ve çevresi telefonlar kitlendi aileme zor ulaştım ablamda yeğenime ulaşamamış okula İstanbul da panik havası yani Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun canım. Benimkiler de okula gitti yeğenimi almaya.. maalesef bir panik havası oluyor her zaman. Çünkü gerçek bir planımız yok deprem karşısında

Ben bugün düne göre çok iyiyim hiç açlık yok zoraki içtim meyveli yoğurdu vitaminsiz kalmıym diye :)
Ya sıvı beslenmeye alıştım yada yada dün migren beni halsiz bıraktı
Bence dün migren seni etkiliyordu.. hiç de kolay bir ağrı değil sonuçta. Bugün daha iyi olmana sevindim yarın tartıda çok mutlu bir sonuç seni bekliyor olsun :)

Maalesef bu konuda ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz hiç de iyi günler beklemiyor bizi.. ne zaman gelir bilmem ama deprem bölgesinde deprem yokmuş gibi yaşayan biziz
Evet ya kzuum bu deprem ne ki daha yıkım yok bişey yok teyzem diyor buranın halini görsen okulları boşaltmışlar hatlar iptal ayılan bayılan kaos oldu hemen acil durum planı bile yok

Ben de tartıldım ve geride bıraktım. Önemli olan yarın ne göreceğimiz ama ben bugün sanki hiç vermiyorum. Bünyeden anlayabiliyor ya insan dünkü gibi değil sanki.
Bende anlıyorum ve bende öyleyim neden acaba yarına kadar gider inş kendimi tıkatık dolu hissediyorum yediğim içtiğim bir çorba bir yoğurt ...

Evet ya kzuum bu deprem ne ki daha yıkım yok bişey yok teyzem diyor buranın halini görsen okulları boşaltmışlar hatlar iptal ayılan bayılan kaos oldu hemen acil durum planı bile yok
Bir de şu var okulu evi boşaltıyorsun iyi güzel ama bu insanlar nereye çıkıyor. Toplanma alanlarına binaları dikince sokağa çıkıyor. Sanki evde kalmak daha güvenli olmaya başladı..

Bende anlıyorum ve bende öyleyim neden acaba yarına kadar gider inş kendimi tıkatık dolu hissediyorum yediğim içtiğim bir çorba bir yoğurt ...
Ben de bugün ödem atıcı çok içiyorum mesela. Öğlen yemeği yerken bildiğin toktum :) sıvı ister istemez şişiriyor kendimizi tok hissediyoruz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…