- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.341
Ekmeksiz yedim ama cok yedim. Bakalim yarina nasil bir sonic cikacakMiktarlar ne kadardı bilmiyorum. Ama özellikle pilav azsa halledilebilir.
Bol su iç canım karbonhidratın ödem etkisi de var sonuçta en azından o olmasın.Ekmeksiz yedim ama cok yedim. Bakalim yarina nasil bir sonic cikacak
Icerim cnmBol su iç canım karbonhidratın ödem etkisi de var sonuçta en azından o olmasın.
ben çoookkkk korktummmmmmİstanbul ve İzmit canım..
bu arada 5,7 deprem oldu İstanbul’da az önce, herkes iyi değil mi?
Geçmiş olsun kızlar İstanbul ve çevresi telefonlar kitlendi aileme zor ulaştım ablamda yeğenime ulaşamamış okula İstanbul da panik havası yaniİstanbul ve İzmit canım..
Valla ben bilmemmm takım yardımcı örnek olmalı aksine kaçamak yapana kızmalıEkmeksiz yedim ama cok yedim. Bakalim yarina nasil bir sonic cikacak
Geçmiş olsun canım. Ben de kardeşimle görüntülü konuşuyordum o an.. ben de buradan panikledim. Ama yaşamak çok başka tabiki..ben çoookkkk korktummmmmm
Geçmiş olsun canım. Benimkiler de okula gitti yeğenimi almaya.. maalesef bir panik havası oluyor her zaman. Çünkü gerçek bir planımız yok deprem karşısındaGeçmiş olsun kızlar İstanbul ve çevresi telefonlar kitlendi aileme zor ulaştım ablamda yeğenime ulaşamamış okula İstanbul da panik havası yaniAllah beterinden korusun
sağol canım baya hissettik Rabbim beterinden korusun herkesiGeçmiş olsun canım. Ben de kardeşimle görüntülü konuşuyordum o an.. ben de buradan panikledim. Ama yaşamak çok başka tabiki..
Bence dün migren seni etkiliyordu.. hiç de kolay bir ağrı değil sonuçta. Bugün daha iyi olmana sevindim yarın tartıda çok mutlu bir sonuç seni bekliyor olsun :)Ben bugün düne göre çok iyiyim hiç açlık yok zoraki içtim meyveli yoğurdu vitaminsiz kalmıym diye :)
Ya sıvı beslenmeye alıştım yada yada dün migren beni halsiz bıraktı
Maalesef bu konuda ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz hiç de iyi günler beklemiyor bizi.. ne zaman gelir bilmem ama deprem bölgesinde deprem yokmuş gibi yaşayan bizizsağol canım baya hissettik Rabbim beterinden korusun herkesi
İnş canım hepimizi Zaten dün tartıldım yineBence dün migren seni etkiliyordu.. hiç de kolay bir ağrı değil sonuçta. Bugün daha iyi olmana sevindim yarın tartıda çok mutlu bir sonuç seni bekliyor olsun :)
Evet ya kzuum bu deprem ne ki daha yıkım yok bişey yok teyzem diyor buranın halini görsen okulları boşaltmışlar hatlar iptal ayılan bayılan kaos oldu hemen acil durum planı bile yokMaalesef bu konuda ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz hiç de iyi günler beklemiyor bizi.. ne zaman gelir bilmem ama deprem bölgesinde deprem yokmuş gibi yaşayan biziz
Ben de tartıldım ve geride bıraktım. Önemli olan yarın ne göreceğimiz ama ben bugün sanki hiç vermiyorum. Bünyeden anlayabiliyor ya insan dünkü gibi değil sanki.İnş canım hepimizi Zaten dün tartıldım yine:)))
Bende anlıyorum ve bende öyleyim neden acaba yarına kadar gider inş kendimi tıkatık dolu hissediyorum yediğim içtiğim bir çorba bir yoğurt ...Ben de tartıldım ve geride bıraktım. Önemli olan yarın ne göreceğimiz ama ben bugün sanki hiç vermiyorum. Bünyeden anlayabiliyor ya insan dünkü gibi değil sanki.
Evet canım biz edirnede hissettik. Neyseki bi yıkım yok.İstanbul ve İzmit canım..
Baya salladı ama iyiyiz şükürİstanbul ve İzmit canım..
Bir de şu var okulu evi boşaltıyorsun iyi güzel ama bu insanlar nereye çıkıyor. Toplanma alanlarına binaları dikince sokağa çıkıyor. Sanki evde kalmak daha güvenli olmaya başladı..Evet ya kzuum bu deprem ne ki daha yıkım yok bişey yok teyzem diyor buranın halini görsen okulları boşaltmışlar hatlar iptal ayılan bayılan kaos oldu hemen acil durum planı bile yok
Ben de bugün ödem atıcı çok içiyorum mesela. Öğlen yemeği yerken bildiğin toktum :) sıvı ister istemez şişiriyor kendimizi tok hissediyoruz benceBende anlıyorum ve bende öyleyim neden acaba yarına kadar gider inş kendimi tıkatık dolu hissediyorum yediğim içtiğim bir çorba bir yoğurt ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?